Şimdi Ara

HEMOROİDİN SARI KANTARONLA TEDAVİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
48.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Başlangıç ve orta düzey hemoroidi olanlar aşağıdaki tedaviyi mutlaka uygulasınlar. Eğer daha önce uyguladım ama benimkini geçirmedi diyorsanız tedaviyi kesinlikle yanlış uygulamışsınızdır. 2 yıldır hemoroidi olan bir arkadaşım ısrarla sarı kantaron yağını makatına sürdüğü halde bir türlü iyileşmiyordu. Daha doğrusu sürdükten sonraki 5-6 gün boyunca rahatlıyor ama sonra hemoroidi yine tekrarlıyordu.Yağı nasıl sürdüğünü anlattıktan sonra aşağıdaki tedaviyi uygulamasını söyledim. 7 ay geçmesine rağmen hemoroidi hiç tekrarlamadı. Hemoroid olanlarda anüs kanalındaki damarlar varisleştiği için bu damarların tedavi edilmesi gerekir. Bu yüzden sarı kantaron yağı makatın içine sürülmelidir.


    Hemoroidin / Basurun Sarı Kantaronla Tedavisi

    1. Tedavinizde mümkünse ev yapımı olan sarı kantaron yağını tercih edin .
    Buradaki tedavi önerileri başlangıç ve orta düzey hemoroid rahatsızlıkları için geçerlidir. Bu tedavi hiç bir zaman hemoroiddeki sarkmaları eski haline geri döndürmez.
    Bu tedavi hemoroid ağrılarınızı keser ve tedaviyi doğru uygularsanız hemoroidinizi kesin olarak tedavi eder.

    2. EĞER İÇ HEMOROİDİNİZ varsa sabah-akşam aç karnına birer tatlı kaşığı sarı kantaron yağı için. (Yüksek tansiyonu olanlar içmesinler. Sarı kantaron yağı tansiyonu yükseltir.)
    İç hemoroide, dış hemoroid de eşlik ediyorsa makatın üzerine ve makatın içine (parmağınızı sokarak) sarı kantaron yağını sabah-akşam yedirilerek sürün.
    İyileştiğinizi hissetseniz bile tedaviyi mutlaka 4. haftaya tamamlayın. Tedaviniz için 350 mL sarı kantaron yağı yeterli olacaktır.

    EĞER SADECE DIŞ HEMOROİDİNİZ varsa makatın üzerine ve makatın içine (parmağınızı sokarak) sarı kantaron yağını yedirilerek sürün. Parmağınızı sokarken mutlaka tırnağınızın çok kısa olmasına özen gösterin. Yoksa o bölgeyi tahriş eder ve tedavi sürenizi uzatır. Yağını içmenize gerek yok.

    Sarı kantaronu plastik ya da metal bir kabın içine koymayın. Yağın etkisini azaltır. Cam ya da porselen kaba koyun.

    3. Acı ve ekşi gıdalardan, domates, salça (yemeklerde kullanılabilir), turşu, karabiber, pul biber vb. gıda ve baharatlardan tedavi süresince kesinlikle uzak durun. Bu gıdaları tüketmeniz iyileşmenizi engelleyecektir.

    4. Sabırlı olun ve tedavinizi iyileşene kadar 4 - 5 hafta devam ettirin.



  • Sarı kantaronun iyi geldiği diğer hastalıklar için blog site adresim:https://top25sarikantaron.blogspot.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.