Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S5, Snapdragon 855 yonga seti ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Büyük ekranlı ve güçlü akıllı cihazlara ihtiyaç duyanlar için katlanabilir telefonlar farklı bir çözüm olarak sunuldu. Ancak yüksek fiyatları dolayısıyla çoğu kişi için satın alınabilirlikten oldukça uzaklar. Samsung’un neredeyse 2000 dolar fiyat etiketiyle gelen Galaxy Fold modeli de bunlardan biri. Daha uygun fiyatlı ve büyük ekranlı bir akıllı cihaz isteyenler için sevindirici bir haber geldi. Samsung Galaxy Tab S5, Snapdragon 855 yonga seti ile birlikte gelebilir.

    Galaxy Fold kodlarında görüldü


    Katlanabilir Samsung Galaxy Fold modelinin kodlarını inceleyen araştırmacılar, Linux kernel konfigürasyon dosyası içerisinde Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ile gelecek Samsung cihazlara ulaşmayı başardılar. Çoğunluğu Galaxy S10 ve Galaxy Fold modellerinin ülkelere/operatörlere özel modellerinden oluşan listenin sürpriz ismi “GTS5L


    GTS5L kod adı başta tanıdık gelmeyebilir. Ancak Galaxy Tab S3’ün GTS3L, Galaxy Tab S4’ün ise GTS4L isimlendirmesine sahip olduğunu düşündüğümüzde bu modelin Galaxy Tab S5 olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.


    Ayrıca Bkz.Samsung şimdi de yangın söndüren vazo üretiyor

    Galaxy S10 duyurulmadan önce Samsung Galaxy Tab S5e isimli tablet Snapdragon 670 yonga seti, 10.5 inç ekran vb. özellikler duyurulmuştu. Görünen o ki şimdi de Galaxy Tab S5 sesleri duyulmaya başladı. Android tarafındaki en güçlü yonga seti ile gelen tablet görmemiz bazı kullanıcılar için oldukça sevindirici bir gelişme olacaktır.








  • Ekrani 4K ve dahili depolama birimi de umarim UFS 3.0 ile gelide Ipad lere rakip olur.

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Güzel yanı tablet olmasına rağmen yıllardır düşük yonga seti koyan samsung bu modelde güncel bir yonga seti seçmiş fakat ipad'e adobe programları gelecekti ne oldu bilmiyorum, artık profesyonel uygulamalar için ipad tercih nedeni olabilir, bu şekilde rakip olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .T. -- 31 Mart 2019; 13:45:9 >
  • .T. . kullanıcısına yanıt
    Tab S3 aldim Snapdragon diye kismen sevindim guncel islemcili degildi cikar cikmaz da almistim sonra nasil bir isletim sistem yapmislarsa Snapdragon lu olduguna bin sahit gerekliydi . Gerci dahili depolama birimi eMMC 5.1 gibi cagdisi eskimis sistemle gelince fiyasko da cabuk anlasiliyor. Gerci S-Pen inden oturu razi olmustum. Pisman oldum :/ Sonra Apple Ipad Pro 10.5 LTE 256 GB modeli ve Apple Pen kalemini beraber cikar cikmaz satin aldim ve tesekkurlerSamsung tablet olarak beni Ipad e sevk ettirdigi icin!

    Fotograf duzenlemede Photoshop gibi kaliteli ve fonksiyonel olan Affinity Photo yu hemen satin aldim. Kafam rahat ...

    https://affinity.serif.com/en-gb/photo/


    Samsung umarim QLED li 10 bitli ( FRC li olmayan ) 4K+ cozunurlukte en boy orani da 16:10 olan 125 GB RAM li ( minimum 8 GB ) UFS 3.0 ( minimum UFS 2.1 ) li hizli dahili depolama birimli ve beklentigi gibi S-Pen li ve yine telefona gomulu kalemlisi ile bir tablet cikartirsa dikkatimi cekebilir. Zaten Tab S4 de hayal kirikligi idi RAM ayni idi Tab S3 e gore ama ekran cozunurlugu artmisti bu nasil mantiksa! eMMC depolamada kalmasi vs hayal kirikligi idi.


    Samsung profesyonel guclu telefonlarindan da guclu bir tablet cikartmalidir.




  • bi zahmet s855 ile gelsin zaten.

  • S4 4.000 TL bandındayken bu hayal olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 yılında tablete ihtiyacı kalan kaldı mı ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.