Şimdi Ara

Amerika'dan döndüm. 14 dolara 75mb download, upload alıyordum. Türkiye'de paket önerirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trabzon'daki ailemin yanına döndüm. Aylık 100 tlye ttnetten 8 mbps internet alıyorlarmış şok oldum. Nisan ayının 1'inde sözleşmeleri bitiyormuş yeni bir pakete geçireceğim. Buraya bedava kodcular felan dolmasın parası neyse güvenli kaliteli ucuz bir paket istiyorum. Türkiye gerçekten çok pahalı ve herkesin birbirine geçirmeye çalıştığı bir yere dönüşmüş, bunu yalnızca internet paketi için yazmıyorum.

    Evin alt yapısı 89 mb'a kadar ve yalnızca ttnet destekli.
    Gördüğüm kadarıyla netspeed hiperpro 75 mb 76 tllik tarifi iyi
    Birde milenicom iyi görünüyor. Başka tavsiyesi olan varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 14 Mart 2019; 22:5:57 >



  • Türknete bakabilirsiniz 35 mbps 65 tl 50-75-100 mbps 80 tl tahaatüt yok 1000 dk da telefon var içinde 1 senedir kullanıyorum memnunum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeş hiç uğraşma dön amerikaya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordert

    Türknete bakabilirsiniz 35 mbps 65 tl 50-75-100 mbps 80 tl tahaatüt yok 1000 dk da telefon var içinde 1 senedir kullanıyorum memnunum
    Şikayetim.comda çok şikayetleri var ve ilgilenilmemiş. Mesela buraya geçmek istersem işlemler şöylemi gerçekleşiyor belgeleri onlara yolluyorum. Sonrasında bana telefonumdan kod yolluyorlar ve o kodu modem arayüzüne girip bağlantımımı gerçekleştiriyorum ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ares

    kardeş hiç uğraşma dön amerikaya
    İşim Amerika'da fakat iş gereği 2 yıl buraya yollandım. O sürede ailemlede ilgileniyorum. İnternet paketinden işe başladım fakat düzeltilmesi gereken çok şey gördüm.
  • En avantajlısı netspeed şu an kullanan çok akrabam var memnunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

    En avantajlısı netspeed şu an kullanan çok akrabam var memnunlar.
    Dostum Türkiye'de neden download hızıyla upload hızı eşit değil ? Ben 75 mb download and 75 mb upload alıyordum. Netspeed'de 75 download fakat 4 mb upload sebebini biliyormusunuz acaba.
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt
    Rekabet ortamı olmadığından milleti kazıklamanın yollarından biri en ufak upload hızı istediğinizde binlerce lira istiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kabakara61

    Dostum Türkiye'de neden download hızıyla upload hızı eşit değil ? Ben 75 mb download and 75 mb upload alıyordum. Netspeed'de 75 download fakat 4 mb upload sebebini biliyormusunuz acaba.

    Alıntıları Göster
    Siz ilk defa mı Türkiye'de bulunuyorsunuz?
    Burada 16mbps download 1mbps upload, 50mbps download 3 mbps upload veriyor genelde, eğer özel paket ya da farklı sağlayıcılardan almadıysanız 5mbps uploadı geçmez hızınız çok nadirdir 5mbps üstü..
    Çoğu evde 1mbps upload ve 8-16mbps download var. Welcome to Turkey. Let the challenge is begin :P




  • Ben millenicom kullanıyorum memnunum netspeed ve turknet de var telekom alt yapısında taahütsüz ve geçiş işlemleri oldukça hızlı kurulum, ekip, bağlantıya gerek kalmaz. Bulunduğunuz yerin alt yapısı iyi ise yüksek hıza ulaşabilirsiniz. Upload konusunda Telekom yerleşik operatör ve alt yapı ona ait 4 Mbps e kadar sınırlandırıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.