Şimdi Ara

Akıllı Saat Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar iphone 7 plus kullanıyorum akıllı saat almak istiyorum ama hangi cihazı alsam karar veremedim.Konuşma tercih sebebimdir.Lemfonun bir kaç modeli var ama sizlerinde öneri ve fikirlerini almak istiyorum 200-300 tl gibi kullanan ve memnun olan arkadaşların önerilerini bekliyorum



  • Apple Watch'dan başka ne alırsanız mutsuz olursunuz. Apple sahipleri hiç başka saat aramasınlar. Bütçeniz yoksa para biriktirin, kredi çekin, borç alın ama apple watch alın. Tecrübe ile sabit.
  • walla apple watch a o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum şahsen sırf ismi var diye tonlarca para dökemem şahsi fikrim
  • amazfit bip kullanıyorum 6 plus ile memnunun zırt pırt şarj derdi yok o paraya alınabilecek cihazdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bygeo kullanıcısına yanıt
    Ben sırasıyla Apple Watch, Samsung Galaxy Watch ve Mi Band 4 kullandım. Her birini 2 sene aktif olarak kullandım.

    Bugün olsa Apple Watch tercih ederim. Apple Watch üzerinde mikrofon olduğu için whatsapp mesajlarına sesli olarak söylediklerinizi SiRi başarılı olarak yazıya çevirip gönderiyor. Bahsettiğim olay speech to text olayı. Bu olayı diğerlerinde göremedim. Bastonla yürüen biri olduğum için yürürken gelen whatsapp mesajlarına cevap vermek için cebimden çıkarmak zorunda kalmıyorum. Bu da bir anlamda telefonumun çalınma riskini azaltıyor.

    Diğer sevdiğim olay ise tansiyonumun yükseldiği zamanlarda gerçekten gerçek zamanlı olarak yani anında bildiriyor. Diğerleri tansiyon veya kalp atışının yükseldiğini göstermesine rağmen her hangi bir uyarı gelmiyor.

    Apple Watch'u kullanmadan anlayamazsın, dışardan bakan kişiye gereksiz ve anlamsız gelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.