Şimdi Ara

Ford'un mavi Mustang logolu teaser paylaşımı Tesla'ya gönderme mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha önceki reklamda kullanılan logo

    ABD’li otomotiv devi Ford, tam da Tesla Model Y lansmanının başladığı esnada, yani sabah 6’da Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Zamanlamanın yanı sıra mesajda elektriklenmeye işaret eden mavi bir Mustang logosunun ve sakin ol, yavaşla anlamında kullanılan “hold your horses” ifadesinin kullanılması pek çok kişi tarafından Tesla’ya bir gönderme olarak nitelendirildi.
     

    Mach 1 mi yoksa hibrit Mustang mi? 


    Peki Ford’un paylaşımındaki mavi Mustang logosu hangi otomobile işaret ediyor. Mach 1 olarak anılan ve Mustang’in tasarımından ilham alacağı söylenen elektrikli performans SUV modeline veya doğrudan hibrit Mustang’in kendisine ait olabilir. Zira iki aracın da 2020 yılında ortaya çıkacağı Ford tarafından onaylanmıştı. Fakat bu logoya daha önce bir reklamda yer verilen hibrit Mustang’de de rastlamıştık. Dolayısıyla karşımızda duran logonun hibrit Mustang’e ait olduğu fikri daha ağır basıyor.

     

     

    Ford Mustang’in hibrit versiyonuyla ilgili şimdilik pek bir bilgi yok. Ancak 2020 yılında piyasaya çıkacak Tesla Model Y ve Ford Mach 1 çekişmeli bir rekabete girecek gibi görünüyor. İki marka arasındaki çekişmeye sosyal medyadan sık sık şahit oluyoruz. Elon Musk da bu sabah Model Y’nin tanıtımında Ford’a gönderme yaptı. Musk, Model E ismini alan Ford için “S-E-X-Y isim şemamı öldürdü” ifadelerini kullandı.

     



  • Araçların elektrikli olmasını destekliyorum. Ancak V8 sesini duyamadığımız bir mustang hayal edemiyorum. Gerçeğine benzer egzos ve motor sesi, (dijital de olsa)araca eklenmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 16 Mart 2019; 19:43:52 >
  • Sana katılıyorum kardeşim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elektrik sektöründe Tesla aldı başını gidiyor. İçten yanmalı firmaların ileride ne yapacaklarını açıkçası kestiremiyorum. Bir çok firma zannımca Nokia gibi dibi görecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustang elektrikli olacaksa bi anlamı kalmıyor. Herkes Mustangi o gür sesi için seviyor zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Hidrojenle çalışırsa hem çevreden hem de sürüş hazzından feragat edilmez ancak bir şekilde hidrojenin üreminin ucuzlatıp güvenli depolamanın yolu bulunmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 15 Mart 2019; 18:52:17 >
  • umarım böyle birşey yapmazlar. mustang gürüldemedikten sonra ne işe yarar. dünyada hangi insan evladı mustang alıp yakıt ekonomisi, konfor veya yol tutuşu peşinde koşar.

    ford illede elektrikli bir araç çıkaracaksa başka isimde çıkarsın isim mi yok.
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    sesi şuan da elektronik müzik olarak üretip araç içinde çalacaklar, dıiarıdaki insanlarda rahatsız olmamış olacak, mercedes te sanırım başladı bu işe

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dropzone

    sesi şuan da elektronik müzik olarak üretip araç içinde çalacaklar, dıiarıdaki insanlarda rahatsız olmamış olacak, mercedes te sanırım başladı bu işe
    Sanırım Dolby firması bu işi ilerletmişti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sirrüs

    Elektrik sektöründe Tesla aldı başını gidiyor. İçten yanmalı firmaların ileride ne yapacaklarını açıkçası kestiremiyorum. Bir çok firma zannımca Nokia gibi dibi görecek.
    Kusura bakmayın hocam ama çok ileri görüşlüsünüz, iyi ki sektörde değilsiniz? Firmalar Nasıl entegre olacaklar bu elektrik motoruna, ilk çıkan otomobiller elektrikli değildi zaten. Konuşuyorsanız pil teknolojisini konuşun, oto pilotu konuşun çoğu firma yatırım yapıyor bu teknolojilere zaten, üstelik hidrojen gibi yakıt alternatifleri varken zehirli lithium piller geleceğin teknolojisi olamaz, uzunca bir süre daha fosil yakıtta kalacağız, yüz binlerce araba satan markaların etekleri tutuşmuşçasına saldırmasına gerek yok, tesla arabanın son formu değil, teknolojik gelişmelerin eşliğinde otomobilin geleceği tam nereye gider bilinmez, bu yüzden sektördeki devler argelerini arkaplanda yürütüyorlar, illaki çalışmalar beden bulup mevcut satışları iyi giden petrolle çalışan modellerin önünde konumlandırmak zorunda değiller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 15 Mart 2019; 19:33:23 >
  • inanmadın sanırım sonuna 3 nokta koyduğuna göre, al sana link yine bu siteden Haber Linki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dropzone

    inanmadın sanırım sonuna 3 nokta koyduğuna göre, al sana link yine bu siteden Haber Linki
    İnanmadın derken? Yazdığımı okuduğuna emin misin?

    Sana inanip inanmadigim bir durum yok ortada.

    Dolby, en son bu elektirikli araç sesleriyle ilgileniyordu... ondan bahsdiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .T.

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Arkadaşım sayıyla mı veriyorlar sizi?

    Üç nokta olunca ne oluyor? Hırtlığın lüzumu yok. Arkadaşın yan hesabı mısın?

    Adama normal bir şey yazdım, sıkıntı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 15 Mart 2019; 21:21:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .T. . kullanıcısına yanıt
    Beni alıntılamışsın

    Kusura bakma o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .T. . kullanıcısına yanıt
    öyle değil be kardeşim, ben cümlenin sonuna 3 noktayı koyduğunu görünce inanmadığını sandım, bende üstüne haberin linkini koydum, bu kadar...
  • üç nokta olunca ne oluyor işte o her zaman belli olmuyor :) nokta koysan veya hiç bişe koymasan ben yazdığını bir ek bilgi aktarmış olarak görecektim ama sen üç nokta koyunca altında bişey aradım kısacası bu :D , diğer arkadaşta yorum yazacak yer arıyor, haber ile ilgili değil haber altındaki yorum yazanlar ile ilgili yorum yazıyor, yeni bir psikoloji öğrencisi gibi de teşhis koyuyor, mesela senin algılar zayıfmış :D
  • dodge firması da challenger için gelecek dönemlerde hibrit versiyonunu çıkaracaklarını gelecekte bu araçların tamamiylen elektrikli olacaklarını öngörüyorlardı.

    Yani biz 8 silindirli araç alamadan bu araçlar tedavülden kalkacak :)
  • mustang in ismi yeter yapmışlardır bişiler

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.