Şimdi Ara

IKEA Symfonisk Sonos kablosuz hoparlörler duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dünyaca ünlü mobilya ve yaşam gereçleri üreticisi IKEA akıllı sistemler konusunda da hareketli. Uzun yıllardır Tradfri akıllı ev ekosistemini geliştiren IKEA, ses konusunda uzman Sonos ile de önemli bir iş birliği yaptı.


    IKEA Symfonisk Sonos özellikleri ve fiyatı


    İş birliği kapsamında iki firma akıllı cihazlar üretecek. Bunlardan ilki Symfonisk serisi olarak yaz aylarında satışa sunuluyor. İki kablosuz hoparlör barındıran seri farklı dekorasyon fikirleri için geliştirilmiş.


    Ayrıca Bkz.AMD’den Intel’e bir transfer daha

    Symfonisk WiFi Table Lamp Speaker ürünü bir abajur görünümünde. Abajur kısmını dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Alt kısımda ise Sonos kablosuz hoparlör yer alıyor. Uygulama ile kontrol edilen ürünün lambası da buna dahil. Fiyatı 179$ olarak belirlendi.


    Symfonisk WiFi Bookshelf Speaker ise kitap raflarına sığacak şekilde tasarlanmış. Ayrıca duvara da asılabiliyor. Bu ürünün fiyatı 99$. Her iki ürün için Sonos’un uygulamasını edinmek gerekiyor. Ürünlerdeki kumaş kaplamalar ve ızgaralar değiştirilebiliyor.


    AirPlay 2 desteği sunan ürünler bununla birlikte akıllı asistan barındırmıyor. Eğer varsa diğer bir akıllı kablosuz hoparlörünüzü bağlayarak kontrol edebiliyorsunuz. Ağustos ayından itibaren ABD ve Avrupa ülkelerinde satışa çıkmaya başlayacak.


     



  • ismi çok şey olmuş. şey işte...

  • Abajur şekilli kablosuz hoparlör bence güzel bir tercih ve akıllıca. Böylece hem yer kaplamaz hem de iki işlev bir arada görülür. Abajurun ayrıca müzik modu olsa ve çalan müzik ile renk değiştirse veya renk geçişleri yapsa imiş tadından yenmezmiş. Böylece evi bir müzikli eğlence küçük bir diskoya dönüştürebilir kişi. İşi bitince tekrar abajur moduna getirir oldu bitti.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.