Şimdi Ara

FPS Odaklı Oyuncuya 2K 144 Hz Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Başlıkta belirttiğim gibi genelde FPS oynadığım için FPS türü oyunlarda en iyi performansı alabileceğim bir monitör tavsiyesi arıyorum. Ekran kartım GTX 1080 (yeni RTX serisi çıkınca yükselteceğim). Aynı zamanda ara sıra PS4 oynadığım için onda da kullanmayı düşünüyorum. IPS, TN, VA fark etmez. Görüntü parasının hakkını versin yeter. G-Sync çok önemli mi? Yeni sürücülerle gelen Nvidia Freesync desteği orijinal G-Sync kadar iş görüyor mu? Bunları da merak ediyorum. Fiyat aralığım 2500-4000 TL. İkinci el temiz de satın alabilirim ama şuan tek istediğim iyi bir monitör tavsiyesi.


    EDİT: HP 27 OMEN indirime girmiş, bu monitör nasıldır alınır mı? Link

    Şimdiden teşekkürler,
    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lafügüzaf. -- 12 Nisan 2019; 22:15:31 >







  • Merhaba FPS tarzı oyunlarda ben kendim Ultra wide monıtor kullanıyorum gorus acısı bakımından cok faydalı oluyor. Bu monıtoru vatanda yada medıa markette yaklasık yarım saat kadar deneyımledım gayet basarılı bır monıtor G sync cok fark yaratıyor eger pro bır oyuncuysanız mutlaka farkını goruceksınız 144 hz olayı ıse bambaska bır boyuttur. Ancak alternatif olarak kendi monıtorumu tavsiye ederım oda suan ındırımde ve fıyatı cok uygunhttps://www.vatanbilgisayar.com/lg-34-34uc89g-21-9-ultra-wide-ips-monitor.html Hatta almaya karar verırsen bır kac taktık daha verebılırım 150 TL daha uygun fıyata alabılırsın sansın yaver gıderse.

    Tek karar vermen gereken 1ms ve 5ms arası Bende asusun 1ms monıtorude var ancak fps oyunlarındakı gorus acısı avantajına 1ms tercıh edıyorum ve eger pıng oranı stabıl ıyı bır ınternet kullanmıyorsanız gercekten 1ms ve 5ms arasında hıc bırsey avantaj sunmuyor acıkcası 50-60 pınlerde oyun oynuyor genelde o yuzden cok onem vermıyorum sahsım olarak 1ms 5 ms olayına



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderhorn -- 13 Nisan 2019; 14:56:29 >




  • Cevabınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.