Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.541
Cevap
96
Favori
1.029.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi haftalar forumdaşlar.

    Yaklaşık 6 senedir Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum, telefon artık benim için miadını doldurmak üzere o yüzden yeni telefon arayışına girdim ve A50 az buçuk kafama yattı. Telefon kullanımımdan bahsetmek gerekirse en son 2015 yılında oyun oynadım, senede yaklaşık 25-30 civarı fotoğraf çekerim, spotify istatistiklerine göre yıllık 60 ila 65bin dakika müzik dinliyorum ve bunun %70 gibi bir kısmı telefondan oluyor. Telefon kullanımım genel olarak müzik, haberleşme ve internet kullanımı üzerine. Kullanıcılar bu kıstasları dikkate alarak bu telefonu bana tavsiye eder mi? Telefon içinde ne kadar bloatware ile geliyor ve bunların kapatılma/devre dışı bırakılma opsiyonları var mı. Bütün bunlara ek olarak da çağrı kalitesi nasıl, karşıdakine sesini duyuramama, ahizenin fazla sessiz kalması gibi durumlar yaşanıyor mu?


    Buna ek olarak malzeme bilgisinden yoksun arkadaşlar için de şunu ekleyeyim, bir ürün tasarlarken piyasadaki en iyi ürünler değil malzemeye uygun ve en ekonomik ürünler seçilir. GG5 GG3'e göre çizilmeye yaklaşık %3 daha dirençli fakat GG3 kadar sünek (esneme kabiliyeti) değil. Bu da kasası bir plastik kompoziti olan Glastic adlı üründen imal edilmiş A50 için dezavantaj. Xiaomi zamanında Mi Mix modelinde oldukça sağlam ve prestijli bir malzeme olan safir cam kullanmıştı arka kapakta. Ekranın çizildiği durumlarda bile çizilmiyordu bu malzeme. Lakin sünekliği oldukça az olduğu için düşme durumlarında yıllanmış porselenlerin kenarları gibi pul pul kırılıp dökülmeye başlıyordu. iPhone X için kullanılan paslanmaz çelik çerçeve fazla sert olduğu için bir darbe durumunda telefonun cam olan ön ve arka yüzü çatlama yapıyordu. XS serisinde kullandıkları çeliğin derecesini değiştirdiler ve bu sorun büyük oranda çözüldü. İmalatta malzeme seçimi önemlidir, piyasadaki en şaşaalı en üstün görünen malzeme her zaman en iyisi olmayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    olsun ceviz kırıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MoRTaLNIGHTMARE kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dolby destekli kulaklıklık bakalım bakalım
  • Takumi_Fujiwara kullanıcısına yanıt
    Müzik kalitesi çok önemli ise telefonu bi dene. Ama dediğine bakılırsa telefon sizin profilinize uyuyor. Pil ve ekran, akıcı olduğu için.
    Gereksiz uygulamaları kapatılma/devre dışı bırakılma opsiyonları var . Pie de daha iyi.
    Çağrı kalitesi çok iyi(HD), karşıdakine sesini duyuramama kesinlikle olmuyor, hatta ses çok net gidiyor. Eşim hemen farketti.
    Ahizenin fazla sessiz kalması gibi durumlar yaşanıyormiyor. Karşıya berrak gidiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZST1983

    https://www.xda-developers.com/google-camera-port-hub/ tüm cihazlara bulabileceğiniz.

    benim indirdiğim;
    https://androidfilehost.com/?fid=1395089523397913303

    yinede cihaz özeline ait olmadığı için kurulum ve kullanım konusunda dikkatli olun. Cihaza zarar verebilir. çok bilgi sahibi değilseniz a50 olan için çıkmasını bekleyebilirsiniz.
    Çok teşekkür ederim hemen deniyorum :)




  • Takumi_Fujiwara kullanıcısına yanıt
    6 Sene helal olsun , sana tavsiyem yine 6 senelik cihaz arıyorsan üst seviye modellere yönelmen , en azından bir snapdragon 845 kullanan bir cihaz alman uzun vadede cok faydalı olacaktır.

    LG G7
    Poco F1
    Zenfone 5
    Mi 8

    Düşünebilirsin , A50 ne kadar güzel bir cihaz olsada 3 sene sonra yukarıdaki 3 cihaz cok daha iyi performansta olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 16 Nisan 2019; 16:8:25 >
  • Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 a 50 2.inci full sarj merak edenlere

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, dediğiniz durumun ben de farkındayım lakin onlar için bütçemin 1000+ civarına çıkmam gerekecek ki şu anda pek mümkün görünmüyor. Pocoların 3000 altında olanları ithalatçı garantili, o da pek güven vermiyor bana açıkçası. Şu anda evimin yakınlarında hem Samsung bayisi hem de servisinin olması benim için biraz öne çıkarıyor cihazı. Kafamda şu anlık 2 3 sene götürecek bir cihaz alıp ondan sonra ya elimdekini satarak ya da yedek olarak elde tutarak bir amiral gemisi ya da amiral gemisi katili bir telefon almak var. Mi 8 oldukça beğendiğim bir telefon ama 3.5 mm kulaklık çıkışı yok o yuzden elemiştim onu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esklc E kullanıcısına yanıt
    Önem verdiğim müzik kalitesinden çok telefonun 3.5 mm kulaklık çıkışı barındırması, malum günümüzde bunu sağlayan fazla üretici kalmadı. İmkan bulduğumda ses konusunu deneyip bakacağım telefona. Geri dönüş ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takumi_Fujiwara kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz hocam G7 ile A50 arasında 400 tl var 2800 su an hepsiburada G7 fiyatı , G7 de 3.5 mm kulaklık girişi ve A50 ile asla yaşayamayacağınız bir müzik deneyimi var.

    2800 tl ye Snadragon 845 , Hİ-Fİ ses , NFC , İP68 sertifikası. Bence aradaki farka değer , su an farklı cihaz kullanıyorum ama yorumunuzu görünce tekrar yazma ihtiyacı duydum son karar sizin.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz iyi oldu o telefonu bir inceleyeyim, 2800 civarına bir ihtimal esnetebilirim çünkü bütçeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bugün a50 alıp araniza katıldım ama parmak izi çok zayıf bazen hemen açıyor bazende 4 5 defada açamıyor bukadar olacağını düşünmemiştim sizlerde durum nasıl arkadaşlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar merhaba. Bende şuan oneplus 6 var ve bataryası dışında telefondan çok memnunum. A50 model biliyorum op 6 dan. çok daha düşük kalacak fakat telefonun ekranının kalitesini ve bataryasını çok beğendim. Siz ne diyorsunuz bu telefon hakkında?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Instagram hikayelerinin ekrana sığmaması sorununu çözebilen var mı?
  • Bugün gittigidiyor teknosa mağazasından aldığımız a50 elimize ulaştı. İndirimle 2345 tl ve 75 tl de maxipuan ile toplamda 2270 tl ye almış olduk. Bu fiyata bence en iyi telefon diyebilirim. 6 gb ram ve işlemci performansı gayet güzel. Bende s6 var kamerası hariç her şeyiyle s6 dan iyi. Aslında bu küçül bir s serisi gibi. Bana kalsa kamera hariç s serisinden çok çok geri bir yanı yok. Kamerası da gündüz çekimlerinde iyi ama gece çok performanslı değil. Ama bu fiyata ben çok beğendim telefonu. Amiral gemilerine 4-5bin vermektense bemce bu fiyatı fazlasıyla hakediyor. Kim kötülüyorsa bu cihazı gitsin s serisi alsın veya 10.000 tl ye iphone alsın. Bu cihaz orta seviye değil orta üst seviyeye tekabül ediyor arkaşlar. Alacak olanlar varsa kesinlikle tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İddaaJI kullanıcısına yanıt
    Whatsapp durumunda yapıyor benimkinde. Neden oluyor acaba.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eLroS

    Arkadaşlar merhaba bugün a50 alıp araniza katıldım ama parmak izi çok zayıf bazen hemen açıyor bazende 4 5 defada açamıyor bukadar olacağını düşünmemiştim sizlerde durum nasıl arkadaşlar
    Samsung A50 modeline parmak izi için 2 farklı güncelleme yayınlamış durumda fakat Türkiye'de hala telefonun yayınlandığında kullandığı build var. 3 güncelleme var şu an toplam yayınlanan hiçbiri Türkiye'de kullanıma sunulmadı, bende merakla bekliyorum güncellemeleri parmak izi sensörü şu an gerçekten yetersiz durumda.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.