Şimdi Ara

WandaVision | 2019 | Disney+ (Başladı) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
9
Favori
12.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

    hic biri gelmedi
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

    Agnes ozaman baya güclü herkese kolye takip kendine bi ordu kurabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kandırmaca olamaz arkadaslar bu. Şöyle düsünün. Madem bu sahte quicksilver onca zamandır westviewdaydı da neden wanda’nın kapısını çalarken dışardakiler yüksek sinyal algıladı ? Neden quicksilvera özel oldu bu durum. Kesinlikle ralph diye bir eleman olduğunu düşünmek istemiyorum ama bu dizide değilse hangi yapımda göreceğiz ki gerçeği. Ya beklediklerimiz gelmedi bari elimizdekileri almasaydın marvel.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerezlik bir dizi oldu. Hele ilk 3 bölüm zaten 3 saatimizden etti, başlayacak olan direkt 4. bölümü açsın öyle başlasın yani. Quicksilver bait i efsane olmuş ama, marvel resmen bebeleri trollüyor. Onlar parasına bakar, sizde üzülmekte kalırsınız. Çokta şee etmeyin

  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bir tane tutmadı resmen marvel sınıfta kaldı. Bundan sonra teorilerimin arasına hiç biri seçeneğinide ekleyeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 6 Mart 2021; 8:56:44 >
  • Birçok şey havada kaldı. En önemli iki tanesi:

    Vision'a ne olduğu. Tamam, Wandanın olulturduğu Vision örtülü gerçektlikle son buldu ama diğer vision herşeyi hatırladığı için aslında Vision ölmedi denebilir. Ama nereye kayboldu, açıklamadılar. Yine Agatha örtülü gerçekliğin son bulmasıyla tekrar cadı halime döndü. Ona ne oödu o da belli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Vision geri döndü ise boş yere ölen 2 ana karakter olmuş oldu diyebiliriz.

    1 yıldır pandemi olmasaydı şu anda diziyi izledikten sonra diğer filmlerin haberlerini aldıkça daha farklı düşünüyor olacaktık bence.Yani çekimleri çoktan bitmiş 2 film olacaktı belki de çekim aşamasına gelen F4-X-Men filmleri olacaktı önümüzde.Hatta Black Widow izlemiş olacaktık.

    Bundan sonrası artık Loki dizisine kaldı.Oradan Strange filmine bir bağlantı yapma ihtimalleri yine var.Hatta daha fazla.Çünkü Thor filmi çekimleri başladı sırada o var olacak.Hem konu açısından daha uygun Loki dizisi.Wanda dizisinden sadece 2.Strange filminde Wanda olacağı için bir şeyler bekledik yoksa beklemeyecektik.Falcon Winter Soldier dizisinden ancak Steve Rogers ve Romanoff süprizi bekleriz o kadar

    Ayrıca madem yazdım umarım Loki dizisi ve özellikle Thor 4.filmi artık sulu komedi tarzında olmaz.Yani yeter arkadaş hakkını verin şu karakterlerin artık .Hulk'u artık böyle hakkı ile izleme şansımız kalmadı ama Thor'un 1-2 film daha görüneceği yer var.Oraları boşa atmayın rica ediyorum Wanda için Avengers sonrası böyle düşünüyordum ama herhalde yeni evrende daha izleyeceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 6 Mart 2021; 13:10:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • final çok güzeldi. Dizi de güzeldi benim için. Duyurulduktan sonra 4.evre için biraz hayal kırıklığı olmuştu, daha heyecanlı projeler yapsalarmış keşke demiştim ama şimdi iyi ki yapmışlar diyorum. diğer dizilere de olan ümidim arttı.

    Sırada falcon ve wintet soldier  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir finaldi böyle?Her şey havada kaldı arkadaş.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    QS'yi kontrol eden bir kolyemiymiş?Beyaz Vision nereye gitti?Ben finalin biraz daha uzun olmasını umuyordum fakat 46 dakika çekmişler.Bu dizinin sorunu, her şeyi 30 dakikaya sığdırmaya çalışmaları oldu bence.Her bölüm 50 dakika olsaydı ve konular yavaş yavaş işlenseydi hayal kırıklığına uğramazdık.
  • Siz kendi kendinize gelin güvey oldunuz. Hiçbir teoriyi, fragmanı vs. izlemeden diziyi izledim ve çok beğendim. Finali de gayet güzeldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobsantino

    Siz kendi kendinize gelin güvey oldunuz. Hiçbir teoriyi, fragmanı vs. izlemeden diziyi izledim ve çok beğendim. Finali de gayet güzeldi.

    Kendi kendimize gelin güvey olmadık. Herkes de öğrenmiş şu cümleyi yazıyor. Bak nelere gelin güvey olmuşuz.


    1. Paul Bettany ve Elizabeth Olsen, çok büyük bir cameonun geleceğini hafta hafta söylediler.
    2. Quicksilver’ın ilk gözüktüğü bölümde Wanda’nın oluşturduğu alanın dışındakilere bile büyük sinyaller gidiyor.
    3. Quicksilver rolündeki adam Fox evrenindeki en sevilen X-Men üyesi olan Quicksilver.
    4. Wanda’nın önemli rol alacağı bir sonraki filmin adı Multiverse of Madness.
    5. Quicksilver cadılar bayramında çizgiromandaki kostümünü giyiyor.
    6. Mephisto bir çizgiromanda Agatha’nın evindeki sineğe dönüşüyor.
    7. IMDB oyuncu kadrosunda Ultron’un seslendiricisi gözüküyor.


    Daha sürü sürü, teori üretmemizi sağlayan, hatta üretilmezse saçmalık olacak bir sürü olay verdi dizi bize. Bu izleyenlerin suçu asla değil. Beklentiye girmemizi istediler. Hem oynattıkları oyuncularla, hem oyuncuların sözleriyle. Kandırdılar açıkçası bu kadar basit. Buna kanmayan adam da tutkulu bir şekilde izlememiştir bu diziyi veya çizgiromanlardan bihaberdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3mpo -- 6 Mart 2021; 19:51:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bobsantino kullanıcısına yanıt

    katılıyorum. Teori, beklenti işine girince hayal kırıklığı oluyor. Fragman vs izlemeden, haber okumadan izledim baya tatmin etti beni. Bir de insta yutub falan spoil etmese çok daha güzel olacaktı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç teori okumadım. Final bölümü kaldı bir tek. Şu ana kadar beklentimin altında gidiyor dizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagropa kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    agatha örtülü gerçekliğin son bulması ile cadı haline geri dönmedi hocam. wanda kendi gerçekliğini yaratmadan önce de zihinleri manipule ediyordu. hatta mcu da ilk gösterilen gücü oydu (avengers a.o.ultron). şimdi sıradan bir insan rolü oynuyor kasabadaki bir evde. hatta ihtiyacım olunca seni nerede bulacağımı biliyorum dedi. ben esas vision u anlamadım ben iki vision un birleşip birbirini özümseyeceğini düşündüm o an ama esas vision uçtu gitti. çok mantıksız eğer o esas vision sa wanda ya yardıma koşması lazımdı. esas mantıksızlık orda.
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    yardıma gitmediğini de bilmiyoruz.bu adamı öldürmedi mi thanos belki intikam ya da bir işi çıkmış gitmiştir ilerde illa ki çıkacaktır bir yerden.
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    yok hocam hayatın doğal akışına ters. uğruna canını feda edeceğin hatunun tehlikede nereye uçup gidiyorsun.
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    her şeyi mantıklı yapsan nereden gol atacaksın House MD değil ki bu dizi süpriz olacak bunu ben diyorsam yazanlar ne düşündü kim bilir?bi bakim avengers'den adam kaldı mı demiştir belki yani zaten saçma bitti bööle kaldık Quicksilver diye o yüzden kafaya takacak son şey bence bu mevzu.
  • tabi herşey mantıklı olacak diye birşey yok ama sadece final bölümünün en mantıksız olayı oydu onu söylemek istedim. dizi fena değildi genel hatlarıyla. yalnız her hafta 24 dk olması ve yapımcı ve oyuncuların aşırı gazlaması hayal kırıklığı yarattı aynı şeyi dc hayranları bvs de yapmıştı. bakalım winter soldier dizisi nasıl olacak.


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

    Zaten bazıları imkansız idi neredeyse. Yani şu çağda bazı şeyleri gizlemek çok çok zor.Bu oyuncular olacak olsaydı mutlaka duyulur bir yerden sızar idi.Bakınız Spiderman setindeki dedikodular.Ama şimdi onlara bile güven kalmadı o ayrı  

    Hele hele henüz evrende bahsedilmemiş, hikayesi tam oluşmayan karakterleri pat diye 20 dakikalık dizide göstermek pek mantıklı olmaz zaten.Biz sadece seviyoruz diye istiyoruz.Hani izleyiciyiz duygusal bakıyoruz falan filan ama o kadar yani. Hatta Quicksilver ‘in görünmesi bile pat diye oldu.Altını doldurmaları gerek böyle olmaz diyenler çoktu.Olmazdı yani. Nitekim 8.bölümü izledikten sonra ben o konuda böyledir böyledir başka türlü bağlanmaz diye tahmin etmiştim.

    F4-Deadpool-X-Men ...Bunların evrene giriş yapacağı ,artık ciddi ipuçları göreceğimiz en müsait film Spiderman No Way Home olacaktır arkadaşlar.Zaten 2.filminde “çoklu evren” bahsi geçti.Artık Spiderman çekimleri tamamen biitince bir şeyler anlaşılır.Kaldı ki oyuncuların değişmesine hazır olun.Fox evrenindeki oyuncuların tekrar oynamasını beklerseniz yine hayal kırıklığı olacaktır.Bu Wanda dizisi sadece Strange filmine bağlantı yaptı.Hani daha iyi olabilirdi tabi ama bu hali ile bile iyi bir 9 bölüm bölüm izlemiş olduk.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.