Şimdi Ara

15 bin farka seçim isteyen bahçeli, %66'yla seçime gitmemişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hatırlarsanız, İYİ parti kurulmadan Mhp'li muhalifler imza toplamış, bahçeliden seçimli genel kurula gitmesini istemişti. bunun için muhaliflerin toplam delege sayısının (1132) %66'sı kadar imza toplaması gerekiyordu. burada imza sayılarıyla ilgili bazı iddialar mevcut, ancak noter'in açıkladığı sayılar muhalif delegelerin yeterli çoğunluğa ulaştığını gösteriyor.
    https://t24.com.tr/haber/mhpnin-olaganustu-tuzuk-kurultayinda-imza-veren-delege-sayisi-tartisiliyor,346023
    https://www.bloomberght.com/haberler/haber/1880312-mhpde-950-imza-toplandi-muhalifler-ortak-bildiri-yayimladi


    işte o gün yaklaşık %70'in isteğini gözardı edip seçime gitmeyen bahçeli, bugün 15 bin oy farkını beğenmeyip yeniden seçim istiyor. üstelik aynı bahçeli daha seçim akşamı 1 oy seçilmek için yeterlidir demişti.


    bu bir akıl tutulması değil de nedir? bahçeli aklınca 'şaibe' söylemleri ile seçime gölge düşürmek istiyor. oysa kaydırılan oylarla kapanan fark yaklaşık 3 bin. (24k ---> 21k) yani 10 bin nüfusluk bir kasabada 3 oya tekabül ediyor.

    gerçekten hakikatli akıl oyunlarına başvuruyorlar. daha ağır laflar seçerim ama yine mahkemeye çıkmak istemiyorum. yorum sizin!







  • Serdar Ortaçın bir şarkı sözü var. Binlerce..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakamlar doğru ama bunların olayı rakamlar ve doğrular değil ki. Bunların olayı asan da benim kesen de benim padişah da benim kral da benimden başka bir şey değil. Yani sen ne kadar gerçekleri sunarsan sun onların medya gücü doğruları konuşmayacak. Doğruları söyleyeni değil ensesi kalın olanların sesini duyuracak. Bu şekilde bir ortam var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.