Şimdi Ara

Sigarayı bırakma kararı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. yaklaşık lise 2 den beri sigara kullanmaktayım yaklaşık 6-7 senedir içiyorum kısaca.

    Bugün kız arkadaşımla kahvaltı yaptıktan sonra (Öğrenciyiz arkadaşlar büyük çaplı birşey değil hamur işi + çay) onu otobüse bıraktım. Geri eve doğru yürürken yorulduğumu hissettim ve zar zor nefes alabildim. Ailemde kronik koah mevcut konu ile ilgili hiç bir hastahaneye vs. görülmedim açıkcası.

    Tam sigara almak için bir markete girmiştim ki neden daha fazla bedenine acı çektiriyorsun diyerek kendime sordum. Cevabı belli değildi aslında bende bilmiyordum sadece bunu yapıyordum. Önce ekmek aldıktan sonra meyve reyonu gözümü aldı ve sigara almak yerine gidip bir sürü meyve aldım.

    Bu karar inanın benim için çok zordu ve biliyorum ki şuan olmasa bile ileride zorlanacağım. Lakin benim gibi olup hatta benden daha uzun süre tiryaki olan arkadaşlara, büyüklerime sorum bu yolda en büyük destekçiniz veya dayanağınız ne idi? İnsan bazen sadece onu yoldan ayırmayacak dayanaklara ihtiyaç duyuyor.

    Şimdiden teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.