Şimdi Ara

SYSTEM SHOCK REMAKE [PS Ana Konu][21 Mayıs 2024][Türkçe]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SYSTEM SHOCK REMAKE [PS Ana Konu][21 Mayıs 2024][Türkçe]


    System Shock, kült oynanış deneyimini yepyeni yüksek çözünürlüklü görseller, güncellenmiş kontroller, revize edilmiş bir arayüz ve tamamen yeni sesler ve müzikle birleştiren, 1994'te çığır açan orijinalinin tam teşekküllü bir yeniden yapımıdır. Hatta oyun dünyasının en ikonik kötülerinden biri olan SHODAN'ın orijinal seslendirme sanatçısına bile sahip. Gelmiş geçmiş en harika ve etkileyici oyunlardan birinin yeniden doğuşuna tanık olun.

    SHODAN ile tanışın: Hisar İstasyonu'nun kontrolünü ele geçiren ve mürettebatı bir sayborg ve mutant ordusuna dönüştüren psikopat bir Yapay Zeka, aynısını Dünya'ya da yapmayı planlıyor. Cehennemi boylamış bir uzay istasyonunu keşfetmeli ve savaşarak ilerlemelisiniz. SHODAN'ı durdurup insanlığın sonunu önleyin.

    Kontrolden çıkmış, kötü niyetli bir Yapay Zeka'nın gücüyle yüzleşin
    Düşmanlarınızı alt etmek için yeteneklerinizi geliştirin ve uyum sağlayın
    Doğrusal olmayan bir hikâyeyi kendi hızınıza göre gün yüzüne çıkarın
    Sisteme sızmak ve alternatif yollar açmak için siber uzaya girin
    Yenilikçi sanatsal tarz, retro gelecek tasarımını modern teknolojiyle birleştiriyor







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 12 Mart 2024; 20:24:48 >







  • Bu remake çalışmasının bazı kaynak yetersizlikleri yüzünden askıya alındığını okumuştum. Eğer geliştirilmeye devam ediliyorsa şahane haber.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Aslında kickstarter'dan bütçeyi bulmuşlardı ama adamlarda yönetim sorunu var. Ne de olsa bedavaya para geliyor diye ne buldularsa eklediler. Hatta projenin ortasında tutup oyun motorunu değiştirdiler. Para kısa sürede suyunu çekti tabi. Arada ufak video yayınlıyorlar gaz için ama oyun hiç çıkmazsa şaşırmayın.
  • The Game Awards 2019 ile başlayacak olan The Game Festival etkinliğinde, içerisinde System Shock Remake'inde bulunduğu 12 oyunun demosu 48 saatliğine Steam'de görücüye çıkacakmış, bu süre esnasında denemek isteyen oyuncular deneme şansına sahip olacakmış.
  • Açıkçası 2016'dan beri katedilen yol bu ise, üzücü olmuş. Birincisi tam bir remake değilmiş, yıllar önce gösterilen tanıtım bu ama izlerken anlaşılmıyordu tabii, oynayınca bazı detaylar belli oldu. Karakterin görünen yerleri ve elde tutulan objeler dışında her şey eski, düşük poligonlu halini koruyor. Işıklandırmayı elden geçirdikleri için ilk bakışta anlaşılmıyor ama neredeyse her şey düşük poligon. Kickstarter'dan gelen para yeterli gelmedi mi yoksa yanlış harcamalar mı yaptılar merak ettim. İkincisi ise optimizasyon felaket, tabii demo pre alpha aşaması, belki şu an bundan daha iyi durumda da olabilir ama eğer böyle ise durum vahim. Beklentimin yarısını dahi karşılamadı şu demo, aksine hevesim bile kaçtı. Bir de şöyle bir dezavantajları var, bu oyunu seriye değer veren adam oynayacak, yoksa System Shock mekaniği kullanan çok oyun var artık, o yüzden daha fazla kitleye yayılmak için daha fazla özen gerekiyor, hani madem bu işe girişildi değsin istiyor insan.




  • Oyunun yeni demosu GOG'da indirmeye açılmış. 9 Haziran'da başlayacak olan Steam Game Festival'de de yayınlanacaktır büyük ihtimalle.
  • Steam'de yayınlanan önceki demo pre-alpha sürümüydü, GOG'daki ise alpha sürümünden ama aralarında ne görsellik ne de optimizasyon açısından bir fark yok. GOG demosunun artısı daha fazla mekana girebiliyoruz, bu açıdan önceki demoya nazaran daha fazla keyif aldım, nostalji oldu. Ancak kaç yıldır beklemenin karşılığı olarak bunu görmek hala can sıkıyor.
  • Böylesine önemli bir serinin geldiği nokta üzücü gerçekten, geçtiğimiz günlerde 3.oyunun haklarının Tencent'e geçtiği duyuruldu. Fakat ilk iki oyunun ve serinin hakları hala Nightdive'da bulunuyor. Bu remake çalışmasına ek olarak geçen sene güya yakında çıkaracağız diye System Shock 2 Enhanced Edition duyurmuşlardı fakat aylardır ses seda yok. Seriyi günümüze aktarmak istemeleri güzel bir şey fakat serinin hakkını verecek şekilde yapmıyorlar bunu. Çok plansız hareket ettikleri için proje yıllardır doğru düzgün ilerleme kaydedemiyor. 3.oyunun Tencent'e satılması, Remake çalışmasının serinin hak ettiği seviyede olmaması, 2.oyun için duyurulan Enhanced Edition'dan hala haber olmaması Nightdive'ın seriye hak ettiği önemi vermediği izlenimini yaratıyor bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 29 Mayıs 2020; 13:25:12 >
  • Cyberspace'in remake'de nasıl olacağı ve uzuv kopma olayını 2 farklı videoda tanıtmışlar.







  • Şubat ayının sonunda PC'de ön siparişe açacaklarmış. Ön sipariş veren herkese System Shock 2 Enhanced Edition hediye edilecekmiş.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-System_Shock_Remake_PC_On_Siparisleri_Subat_Ayinin_Sonunda_Baslayacak-107361.htm

  • Oyun Steam, GOG ve Epic Store'da ön siparişe açıldı. Steam'de 67 TL, Epic'de 69 TL, GOG'da ise 44.99 dolardan satılıyor. Ön siparişe açılmasıyla beraber son demo da yayınlanmış. Ön sipariş verenlere önceden de belirtildiği gibi System Shock 2 Enhanced Edition ücretsiz olarak verilecek. 2021'in yaz aylarında PC platformuna çıkış yapması bekleniyor. Konsol sürümlerini de PC çıkışına yakın bir tarihte çıkarmak istediklerini söylemişler.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 25 Şubat 2021; 22:26:20 >




  • Demonun son halini 2 saat kadar oynadım, demo alanının neredeyse hepsini keşfettiğimi söyleyebilirim. Geçen seneki demoya kıyasla daha tamamlanmış, daha iyi çalışan ve oyun hakkında daha iyi bir fikir veren bir demo var. Citadel atmosferini bence güzel vermişler. Dar koridorlar, her köşede bir tehlike olasılığı güzel aktarılmış. 4 tane silah mevcut, boru ve enerji silahı önceki demoda da vardı diye hatırlıyorum. Bu haline bir tane lazer silahı ve tabanca eklemişler. Silahlara ek olarak bombalar ve mayınlar koymuşlar. Birkaç tane booster mevcut. Implant konusunda pek bir çeşitlilik yok demoda. Düşman çeşitliliği öncekine kıyasla artmış. Mutant ve cyborg'a ek olarak birçok robot ve cyborg assassin koymuşlar. Yalnız düşman yapay zekası pek zorlamıyor, bu konuda zayıf buldum. Çıkışına kadar umarım bu konuda iyileştirmeler yaparlar. Kayıt sistemi koymuşlar, önceki demoda yoktu ve ölünce başa gidiyordun. Bu demo öncekine kıyasla çok daha iyi çalışıyor, performans konusunda genel olarak iyiydi.


    2 saatlik demo deneyiminden memnun ayrıldığımı söyleyebilirim. Yapay zeka dışında geri kalan şeyleri genel olarak sevdim. Oyun hakkında fikir edinmek istiyorsanız demoya bir şans verin bence, bir demoya göre doyurucu bir içeriği var. Oyuna dair bir fikir edinmeniz muhtemel.





  • Steam'de ön siparişe açılan System Shock'un desteklediği diller arasında Türkçe'de yer alıyor! Oyun büyük ihtimalle Türkçe altyazıyla beraber geliyor




    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DSIBaVoVelnU%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGK-omZUGIhAEzZ6DDo6xvwO9Ds_dAbJpMgFy





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 13 Haziran 2022; 0:1:34 >
  • System Shock remake için geri sayım başladı: Oyunun yapımı tamamlandı


    SYSTEM SHOCK REMAKE [PS Ana Konu][21 Mayıs 2024][Türkçe]

    Nightdive Studio tarafından oyunculara sunulacak bilim kurgu nişancı oyunu System Shock'un yeniden yapım sürümünün resmi olarak tamamlandığı duyuruldu. Yapımı tamamlanan yeni sürümün ay sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

     

    System Shock remake bizlere neler sunacak?


    SYSTEM SHOCK REMAKE [PS Ana Konu][21 Mayıs 2024][Türkçe]

    System Shock, klasik oynanış deneyimini yeni yüksek çözünürlüklü görsellere, güncellenmiş kontrollere, yeniden düzenlenmiş bir arayüze ve daha fazlasını içeren remake sürümüne aktarıyor. Tamamen yeni sesleri ve müzikleri de içeren yeni sürüm, 1994'te yayınlanan oyuna dayanıyor.

     

    Orijinal oyunun tam ve yeniden yapım sürümü olarak karşımıza çıkacak olan yeni System Shock, oyun dünyasının en ikonik kötülerinden biri olan SHODAN'ın orijinal seslendirme sanatçısına sahip. 

     

    Oyunda doğrusal olmayan bir hikayeyi deneyimleyebiliyor ve kendi hızımıza göre olayları yüzüne çıkarabiliyoruz. Yenilikçi tarz ile retro tasarımının modern teknoloji ile geliştirilmiş olduğu bu remake sürümde karşımıza çıkan düşmanları alt ediyor ve kendimizi geliştirebiliyoruz.


    Oynanış videosu


    SYSTEM SHOCK REMAKE [PS Ana Konu][21 Mayıs 2024][Türkçe]WildGamerSKyoutube
    System Shock Remake New Gameplay Walkthrough Demo in 8K ULTRA HD on PC and in smooth 60 FPS recorded on RTX 3090 Ti. Release date: May 30, 2023 System Shock is a remake of the beloved PC classic. Updating mechanics, graphics, and enemy A.I. - System Shock is here to offer a new generation of players a chance to go toe-to-toe with one of gaming's iconic enemies: SHODAN. Fight, hack, and save humanity from a fate worse than death itself. The game is being developed by Nightdive Studios and published by Prime Matter. Wishlist on Steam: https://store.steampowered.com/app/482400/System_Shock/ Like and subscribe for more and best game videos every day! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ● LET ME HELP REACH 200K: https://goo.gl/5jvlvB ♥ LIKE IT? SHARE IT! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ☯ Social Media's ☯ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ SUBSCRIBE ►► https://www.youtube.com/channel/UC2A1530b9PvQW9rJ8DWk9Cg?sub_confirmation=1 ◄◄ ➞ Like me on Facebook: https://www.facebook.com/WildGamerSK ➞ Follow me on Instagram: https://www.instagram.com/wildgamersk ➞ Follow me on Twitter: https://twitter.com/WildGamerSK ➞ Website: https://www.wildgamersk.com/ ♥ Donate: https://www.wildgamersk.com/donate
    https://www.youtube.com/watch?v=ybBREPkUB4o


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-System_Shock_remake_icin_geri_sayim_basladi_Oyunun_yapimi_tamamlandi-117607.htm





  • 21 Mayısta konsollar için çıkışını yapacak.


    SYSTEM SHOCK REMAKE [PS Ana Konu][21 Mayıs 2024][Türkçe]IGNyoutube
    The award winning title from 2023 returns to consoles. System Shock deftly returns a classic immersive shooter to its place on top of the heap, updated for nearly anyone to enjoy.
    https://www.youtube.com/watch?v=Zct6_8yhQG0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.