Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.974
Cevap
77
Favori
481.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recep61

    merhaba arkadaşlar. one plus 7 pro 8 gb ram li versiyonu almayı düşünüyorum. sahibinden de satan bayiler var. özellikle kadıköy mağazalarına baktım. 15 gün içinde cihazda sorun varsa birebir değişen ve ekstradan 6 aylık kendisi garanti veren mağaza buldum 4600 tl ye. garanti için kağıtta vereceğini yazmış. buralardan satın alan oldumu. olduysa sorun yaşayan var mı? deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Hocam ben kadıköy bahariye'den aldım. 2 gün oldu. Bir sıkıntı yaşamadım şuanlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atkadaşlar ben de almayı düşünüyorum, bir de aklımda redmi k20 pro var. Temel fark sanırım ekranda, ekstra bir fark var mı nasıl bir öneriniz olur. İyi günler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar zahter den bu telefonu alan var mı ?
    Birde kendi dükkanı nerede, internetten araştırdığımda şanlıurfa çıkıyor doğru yer mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihaz sanırım çin versiyon.
    Ben tüm kurulumu tamamlayıp sorunsuz kullanıyorum şuan.
    Global yani aa versiyonu kurmama gerek var mı ??

    Aralarında ne fark var.
    Değer mi.

    En önemlisi her şey silinecek mi.
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 13 Ağustos 2019; 23:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Baba Naber kullanıcısına yanıt
    Cihazınız Çin versiyonu olan GM1910. Zaten global versiyon olan AA ile biten versiyonu kullanıyorsunuz şu an. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Kullanıp keyfinize bakın. Bir de Avrupa versiyonu olan BA ile biten versiyon var. Avrupa dışındaki bütün versiyonlar (Çin, Hindistan, Amerika) AA olanı kullanıyor, AA direkt global rom demek. Arada hiçbir fark yok.
  • Empyyy kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler ilginiz için.
    Şu facebook sayfaları adamı öldürüyor.
    Her kafadan bir ses, kimisi çin... Kimisi global...
    DH danışmadan bir halt yemiyim dedim, iyi ki demişim.
    Artık çine mi geçerdim rusa mı Allah kerim

    Bu arada telefon yağ gibi akıyor.2,5 sene kullanıp 7plustan geçtim...
    İstediğim müziği takkk diye indirince, çatır çutur ücretli uygulamaları kurunca oh be android diyor insan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba Naber kullanıcısına yanıt
    Facebook'ta ortalığı birbirine katan sendin demek ıraktan aldırmıştın sanırım, orda satılan telefonlar Çin modeli ama global rom yüklüyorlar alanlar direk kullansın diye sıkıntı yok yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 14 Ağustos 2019; 0:53:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empyyy kullanıcısına yanıt
    Amerika'dan OnePlus sitesinden aldım. Model 1917 ve yazılım BA.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Evet bendim, eski yapılan yorumlarda sizin söyleminizin bambaşka türevleri örnek verilmiş.
    Her kafadan bir ses...

    Kurulum yeniyken baştan yılanın başını keseyim dedim de gerek yokmuş.

    Evet ıraktan aldım, ambalajı ben açtım. Başkasının rom yükleme olasılığı sıfır.
    Fabrikada yapılmış sanırım AA rom.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar; İphone X cihazdan OP7 Pro 12/256 Nebula Mavisi cihaza geçmiş biri olarak tecrübelerimi paylaşayım.

    Yaklaşık bir ay önce OP7 Pro 12/256 modelinden aldım, bu imei attırma olaylarına esasen pek güvenemedim nihayetinde illegal yöntemler o yüzden erken davranıp yeni yasa çıkmadan önce yurda giriş yapmış akrabamın pasaportu ile kayıt yaptırdım cihazımı, yani herhangi simkart ile telefonum çalışır halde ve tamamen yasal pasaport kayıtlı hem de iki sim için kayıtlı.

    Cihazdan aldığım günden bu yana memnunum, iphone x den geçiş yapmıştım ve inanın yıldırdı beni, iphone x cihazının tek esprisi gündüz çekimlerinde porte modu çok iyi tabi başka artılarıda var ama parasına değecek kadar değil.

    OP7 Pro nun en sevdiğim yanı ekranı ve yazılımı, aldığım günden bu yana bir kez olsun takılma titreme gecikme vs gibi bişey olmadı.

    Cihazın titreşim motoru, hoparlörleri kesinlikle iphone x den geri kalmaz yani bayağı tatmin edici seviyede bahsettiklerim.

    Kamera tarafında ise bence doğru kullanım gerektiren bir telefon, arka kamerada doğru açıdan doğru ayarlamalar ile harika fotolar çekebiliyorum ama ön kamera konusunda iphone x'in maalesef gerisinde kalıyor şahsen sevmedim ön kamerayı.

    Pil ömrü konusunda ise hesap kitap yapmadım doğrusu, akşam şarja bırakırım oyun sosyal medya ıvır zıvır akşama kadar cihazı elimden düşürmem ama ona rağmen şarjı bitiremiyorum, yani akşamdan akşama kadar götürüyor beni. Bu arada şarjı gerçekten hızlı doluyor bi çay içeyim diyip bıraksanız geldiğinizde dolmuş oluyor neredeyse. İphone x'de de var hızlı şarj özelliği ama ekstra cihaz almak gerekiyor malum.

    Parmak izi okuyucusu son derece hızlı ve iş görür durumda ayrıca yüz tanıma da gayet hızlı çalışıyor ben kullanmıyorum o ayrı mesele, iphone x'in faceid'si nefret ettirdi beni telefondan, tamam güvenli falan filan da telefonum da devlet sırrı saklamıyorum en nihayetinde en fazla abuk sabuk fotolarım olur onu da kim ne yapsın

    Ve benim takıntılı olduğum konulardan biride wifi yada hat üzerinden internet bağlantısı, iphone x ile çalışma odamda olan modeme yan odadan bağlanmaya çalışırken bile sorun yaşarken OP7 Pro ile balkonda (evde modeme olabilecek en uzak mesafe) pubg oynayacak kadar verim alıyorum, artı olarak cihaz modemin 5ghz ve 2.4gzh hatları arasında kendisi otomatik geçiş yapıyor hangisi daha iyise ona bağlanıyor bu özelliğine bayıldım çok işime yaradı.

    Android cihazların en sevmediğim yanı markaların lüzumsuz uygulamalarını yüklü getirip sildirmemeleri idi ama OnePlus sağolsun bu konuda da mantıklı davranıp gereksiz uygulamalar yüklememiş yüklediği bir iki uygulamayı da silebilme imkanı vermiş.

    Cihazın sevmediğim yönleri de var elbette, bunlardan ilki henüz OP markasının resmi olarak ülkemize gelmemesi bu sebeple volte molte ayarını açmak için uğraşıp duruyoruz, ben uğraştım açamadım daha doğrusu bilgisayarımda sorun çıktı. Volte aktif olduğunda konuşmalarda çok fark yaratacak mı esasen bilmiyorum ama uğraşmıyorum artık görüşmelerde ki ses vs benim için gayet yeterli.

    Aracımda kablosuz şarj yeri var ama telefonumda bu özellik yok, belkide benim için en büyük eksiklik bu olur diye düşünmüştüm alırken ama kısa bi bağlantı kablosuyla bu sorunumu çözdüm. Tabii eksiklik mi eksiklik elbette olsaydı iyi olurdu.

    Ekrandaki kavis olayına başlangıçta alışamadım sonradan farkına bile varamadığımı anladım ama düz olmasını tabiki de tercih ederdim.

    İphone 4, LG G3, Galaxy S6, Note 8 ve İphone X kullanmış biri olarak kullandığım en iyi telefon OP7 Pro'dur kesinlikle.

    Netice itibarıyla cihazı aldığıma gerçekten çok memnunum, bence telefonun en büyük olayı ekranı ve elimizdeki bu cihazların en çok kullandığımız özelliği de pek tabiki ekranı. Cümle karmaşık olmuş olabilir anlamayanlar olabilir ama kısaca şunu söyleyim 90hz olayı müthiş bişey.

    NOT: Bu kadar yazdık çizdik ama yazdığımla çelişebileceğini düşüneceğiniz bir durumum var, kart borçlarım yüzünden nakite ihtiyacım var o yüzden cihazı satmayı düşünüyorum güzel bi teklif alırsam cihazı verebilirim en başta da belirttiğim gibi cihaz tamamıyla yasal pasaport kayıtlı ve istediğiniz hatla kullanabilirsiniz hem de iki hattı ile.

    Selametle..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatcatak -- 14 Ağustos 2019; 2:30:44 >




  • Arkadaşlar Ankara’dan alışveriş yapanınız oldu mu? Sahibindende tuna gsm diye bir yer gördüm. Güvenebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygtatli kullanıcısına yanıt
    Bir kontrol etmek/bakmak için gittim. Zikri diye bir arkadaş Tuna GSM dediğin şey. Ankara Sakarya caddesinde çiçekçilerin orda telefoncuların içinde bir yerde. Bana pek güvenli gelmedi, hem pahalı satıyordu hem de imei konusunda bir öyle dedi bir böyle dedi. Attığımız imei gitmesin istiyorsan 100 lira daha fazla vereceksin falan dedi. Beni pek anlamıyor bu işlerden zannetti. E zaten malum imei kaydı fiyatın içinde dedim çelişkili cevaplar verdi. Keriz kazıklamaya çalışan satıcılardan biri. Tip olarak da bu şekilde bir insan zaten. Sonuç olarak Facebook gruplarından Zeyd Acar'ı önerdiler. Eft yaptım, aynı gün kargo yaptı, ertesi gün aldım. Tertemiz telefon ve imei için de garanti veriyor Zeyd bey ve bir sürü referansı var. Aynı şekilde Emin Yılmaz ve Ahmet Mardin de çok güvenilir. Gidipte illa elden alacağım diye saçmasapan insanlara güvenmeyin.
  • One plus 7 pro nerden alabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese selamlar.Dün oneplus 7 pro telefonum elime ulaştı.Ayarlarını yaptım ve bol bol da kurcaladım.Telefonu almak isteyen arkadaşlar için kısa bir yazı yazmak istedim.Öncelikle eski telefonumun Oneplus 5t olduğunu ve telefondan aslında çok memnun olduğumu belirtmek isterim.Maddi imkanlarım elverdiği, 7 pro için yapılan pozitif yorumlar neticesinde ve uzun araştırmalarım sonucunda bu telefonu edindim.

    *Telefonu ilk kutudan çıkardığımda artık telefonun bir amiral gemisi katili değil de amiral gemisi olduğu çok net bir şekilde hissediliyor.Yani elde tutuş hissiyatı, kullanılan materyaller ve işçilik olarak şu ana kadar incelediğim telefonlarda en tepeye yarışır hatta abartmak gibi olmasın ama elimde tuttuğum fiziği en güzel telefon diyebilirim.

    *Oneplus 5t den sonra telefon elime ciddi büyük geldi.Fakat 1 günlük inceleme sonucunda şu anda 7 pro büyük gelmiyor ama 5t küçük geliyor :))

    *Ben pop-up selfie kamerasının mekanizmasını çok başarılı buldum.Sesini duymadım hiç diyebilirim.Tabi özellikle duymak için çabam da olmadı.

    *Yazılımda en güncel sürümü kullanıyorum.Otomatik parlaklık bence çok ama çok başarılı.Son güncelleme öncesini bilemiyorum tabi ki.Kötüymüş diyorlar.

    *Telefonun arka kamerası dxomark tan yüksek bir puan almış.Hatta şu anda sanıyorum ki üretilmiş en iyi 4. arka kamera düzeneğine sahip.Ama kısa tecrübemde yine de eşimin Galaxy s9 unun daha iyi olduğunu düşünme sebep oldu (arka kamera dxomark puanı s9 dan iyi)

    *Stereo hoparlör çok başarılı.5t den sonra ilaç gibi geldi diyebilirim.

    *Telefonda apple'ın kullandığına benzer bir haptic motor kullanılmış.Eski titreşim özelliğine nazaran çok daha iyi.

    *Fhd + 90 Hz kullanıyorum.Şarjı tatmin edici gibi geldi.Fakat biraz daha tecrübe kazanmak lazım elbette doğru sonuca varmak için.

    *Parmak izi okuyucu fiziksel parmak izi okuyucusuna göre biraz daha hataya meyilli ve yavaş.Ama yine de daha tercih edilesi.

    *En önemli konuya geliyorum.Ekran yenileme hızı yani 90 Hz özelliği.Telefonu ilk incelediğimde telefonda çok belirgin bir akıcılık farkı hissetmedim açıkçası.Hatta biraz hayal kırıklığı oldu benim için.1 gün telefonu elimden düşürmeden kullanmam sonucunda eski 5t telefonumu elime aldığımda 90 Hz yenileme hızının ne kadar önemli bir fark oluşturduğunu bizzat dehşet içinde tecrübe ettim.İnanılmaz derecede kötü geldi.Bir arkadaş daha önceki postunda yazmıştı "7 prodan sonra diğer telefon ekranları hesap makinesi ekranı hissiyatı oluşturuyor" diye.Kendisine kesinlikle katılıyorum.Bu telefonun en önemli özelliği bence 90 Hz yenileme teknolojisidir.Telefonunuzdan soğumak istemiyorsanız 7 proyu kurcalamayın derim

    Ekleme: Ekranın maksimum parlaklığından pek memnun kalmadım.Galaxy serisinin hala bir hayli gerisinde.


    Görüşlerim bu şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kancello -- 14 Ağustos 2019; 17:57:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onkuba

    Hocam ben kadıköy bahariye'den aldım. 2 gün oldu. Bir sıkıntı yaşamadım şuanlık.

    Alıntıları Göster
    Bende Kadıköy Bahariye den aldım. Güvenilir bir yer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomb.raider

    Bende Kadıköy Bahariye den aldım. Güvenilir bir yer.

    Alıntıları Göster
    Hocam imei işini hallettiniz mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onkuba

    Hocam imei işini hallettiniz mi?

    Alıntıları Göster
    Evet hocam, eski telefonumun IMEI sini attırdım. Mecidiyeköy de. Şu anlık bir sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan3232 S kullanıcısına yanıt
    Bende telefonu almak istiyorum imei kaydı kafamı karıştırıyor konuda aradım bulamadım. En temiz nereden temin edebiliriz acaba sahibindende satılan cihazlar güvenilir midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar istanbulda imei yazdırabileceğim bir yer biliyor musunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    hsrservis.com +90 531 852 75 33

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.