Şimdi Ara

70 bin TL Lik Araç Önerisi ( Neden TOLEDO değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    70 bi ntl ye kadar otomatik ve dizel seçenekleri olan km' si düşük kazasız değişensiz boyası az olan bir araç bakıyıroum ama bakmakla kalıyorum nedense. Çünkü araçların çoğu ağır hasarlı veya değişensiz boyasız denilip tramerde 5-10 bin tl arası bir kayıt çıkıyor.

    NEden TOLEDO değil dememdeki neden, bu aracın 2016 modelinden tam 3 tane sorunsuz buldum. Otomatik, dizel, düşük km (90 bin km de) değişensiz lokal boyalı ve arabanın diğer özellikleri (park sensörü, yokuş kalkış desteği, 6 airbag, katlanır yan aynalar, star stop, geniş bagaj hacmi vb) cabası. Lakin genel kanı şu;bu aracı sonradan satmak istersek zor satarız durumu. Aracın euro ncap testlerinde %92 başarısı ve 5 yıldız aldığı bir modeli neden tercih etmeyip yüksek yaş ve clio tarzı araçları aldırmaya yönlendirilmek.

    Sizden ricam önerisi olan varsa belirtirse çok makbule geçer. Okuyup zaman ayıran herkese teşekkürler.







  • Toldedo alınmayacak bir araç değil bizim insanımız daha arabayı almadan satmanın derdine düşüyor, benim tek kriterim güvenliktir araba kaza durumunda 1 defa lazım olur insana ailemizle biniyoruz insanlar mala mülke çok değer veriyor neticede bir eşya olarak görün derim 10 bin zararına satın gerekirse ama güvenli ve yeni araçlara binin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toledo un kriterleri iyi ve kullanıcıları genel itibariyle memnun (çevremdekiler ve okuduğum yorumlar) olduğu için benimde begndiğim bir araç. Dediğiniz gibi kafada hep satmak derdi. Güvenlik benim için önemli lakin oda malumunuz bütçeye göre güvenlik desek daha dogru.

    Hatta bir adet skoda rapid buldum hatasız şimdi toledo mu rapid mi arasında gidip geliyorum. Fark olarak rapid 2015 60 bin km de toledo 85 bin km de. Gerisi sanırım hemen hemen aynı standartlara sahip. Bu ikisini kuyaslayabilecek arkadaşlar varsa yorumlarlarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapidlerin sedanları bana çok tipsiz geliyor ve lastikleri çok küçük 14 galiba ben hb versiyonunu alırdım rapidlerin bagajları da yeterince geniş zaten motor şanzuman aynı küçük farklılıklar vardır paketlerine göre bende 70 75 bandında araç bakıyorum dizel otomatik megane 3 de düşünebilirsiniz kötü araçlar değiller 80lere çıkabilirseniz de i30 öneririm tork konvertörlü şanzuman malum en sorunsuz olan sanzuman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.