Şimdi Ara

Samsung HW-N650/TK 5.1 Ch ses ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Soundbar konusunda pek tecrübeli sayılmam. Samsung 55NU8000 tv'me HW-N650 soundbar almış bulunnaktayım. Cihaz TVye HDMI(ARC) olarak baglı ve tv otomatik tanıdı. Kablosuz subwoofer aynı şekilde hemen tanıdı. Fakat tvnin sesi soundbardan çok daha yüksek; aralarında geçiş yaptıgımda mesela ses seviyesi 15de iken soundbarın ses tvye göre çok daha kısık. Örnek olarak mesela gece 3 de film izlerken tv den alıyorsam sesi 6 eviyesindeyken soundbar da 12-13 seviyelerinde izliyorum (subwoofer kapalı halde). Ses kalitesi olarak soundbar iyi tabi. İnternetde bir çok araştırma yaptım subwoofer ile ilgili sıkıntı yaşayanlar olmuş fakat buna benzer bişey göremediğim için konu açıyorum. Bir önerisi yada fikri olan varmı?

    Bir de soundbar 5.1 ve sorround modunda sanki 3.1 miş gibi hissettiriyor. Netflix 5.1 filmlerde sahne çok kapalı. Samsungun farklı bir soundbarında sol-sağ üst köşelerden geliyormuş gibiydi ses. Ne yazıkki bu sesi de yakalayamadım. Biraz hayal kırıklıgı oldu desem yeridir :)

    Soundbar öncesi ve sonrası olarak tek fark subwooferdan dolayı aldıgım alt frekanslar. Onun harici bir sorruond vs bişey farketmedi desem abartı olmaz.

    Öneri tavsiye fikri olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Saygılar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.