Şimdi Ara

ADATA şık görünümlü UV350 USB belleğini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Günlük hayatta yanımızdan ayırmadığımız USB bellek konsepti bugüne kadar sayısız marka ve modelle piyasaya çıktı. Yüksek kapasitelere olan ihtiyaç sürekli arttığı için haliyle yeni belleklere de ihtiyaç artıyor. Böylece sektörde sirkülasyon sürekli artıyor.


    ADATA UV350 USB özellikleri


    Depolama ürünleri konusunda uzman ADATA, şıklığa ve dış görünüşe önem verdiği yeni UV350 USB bellek modelini duyurdu. Estetik odaklı olduğu için üründen yüksek kapasiteler beklememek gerekiyor.


    Ayrıca Bkz.AOC’den Porsche Design monitörler

    Alüminyum alaşımdan imal edilen belleğin gövdesinde herhangi bir kapak veya sürgü mekanizması yer almıyor. Arka kısımda üçgen şeklindeki boşluk anahtarlık kullanımı için ayrılmış.


    USB 3.1 uyumluluğu ile bellekte 5Gbps veri aktarım hızlarına ulaşmak mümkün. 16GB, 32GB veya 64GB kapasitelere sahip olan ADATA UV350 USB bellek modeli için henüz bir fiyat belirlenmedi.


     







  • Bellekte okuma/yazma hızı kilit nokta, onun dışındakiler ayrıntı. Dolayısıyla haberin bir değeri yok, tahminden öteye gidememiş.

  • Haber hiçbir bilgi vermiyor. USB3.1 sayesinde 5Gbps hızlarına ulaşmak mümkün demiş. 5000/8 = 625. Yani saniyede 625 MB okuyabilme hızına sahip olacak mı? Hiç sanmıyorum. Laf olsun torba dolsun diye haber...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Haber hiçbir bilgi vermiyor. USB3.1 sayesinde 5Gbps hızlarına ulaşmak mümkün demiş. 5000/8 = 625. Yani saniyede 625 MB okuyabilme hızına sahip olacak mı? Hiç sanmıyorum. Laf olsun torba dolsun diye haber...

    62.5MB/sn görürse öpüp başına koysunlar bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem71 farkı ile yine boş beleş anlamsız bir haber.
    Zaytung'dan mı getirdiniz anlamıyorum ki.

  • 3.1 10gbps olmadı lazım.
    3.0 5gbps
    Fakat pratikte hızlar 250MB/s ve 500MB/s

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Morphinz kullanıcısına yanıt
    Okuyunca kahkaha attım. Alemsiniz...
  • Flash belleği bir sürü anahtarla bir arada kullanmayı anlayamıyorum. O anahtarların ağırlığı konektörleri zorluyor. Zorlanan konektor zaman içinde PCB'yi çatlatıp temassızlık yapıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.