Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Alternatif Senaryo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim gibi, keşke Çakır hiç ölmeseydi diyenler için bir şeyler karaların. Umarım beğenirsiniz.
    -----

    "Polat, Testere Necmi'nin Çakır'ı Cerrahpaşalı Halit'e vurdurtacağını öğrenir ve Çakır'la beraber önce Cerrahpaşalı Halit'i, sonra Testere Necmi'yi paketleyip, Laz Ziya vasıtasıyla kellesinin alınması için konseyin önüne atarlar. Konsey toplanır, Halit itiraf eder ve o an Çakır tarafından infaz edilir. O esnada Mehmet Karahanlı 3 kere hapşırır. Hemen sonrasında ise herkes Testere için kesin ölüm emri çıkacağına düşünürken, Baron Karahanlı tarafından şok edici bir hamle gelir. Baron, Aslan Amca'yı ele geçirmiş, onun kgt ile olan tüm bağlantılarını, kgt'nin başındaki kişi olduğunu, oğlu Efe Yakup Karahanlı'yı kaçıran kişinin Aslan Amca olduğunu ve bunu sadece, zamanında Lübnan'daki bir saldırıda, Mehmet Karahanlı yüzünden öldürülen kardeşinin intikamını almak için yaptığını, baronluğunu yapmış olduğu konseyi yıkmak için Efe'yi yıllarca profesyonel bir ajan olarak yetiştirdiğini ve şu an oğlunun aslan amca tarafından devletin içine gizli bir görevli olarak yerleştirildiğini konsey üyeleriyle paylaşır. tabi bunu Polat ve Çakır da öğrenirler.

    O an Polat anlar ki Mehmet Karahanlı öz ve öz babasıdır. Aslan Amca, Ali Candan'ı yani kendisini yıllarca kardeşinin intikamını, Baron Mehmet Karahanlı'dan almak için kullanmıştır. Meğer kurtlar vadisi operasyonu, Aslan Akbey'in, Mehmet Karahanlı yüzünden Lübnan'da öldürülen kardeşinin intikamını alma operasyondan başka bir şey değilmiş.

    Karahanlı'nın bu açıklamasından sonra, bu sefer de Polat Alemdar 3 kere hapşırır. Tüm konsey şok, Baron şok, Çakır şok, diğer üyeler şok.

    Polat, çocukluğundaki kaçırılma olayındaki detayları daha net hatırlamaya başlar. Babası Mehmet Karahanlı'yı, Kılıç'ı, annesi Nergis Karahanlı'yı artık net olarak hatırlıyordur.

    Baron, Süleyman Çakır'a hayatının bağışlanması için Aslan Akbey'i konsey üyelerinin huzurunda vurmasını emreder. Süleyman Çakır, infaz etmek üzere Aslan Amca'nın ellerini çözer ve diz üstü çöktürür. Süleyman Çakır silahını çeker, Aslan amcayı vuracakken Aslan amca hızlı bir hamleyle Çakır'ın elinden silahı kapar ve tam Mehmet Karahanlı'ya ateş edecekken Polat, baba diye atılır. Silah patlar ancak kurşun Karahanlı'nın kafasını derin bir sıyrık bırakarak geçer.

    Ani refleks ile Polat'ın Karahanlı'ya baba demesi konseyde şok etkisi yaratır. Artık herkes Polat Alemdar'ın Karahanlı'nın oğlu olduğunu biliyordur ancak bildikleri bir şey daha vardır ki bu daha vahimdir. Polat Alemdar, Aslan Akbey tarafından Karahanlı'nın konseyini çökertmesi için yıllarca yetiştirilen bir kgt ajanıdır.

    Hayatı, Polat Alemdar'ın gözlerinin önünden film şeridi gibi geçmiştir. O an bir karar verir. Kendisini yıllarca aldatan, öz annesinden, babasından, kardeşinden koparan Aslan Amca'yı affedemez ve amca dediği Aslan'ın kafasına sıkıp oracıkta öldürür.

    Polat, Baron'un yani babasının hayatını kurtarmıştır ancak babası da kısmi felç oluşmuştur. Hareket yetisini kaybetmiş, sadece duyup konuşabilmektedir.

    Polat Alemdar artık devlet görevlisi olarak çalışmama kararı alır ve Mehmet Karahanlı'nın artık baronluk yapamayacağı konsey tarafından da anlaşıldıktan sonra, konseyin teklifi ve onayı, Polat'ın da kabul etmesi ile Polat Alemdar baron seçilir ve can kardeşim dediği Süleyman Çakır ile beraber konseyin tepedeki en önemli iki ismi olurlar. Yani yeni Karahanlı-Kılıç olurlar.

    Polat'ın yeni baron seçilmesi bir tesadüf değildir. Avukat Nizamettin ve Samuel Vanunu'nun yüce seçilmişlerden aldığı talimat ile konsey üyelerini Polat'ın baron adaylığı için ikna etmişlerdir ve sonucunda Polat'ı baron seçtirmişlerdir.

    Polat, baron seçildikten sonra tapınakçılar tarafından alınır ve babası Mehmet Karahanlı ile tapınakçıların huzurunda yüzleştirilir. Ona, babasının misyonunu nasıl devam ettireceği anlatılır. Polat da tapınakçılarla babasının canının bağışlanması ve sevdiklerinin can garantisi verilmesi koşuluyla tapınakçılarla bir anlaşma yapar ve görevi kabul eder.

    Dizi, Polat ve Çakır'ın, Testere Necmi'yi kör testere ile kesmesi ile sezon finali yapar ancak asıl kurtlar vadisi şimdi başlayacaktır. Zira Polat'ın yeni baron seçildiği konsey, meğer Türkiye'nin en güçlü 4 ailesinin kontrolünde olan konseylerden sadece biridir ve yeni sezonda Can Polat ve Çakır'ın bu 4 büyük aileye karşı başlayan savaş izlenecektir."
    -----

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • güzel ama biraz daha detay verilebilirdi. mesela polat çakırı pusudan kurtarır ve tek başına aynı şevkonun mekanını bastığı gibi gece yarısı halitin evini basar emri kimin verdiğini öğrenir yani testerenin haliti öldürür.


    polat alemdarın vadide yükselmesi lazım o konseye girmesi lazım. polat aslan akbeyle görüşür planı kurarlar. plan şu aslan amca testereyi paketler bir yere hapseder. baron kimin kaçırdığını öğrensin diyerek arkada bir kaç ipucu bırakır kgt ajanları. baron devletin kaçırdığını anlar.

    polat bu sehem mevzularını bildiği için haliyle aslan beyde bildiği için bazı bilgileri medyaya verir.

    tabi bu bilgiler baron mehmet karahanlı diğer üyeler laz ziya hüsrev ağa vs diye değil. sadece bu yapılanmadan bahseder medya. baron testerenin eninde sonunda öteceğini herkesi ele vereceğini anlar. testerenin acilen bulunup öldürülmesi gerekir.

    karahanlı bu işi kime vereceğini düşünür. elinde 1.sınıf bir silahlı güç yok testere gibi. haliyle 2.sınıf bir silahlı gücü 1.sınıfa terfi ettirir bu görev için. kılıç polat alemdar ve çakır ikilisinin yaptığı sağlam işleri anlatır ve baron ikna olur.



    çakır polat daha tam konseye girmemiştir. eğer bu işi becerebilirlerse ancak öyle alınacaklardır.

    polat artık zekasını konuşturur testerenin son görüldüğü yerlere bakarlar güvenlik kameralarını incelerler falan fistan en sonunda aslan beyin testereyi tuttuğu yere ulaşırlar.


    testere dövülmüş işkence edilmiş halde bulunur. yani konuştuğu her halinden belli olur. konsey toplanır testere her ne kadar konuşmadım etmedim desede nafile baron kalemini kırar. çakır oracıkta testereyi iple boğarak öldürür.


    polat ve çakır konseye kabul edilir o toplantıda baron 3 kez hapşurur. bundan işkillenen polat toplantı bitiminde kaşla göz arasında baronun viski içtiği bardağı alır. kendi dna sı ile eşleştirmek için hastahaneye verir. sonuçları alan polat baronun babası olduğunu anlar.


    aslan amcayla o meşhur çatıda buluşur ve sonuçları suratına atar açıklama bekler.



    valla çok detaylı bir senaryosu var kurtlar vadisinin ya. bir çok şeyi yazmayı unuttum.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.