Şimdi Ara

Yeni Apple AirPods parçalarına ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple’ın uzun zamandır merakla beklenen yeni nesil AirPods kablosuz kulaklığı geçtiğimiz hafta resmiyet kazandı. Kablosuz şarj kutusu, Siri desteği ve H1 yongasıyla gelen kulaklık iFixit tarafından parçalarına ayrıldı. Akıllı cihazların tamir edilebilirliğini de araştıran iFixit önceki modelle benzer sonuçlara ulaştı.

    Ayrıca Bkz.Huawei ilk defa 100 milyar dolar yıllık gelire ulaştı

    Tamir etmek mümkün değil


    Beklendiği üzere kablosuz şarj bobini kutunun sadece bir tarafında bulunuyor. Bu da AirPods'u kablosuz şarj ederken doğru yönde bırakmanız gerektiği anlamına geliyor. iFixit’in belirtiğine göre devre kartını koruyacak ve daha fazla suya dayanıklılık kazandıracak yeni kaplama cihazı önceki nesle göre daha dayanıklı yapıyor.


    Şarj kutusunun içinde yer alan bataryanın bir önceki modelle aynı olduğu gözüküyor. Apple, konuşma süresini batarya büyüklüğünden ziyade yeni H1 yongası sayesinde uzattığını söylediği için bu kısım sürpriz olmadı. Tüm bu incelemelerin ardından cihazı tamir edilebilirlik açısından puanlayan iFixit, yeni AirPods’a önceki modeldeki gibi on üzerinden sıfır tamir edilebilirlik puanı verdi.



    Kısacası yeni Apple AirPods’un malzeme kalitesi/dayanıklılığı artsa da batarya vb. birçok noktada eski modele benzer olduğu söylenebilir. Tamir edilebilirliği de imkansız olduğu için cihaza zarar vermeden hiçbir donanım bileşenine ulaşamıyorsunuz. Rapor hakkında detaylı bilgiye ve tüm görsellere bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.








  • Tamir edebilirlik önemli değil bu tip cihazlarda ama su geçirmez dayanıklı ve ucuz olması lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskisiyle yenisinin hiç farkı yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam arabalardaki makyaj olayı gibi oldu aslında, fiyatı ve adı da değişmedi sadece güncellendi ama başında new yazdığı için beklenti oluşuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrKattchup

    Hocam arabalardaki makyaj olayı gibi oldu aslında, fiyatı ve adı da değişmedi sadece güncellendi ama başında new yazdığı için beklenti oluşuyor.
    Bunda makyajda göremiyor insan daha pahalı yeni diye ürünü satmak amaç

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Tr’de 100 tl ucuzladı bile, pahalı satmak olduğunu sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.