Şimdi Ara

Başkasında olan telefonu kullanıma kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, evlilik zamanında alınan bir iPhone mevcut. Şuan ayrıldılar ve yakınım telefonu kullanmasını istemiyor .fatura kendisinde. Bu gibi durumlarda Apple yardımcı oluyor mu acaba? Daha önce başına benzer bir olay gelen Yada başka bir yol gösterebilecek birisi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çalıntı ihbarı verirse olur ancak. Apple destek sunmaz bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple o tarz bir durumda yardımcı olmaz; hiçbir firma ürününü mantıklı hukuksal bir gerekçe sunmadığınız sürece kullanım dışı bırakmaz; kaldı ki Apple'ın uzaktan cihaza müdahalesi gibi (kilitleme/kullanımını engelleme) zaten dünya ayağa kalkar...

    Ya kolluk kuvvetlerine başvurup cihazın çalındığına dair ihbar verilip savcılıktan imeisi bloklanacak veya eğer cihazın içinde kullanılan apple kimliği ve şifresi biliniyor ise "iphone'umu bul" özelliği kullanılarak cihaz kayıp moduna alınıp kullanım dışı kalması sağlanacak...
  • Malesef herhangi bir yolu yok, bu yüzden sevgili veya evlilik aşamasında çiftler hediye ettikleri veya aldıkları şeylere dikkat etsinler. Kadın veya Erkek o telefonu şu anda kullandığı için ve çalmadığınıda kanıtlayabileceği için telefonu geri alamazsınız.

    Evliyken bana kocam aldı dediği anda bitmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 9 Nisan 2019; 23:17:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çalıntı ihbarı yapıldığı anda sim kartı kullanan kişi de hırsızlık şüphesiyle ifadeye çağrılır. Bunu da dikkate almak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu durumda maalesef yapılabilecek birşey yoktur.Ancak eşi kendi rızası ile geri getirip verirse olur ya da sizin arkadaşınız bu telefonu ben aldım parasını ben ödedim geri ver diyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.