Şimdi Ara

Google stadia hayali konsol.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google in android ve google play tecrubesinden sonra voliyi vurup dunyayi yonetme projesine ek olarak gelistirdigi steam xbox one google play karisimi isleyisi olan ancak size oyunun sadece goruntulerini yonetmenize izin veren sistemi stadia ortaya cikti.buna bu isi gereginden fazla takip edenler bir seyler yazmistir belki ancak bu sistem ortaya henuz tamamen cikmasada isleyisine bakildiginda aslinda size bir konsol verilmedigi ama oyunlarin sadece goruntuleri icin milyarlarca dolar istenecegi simdiden belli oluyor..yani xbox one ve ps4 un toplam gucune sahip oldugu belirtilen bir hayal perdesi..
    Siz analogu oynatacaksiniz o veri sunucuya gidecek hareketlenmis goruntu ekraniniza dusecek sizde tum paranizi bosaltacaksiniz..tebrikler google bir bu eksikti.
    Bir sunucu ve ondaki goruntuleri hipnotize olmus gibi izleyen milyonlarca cebi bos kisi..hayaller ve umutlar.
    ve bos bir hayal dunyasi..ha tutar mi tutar ha google trilyon goturur mu goturur biraz da bu dunya icin ugrasin birader.bu sozu yazinca ekleme geregi duydum..ugrasmislar..milyonlarca ton atik elektronik parca yok bu iyi ama maliyet az kazanc bol..eeee o kazanc ile yapin bari.. zaten nasilsa bol bol..sanmiyorum en azindan dolayli olarak cevre korunmus oluyor...dolayli olarak o da.neyse.
    Google stadia hayali konsol.
    Google stadia hayali konsol.
    Google ortada dogrudan ulasilabilir bir sistem bulunmadigindan hack olaylarinin imkansiz oldugunu belirtiyor ama odeme sistemi hacklenebilir mi.....evet.
    Amcam kendine bir adet konsol almis goruntusunu milyonlara satmis gariplerim de parmaklarini bir ileri bir geri oynatip benim oyun konsolum var diyecekler..temiz is.
    Bu sistem tutarsa gelecekte ps 5 ve yeni bir xbox un islemcini kasasini merak edenler ellerine verilmis bir kolla kendilerini ekrana bakarken bulabilirler..al kardesim sana ps 5 afiyet olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Mart 2019; 1:35:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gelecekte başımıza gelecekler bunlar zaten artı olarak bide sanal gerçeklik gözlüğü verirler oyun kolunun yanında.
  • Asıl yazık olan ps5 cok güclü gelmesse işte o zaman stadia nın gölgesi yeni nesil konsollari cürütmüs olur ...ha şu da var 30 mbbit hız türkiye icin cok uzak hala ben hd videolari acarken donma kasma oluyor kısacası ben sonyden cok güclü bir ve hemde geriye dönük bir cihaz cıkarmasını arzu ederim cünkü cihazı sattıran oyundur oyunda iyi olursa sıkıntı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakit geliyor ama ps4 tam bir hayal kirikligi idi..millet basiyor parayi aliyor ama gercek bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok 2000-2003 yılları arasını özlüyorum. Nerde o Playstation 2'ler, Gamecube'ler, Xbox Classic'ler... Playstation 4 fiziki konsol olmasına rağmen o tadı vermiyor. Oyunlar dijitalleşti, şimdi sıra konsollara geldi. Belki Sony yine bir fiziki ürün sunabilir ama o da sembolik kalır gibi geliyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 15 Nisan 2019; 14:34:29 >
  • aslinda cevabi basit..bizler o zaman cocuktuk..zaman gecti..o zamani ozlememiz normal...buna ragmen oyunlar gercekci hal aldikca insan onu gercek goruntulerle kiyasliyor ve o oyun tadini almiyor oynanabilirlikte bir sorun var..aslinda yillardir oyunlar hep ayni..sifreyi bul ilerle kapiyi ac ilerle hep ayni..ama ruh yok oldu..samimiyet..oyun demek birazda yapaylik demektir bu sebeple basit oyunlar daha cok oynaniyor..oyunlara katilan ab rh pozitif bol bol kan ve kasvetli mekanin etkisi de buyuk..gecen en son cekilen pamuk prenses filmi oynadi sizde seyredin bu filmi..insanlik ne hale getirilmeye calisiliyor..bizim sevimli cuceler olmus yuzuklerin efendisindeki hobbitler..savasci acimasiz ve bol zirhli ne oldu o sevimli iyi kalpli cucelere bilen yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 15 Nisan 2019; 16:38:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 rahat 24 gb ram, en az 10 teraflopluk güç ile gelecek. İşlemci hızı da en az 3.5 ghz falan olur heralde. 12 çekirdekli yapıda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.