Şimdi Ara

Volkswagen CEO'su açıkladı: Beetle'ın elektrikli versiyonunu üretme planımız yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Alman otomobil devi Volkswagen, geçtiğimiz yıl bir açıklama yaparak Beetle modelinin üretimini sonlandıracağını duyurmuştu. Şirketin efsane araçları arasında yer alan Beetle, 2019 model yılı sonunda resmen tarihe gömülecek. Otomobilin elektrikli olarak yeniden canlandırılabileceğine dair söylentiler vardı ancak Volkswagen kanadı bu iddiaları çürütecek bir açıklama geldi.

     

    Ayrıca Bkz.PSA Grubu'nun yeni bir birleşme için FCA ile ilgilendiği ortaya çıktı
    Motor Trend adlı internet sitesine konuşan Volkswagen Group CEO’su Herbert Diess, şirketin gelecek planlarına ışık tutan bazı ifadeler kullandı. Deneyimli yöneticinin açıklamalarına bakılırsa Volkswagen yakında yeni bir elektrikli araç serisi tanıtacak ancak modeller arasında Beetle olmayacak. Bu da otomobillin elektrikli versiyonunu bekleyenlerin büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağı anlamına geliyor.

     


    Retro modeller gelecek


    Herbert Diess'in verdiği bilgiler, Volkswagen'in ikonik araçlarına hayranlık duyanların Microbus’tan ilham alınarak geliştirilen I.D. Buzz konseptinin üretim versiyonu ile yetinmek zorunda kalacaklarını gösteriyor.

     


    Ancak şirketin, kısa süre önce Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkardığı I.D. Buggy konseptininin üretim versiyonunu, retro esintileri taşıyan ikinci bir elektrikli model olarak piyasaya sunma ihtimali de var. Alman markanın nasıl bir yol haritası izleyeceğini önümüzdeki aylarda hep birlikte göreceğiz.







  • Zaten hayal bile edemiyoruz sıkıntı yok.

  • Çok da umrumuzdaydı !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanboylar şaşkın, tiyesaycılar kırgın, iginci eli pirim yabıyorcular suskun...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi çokta etkilemiyor sanki çıksa nolacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1,2 üstü açık en son 225,000tl idi. çok pahalıydı araç.

  • Kaplumbağa üretildiği dönemde 2.eli sıfından daha pahalıydı. VW bence up falanda üretimden kaldırsın beetle'dan sonra. VW için çok yerinde bir karar olmuş böylelikle ürün gamında hybrid araçlara da yer açılmış olur

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.