Şimdi Ara

netspeed den nereye geçsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba 1 senedir netspeed kullanıyorum 50 mbit 58 di 75 e mi ne cıktı ben de 24 mbit 65 civarı olan pakete geçtim.50 mbitte de 24 de de bir dandiklik vardı sürekli şimdi vodafone yada turkcelle geçim diyorum hangisini önerirsiniz.(netspeedin belki de modemden dolayı kötüdür ama 480p videoda donar mı donuyor arkadaşlar hız testi de 50 mbitte 48 24 de 21 22 oluyor ama kağıt üzerinde)



  • O hizlari gorup donuyorsa internet hiziyla alakali degil izlediginiz videonun serveri ile alakali bir durum olabilir. Diger tum uygulamalardada durum ayni ise baska bir problem olabilir. Butce sikintiniz yoksa superonline gecebilirsiniz zira bende dahil cogu kisi netspeed, millenicom gibi firmalara gecis yapiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 22 Mart 2019; 11:44:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pegasustoni

    O hizlari gorup donuyorsa internet hiziyla alakali degil izlediginiz videonun serveri ile alakali bir durum olabilir. Diger tum uygulamalardada durum ayni ise baska bir problem olabilir. Butce sikintiniz yoksa superonline gecebilirsiniz zira bende dahil cogu kisi netspeed, millenicom gibi firmalara gecis yapiyor.
    superonline alt yapısı yok ve bence netspeed ile vodafone turkcellin pek farkı yok fiyatta. yani 24 alıp böyle alana kadar vodafone dan 16 mbit alim diye düşünüyorum.belki modemde sorun bilmiyorum ki çok anlamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.