Şimdi Ara

Oculus DK2 (Development Kit 2) aldım, yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geçtiğimiz gün ikinci el temiz bir adet oculus rift development kit 2 aldım. deneyerek aldım ve cihazın sorunsuz olduğunu gördüm.

    eve geldim, imzamdaki sisteme (windows 10 pro) taktım, pc gördü yalnız bir cihaz görüp sonra ikinci olarak görmeye başladı ve ikincisi sürekli disconnect-connect yapıyordu. yani bir dk2 var, ikincisi bağlanıyor kopuyor gibi. sonra oculus home indirdim (6,6gb) tamam driver falan yüklendi. yalnız oculus home açılmadan cihaza görüntü gelmiyor ve home'u açınca da görüntü geliyor ve gözlükte "oculus home dk2 desteklenmemektedir" falan diyor. dedim neyse, assetto corsa ve project cars'a girdim. oyuna giriyorum görüntü geliyor, piste çıkıp sürüyorum 30sn sonra falan tekrar kopuyor geliyor. sonra oyundan çıkıyorum vs yine yarım dakikada bir falan dınk-dınk kopma-bağlanma sesi.

    aldığım yere gittim durumu anlattım, taktık bilgisayara (win 7 pro) denedik yok kardeşim kopmuyor (geri alayım mı dedi biraz daha uğraşacağım dedim). acaba windows 10 mu dedik, eve geçtim ikinci bir eski pc var bu da win 10 pro. ona taktım bu sefer oculus home değil v0.8 yükledim (reddit'te biri önerdi bu versiyon önemliymiş hatta sdk version changer diye uygulama var, ilginç). benim eski pc'de de kopmuyor. sorun ne olabilir?

    bu akşam eve geçip yine imzamdaki sistemde oculus home kurmayıp v0.8 falan kuracağım. bunun dışında film izlemek için falan v0.8 destekleyen uygulama-demo vs olması lazım sanıyorum.
    benzer durum başına gelen, bu tarz işler hakkında bilgi sahibi olan varsa çok rica ediyorum yardım etsin. ben bir yandan öğreniyorum ancak kısa bir özet geçilirse süper olur.







  • Up. Bir kişi bile mi yok?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazı taktığın soketleri bir kontrol et. Bir gevşeklik olabilir.
  • taktığın usb 2.0 3.0 gibi sorundan dolayı olabilir mi
    Ayrıca windowsdan değil de sanki kullanılan ekran kartı işlemci vs aldığın kişide neler var? nerede test ediyor.

    Çok zor değilse sanal masaüstü kur win 7 yap dene



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 4 Nisan 2019; 10:38:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.