Şimdi Ara

Battlefield V oyun içi gerçek parayla alışverişler başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Battlefield V oyun içi gerçek parayla alışverişler başladı
    Her ne kadar sevmesek de EA oyun içi satın alımlarıyla ünlü bir firma hâline geldi. Battlefield V de firmanın son kurbanı oldu. DICE ve EA birlikte Battlefield Currency sistemini bugünden itibaren yürürlüğe aldı. Bu sistemde oyuncular artık gerçek parayla alışverişler yapabilecek.
    İlk etapta bu alışverişlerle satın alınan eşyalar sadece kozmetik olacak. Kısa bir süre sonra ortaya çıkacak yeni eşyalar oyuna ufak ufak etkiler bırakacak. Bunun anlamı evet, kısa süre sonra BFV’de de parayı veren düdüğü çalacak.
     
    Chapter 3’teki ilerleyen zamanlarda BFV içerisinde Elite setler satışa sunulacak. Bu setler oyunculara özel karakterler olarak oynama imkanı sağlayacak. Bu karakterler kendi sesleri, tarzları ve hatta yakın mesafe silahlarıyla gelecekler. EA bu konuda açık olup silahların hiçbir şekilde diğer oyunculara avantaj sağlamayacağını söyledi fakat deneyimin farklı olacağı kesin.
    EA sayfasında verilen bilgiler arasında yer alan Time Savers kategorisi, oyundaki ilerlemeyi hızlandıracak ve asıl endişe veren kısım burası. İlkbahar’ın ilerleyen zamanlarında satın alınabilecek bu paketler size XP destekleri verecek. Bu desteklerle yeni seviyelere kolayca ulaşılırken o seviyelerin getirdiği silahlar, araçlar ve sınıflar da daha kolay ulaşılabilir olacak.
     
    Battlefront II fiyaskosu ile dersini aldığını düşündüğümüz DICE ve EA, oyunun ilerleyişini direkt olarak sıcak paraya bağlamamış gibi görünüyor. Bundan sonra oyuncular olarak tedbirli olmaktan başka çâremiz yok.
     
     







  • pay to win olayını kim başlattıysa ona lanet olsun. azalarak biterler umarım.

  • Oyuncular grev yapsa iş tamam. Oyuncularda bu yürek var mı? Bence yok. Ekmek elden su gölden oyun içi alışveriş derken sonra niye oyunu hileciler bastı. Basarlar tabi. Sen kanunen oyuncuları ayırırsan paralı parasız diye bir tarafı katledersen onlar da kural tanımazlar auto-aim açarlar ve özgürlüklerini ilan edene kadar daha da çok oyuncuyu oyundan soğuturlar.

  • Kendi ayağına sıkıyor diyecem ama yok o kadar gerizekalı oyuncu kitlesi varki şu dünyada daha oyun çıkmadan ön sipariş verip böyle adamlara para kazandırırlar.Herkes birlikte hareket etse bunlar geri adım atar ama nerdeee.

  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    hile ile p2w arasındaki ilişkiyi kuramadım ben

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AREryilmaz

    hile ile p2w arasındaki ilişkiyi kuramadım ben
    hile bedava
  • Aslında hiç almamak lazım tavuk gibi yontmaya çalışıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun bedava olsa neyse ama 60 dolarlık oyuna pay to win sistemi getirmeleri milleti enayi yerine koymak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim bu olay ücretsiz oyunlarda olur, ücretli bir oyunda p2w olması oldukça ilginç.
  • Çok gereksiz bir oyun almaya bile değmez zamanlaması çok kötü oldu. Sıradaki battlefield oyununu bekliyorum günümüzde geçen bir oyun olursa alırız

  • Skinler paralı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.