Şimdi Ara

Tencent’in oyun mağazası WeGame X açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tencent’in oyun mağazası WeGame X açıldı
    Steam ve Epic Games Store arasında başlayan rekabete görünen o ki yeni firmalar da dahil olacak. Oyun sektörünün lideri konumunda olan Tencent, WeGame X mağazasını bugün itibariyle tüm dünyaya açtı. Daha öncesinde Tencent Gaming Platform adıyla sunulan mağaza, Çin’de 200 milyonun üzerinde kullanıcıya sahipti. Geçtiğimiz sene yapılan isim değişikliğinin ardından yeni hedefi artık tüm dünyadaki oyunculara ulaşmak olacak.

    Birçok oyun firmasının sahibi


    Tencent ismi oyun dünyasına yakın olanlar için oldukça bilinse de bazıları duymamış olabiliyor. Riot Games’in sahibi olduğunu ve Activision-Blizzard, Ubisoft vb. firmaların ortakları arasında yer aldığını belirtirsek bu haber daha anlamlı bir hal alabilir. Hatta oyun mağazası dendiğinde son zamanlarda sıkça kendinden söz ettiren Epic Games’in bile yüzde 40’ı Tencent’e ait.


    Ayrıca Bkz.20.000 TL'lik PC vs Xbox One X - The Division 2 Grafik Karşılaştırması

    Anlaşıldığı kadarıyla Tencent kendi ortağı olduğu firmalarla rekabet etmekten çekinmeyip, mağazasını oyun severlere sunmaya karar vermiş. Bu bağlantı üzerinden indirebileceğiniz mağaza şimdilik erken erişim sürecinde. İngilizce dil seçeneği mevcut olsa da Çince yerlere sıklıkla denk gelebilirsiniz.


    Tencent’in oyun mağazası WeGame X açıldı

    Mağaza erken erişimde olduğu için içerisindeki oyunlar oldukça kısıtlı. Sadece 17 oyun barındıran mağazanın bazı oyunları “Chinese Parents”, “My Time at Portia” ve "Forts" gibi yapımlar. Tabii ki yakın gelecekte oyun sayısının hızla arttığına şahit olabiliriz. Dünya’nın en popüler, PUBG, LoL, Fortnite vb. oyunlarında doğrudan veya dolaylı parmağı olan lider bir firmanın da oyun mağazası açması rekabeti iyice kızıştırabilir. Son olarak kayıt olmaya çalışacak okurlarımız için aktivasyon mailinin biraz geç geldiğini belirtelim.








  • f2p oyun launcheri gibi duruyor.

  • Şu pubg mobile emülatöründen kurtarsın bizi

  • Oradan kurtaracak olan pubg lite sürümü ama hala ülkemizde açılmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet artacak artık fiyatlar nasıl olur sitelerde zaman göreceğiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fortnite'ı PUBG'nin elinden kurtaran, Epic'in açılışını sağlayan, şeytana pabucunu ters giydiren Tencent! Bir Ali Cengiz oyunu var da bu işte... çıkar kokusu...

  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Hileli beleş pubg lite oynayacağıma steam pubg oynarım. Ben pubg mobili eğlenceli ve pc mobil senkronize oluyor diye oynuyorum. Lite getireceklerine pubg mobili pc için optimize etselermiş keşke.
  • O çok zor hocam emülatörü ortadan kaldırmak zorundalar o zaman. Bende oynuyordum ama emülatör dengesiz olduğu için oyun zevkimin içine etti bıraktım.

    Ayrıca mobil sürümde de hileci vardı yine olmayada devam edecekler.

    Hile hurda konsollarda yok birtek ama bende gamepad ile shooter tarzı oyunları oynayamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heh bi mağazaları eksikti onuda açtılar. Kirazoğlunun videosunda izledim adamlar neredeyse bütün büyük oyunlarda firmalarda varlar çok ilginç
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Emülatörü kaldırıp pc ye optimize etsinler. Sonuçta emülatör vs emülatör oynuyor. Mobilde hileci var tabi ama oynaması keyifli. Aimi basit, oto loot, görevler ve klan sistemi var. Pubg lite anca steam pubg isteyip sistemi kaldırmayanlar için iyi seçenek. Yoksa steam pubg varken pubg lite oynamak vakit kaybı.
  • çin kökenli bir firma oyunlara da ülkelerinde yaptıkları izleme teknolojilerini entegre ettiyseler tamam dır

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.