Şimdi Ara

Gmail'e e-posta zamanlama özelliği geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gmail'e e-posta zamanlama özelliği geldi

    E-postanızı daha sonra gönderilmek üzere zamanlamak ister miydiniz? Cevabınız evet ise, bu işlemi artık Gmail'de yapmanız mümkün. Google'ın yaptığı açıklamalara göre kullanıcılar artık e-postalarını istedikleri tarih veya saatte gönderilmek üzere zamanlayabilecekler.

     


    Uzun bir süredir bekleniyordu


    Google bir süredir beklenen bu e-posta zamanlama özelliğinin artık Gmail kullanıcılarına sunulduğunu duyurdu. Kullanıcılar daha önceden bu tür bir işlemi yapabilmek için üçüncü taraf eklentileri kullanıyorlardı. Ancak Google artık böyle bir ihtiyaca gereksinim duyulmayacağını ve bu işlemin Gmail üzerinden yapılacağını açıkladı.
     
     
     

    Google'ın konuyla ilgili açıklamalarında ise: "Çalışmanın genellikle mesai dışı çalışma saatlerine taşınabileceğini biliyoruz, ancak bu herkes için geçerli bir durum olmayabilir. Herkesin dijital refahına saygı duymayı kolaylaştırmak istiyoruz, bu nedenle bir e-postanın ne zaman gönderileceğini seçmenize olanak tanıyan yeni bir özellik ekliyoruz. E-postanızı normalde yaptığınız gibi yazmanız yeterlidir, daha sonra alıcının gelen kutusuna daha sonraki bir tarih ve saatte gelmesi için zamanlayın." ifadeleri yer alıyor.

     


    Bunu yapmak için Gönder düğmesinin yanındaki oku tıklayıp, zamanı belirlemeniz yeterli olacak. Yeni özelliğin tüm kullanıcılara yayılmasının ise zaman alacağını belirtelim.


      

    Gmail'e e-posta zamanlama özelliği geldiGmail'e e-posta zamanlama özelliği geldi Gmail'e e-posta zamanlama özelliği geldi



  • Protonmail'de zaten vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel özellik 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel özellik, özellikle mail hatırlatıcısını sık kullanmaya başladım. Gereksiz bir sürü mail arasında vakitsiz anda gelen gerekli mailleri ileriki zamanda hatırlamak iyi oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.