Şimdi Ara

Samsung akıllı telefon kullananlar, Google Pixel'e yöneliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google birkaç yıldır kendi akıllı telefon modeli olan Pixel marka cihazlar üretiyor. Ülkemizde resmi olarak satışa sunulmuş olmasa da, kısa bir süre içinde popüler hale geldiklerini söyleyebiliriz. Yapılan yeni bir araştırma ise Samsung kullanıcılarının, Google Pixel'e yöneldiğini gösteriyor.
     

    iPhone'dan geçiş oranları düşük

    Counterpoint Research şirketi tarafından yapılan araştırmaya göre, Google Pixel marka akıllı telefona geçen kullanıcıların yarısından çoğunun bir önceki telefon markası Samsung. Raporda yer alan rakamlara göre konuşacak olursak eğer, Pixel 3 alan kullanıcıların yüzde 51'inin bir önceki telefon modelinin Samsung Galaxy olduğu belirtilmiş. Bu kullanıcılardan yüzde 18'inin iPhone'dan, yüzde 14'ünün de Motorola'dan geçtiği ifade ediliyor.
    Bu araştırma, Pixel markası adı altında Google'ın, Android ekosisteminde sağlam bir rekabet yarattığını gösteriyor. Özellikle akıllı telefon pazarının lideri olan Samsung kullanıcılarının Pixel'e geçiş yapmaları dikkate değer olarak gösteriliyor. iPhone kullanıcılarının Pixel'e geçiş yapma oranlarının düşük olması ise kullanıcıların Apple ekosisteminden vazgeçmelerinin kolay olmadığı sonucuna işaret ediyor.
      







  • Google pixel'e boş değilim.

  • Trde olsa bide ucuz model lazim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu samsung bey ne zaman yazılımın berbat olduğunu anlayacak mi 8 kullanıyorum s10 plus dan şarjı daha iyi gidiyor

  • Ne kadar sacma o asagiya akan centik icin geçmem yazilim kisiden kisiye degisir sonucta samsung cihaz iki yil guncelleme garantisi aliyor orta segment bile aliyor ama kullandigim p smart telefon daga pie bile gelmedi huawei aklin sra birinci olucakmis gulmekten yerlere yat 😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung sayısal olarak dünyada en çok cihaz satan akıllı telefon üretici. Yeni Pixel cihaz alan kişilerin çoğunluğunun Samsung cihazlardan geçiş yapmış olması şaşırtıcı değil ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 senelik iPhone kullanıcısı olarak hayatımda ilk defa Android'li cihaz aldım, kesinlikle çok daha eğlenceli, çok daha kişiselleştirilebilir bir sistem ama iOS kesinlikle daha stabil ve mağazasında paralı kaliteli uygulama sayısı çok daha fazla. Google Play Store resmen uygulama ve reklam çöplüğü. Eğer Apple gelecekte iOS'a benzeri özelleştirilebilir kabiliyetler getirirse hiç düşünmeden tekrar iPhone'a geçerim ama bir süre S10+ kullanıcısıyım.

  • Google Pixel cihazları bir gün Türkiyede satılsa bile Samsung kullanıcısı olarak geçmek için hiçbir sebep görmüyorum.
    Aksine Google Pixel'e geçmemek için pek çok sebep söylenebilir.
    Bu tarz haberler münferit bilgilerle haber yapılmışa benziyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pixel'in eti ne budu ne satış hacmi ne, milyon satış yapsalar öpüp başlarına koysunlar. Haber başlığıyla algı oyunu yapmaya çalışılmış. Doğrusu Pixel 3 tercih eden kişilerin(artık ne kadar sattılarsa) önceki telefonlarının %51'i Samsung imiş. Sanki öyle bir başlık atılmış ki Samsung'tan pazar payı çalmışlar yerle yeksan etmişler de millet Pixel'e yönelmiş 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel ve mantıklı bir yorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nexusun, pixelin tadını alan bir daha vazgeçemez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerasi saf Android olusu o kadar agir basiyorki centik rezaletini bile bastirmis tercih ederken anlasilan.

    Samsung tan gecis artmasinin tek sebebi sanirim kamera ve guncelleme olsa gerek.

    Bende de Note9 8 GB modeli var S-Pen ikame edilemez ki :/ Pixel 2 XL 128 olani da satin almistim gecen yil yani bir yonelim yok :) .

    Pixel resmi veya paralel ithalat Turkiye de garantili olsun bir sekilde Samsung filan kalmaz anca Note serisi ayakta kalir bence :)
  • Pixel serisi özellik olarak güzel lakin hem çirkin hem de çok pahalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidte para vermem.
  • Ben P30 pro gibi kamerasıyla ünlü bir cihazdan Pixel 3 XL a kamerası için geçtim , kullananlar ne demek istediğimi anlamıştır zaten Pixel 3 de ki kamera kalitesi hiçbir yerde yok. Onun haricinde tipsiz , ortalama bir bataryalı , boş bir yazılımlı cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.