Şimdi Ara

Ford, elektrikli araçlar üretimine 850 milyon dolarlık yatırım yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Ford elektrikli taşıtlara ciddi bir geçiş yaptı ve bu taşıtların yapılacağı üretim tesislerine yatırımlarını artırıyor. Şirket, elektrikli araç üretiminin merkezi yapmak istediği Flat Rock, Michigan montaj tesisine 850 milyon dolar yatırım yaptığını açıkladı.

     


    Ford elektrikli araç planlarını hızlandırıyor


    Bu amaçla, Ford 2023'e kadar kademeli olarak 900 çalışanı işe alacak ve Michigan merkezli olacaklar, bu yüzden yatırım bölgede yeni iş fırsatları yaratacak. 850 milyon dolarlık yatırım Ford'un 11.1 milyar dolarlık elektrikli araçlara olan bağlılığının bir parçası ve aynı zamanda Michigan'daki tesis, yeni nesil Mustang'i üretmek için de kullanılacak.


    Ford elektrikli araçlara odaklanacağını çok önceden duyurmuştu. Şu anda ülkedeki en popüler araçlarından biri olan hem hibrit hem de elektrikli F serisi kamyonlar üzerinde çalışıyorlar. Ford'un küresel operasyonlar başkanı Joe Hinrichs bir basın açıklamasında konuyla ilgili olarak: "Elektrikli araçların büyüme oranlarını analiz ettik ve tamamen elektrikli taşıtlara yönelik hızlandırılmış planlarımızla, ek üretim kapasitesini korumamız gerektiğini biliyoruz." ifadelerini kullandı. Ford'un Michigan tesislerinde üreteceği elektrikli otomobillerin ise 2021 yılında satışa sunulacağı belirtiliyor.

      







  • Benzinli mazotlu araç devri yakın gelecekte bitecek gibi gözüküyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ustune basa basa soyledım ab tamamen elektrıklı araca gecıyor ellerındekı benzın dızel bıze kakalayacakalr almayın 1-2 yıla bızde de donusum olur. Bırakın afrikaya flaan kakalasınlar
  • benzini bilmem de mazotun devri daha önce bitecek.
    bu teknolojilerin bize gelmesi ve trafikte yaygın elektrikli araç görmemize daha en az 20 sene var diyorum..
  • Benzin 7 liraya gidiyor. 50 liralık almaya devam mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.