Şimdi Ara

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar F-35 için tarih verdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • f-35 olmasada olur

    DOLAR ne zaman 1 TL olacak bunun tarihini versinler
  • "Kasım ayında teslim edilmesini beklediğini" yani ip onlarda. Kesin bir şey yok. Yarın çıkıp vermiyoruz diyebilirler. Öyle paşa paşa falan diyenler çok fazla rüya görmesinler. ABD bu dünyada istediği gibi at koşturabilen bir devlet. Bak papazlarını tereyağından kıl çeker gibi aldılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skythunderr

    ülkece çöpe attığımız paranın haddi hesabı yok. s400 hadi neysede bu çağda düşmanından aldığın bir uçağın savaş sırasında sana hizmet edeceğini düşünüyosan 2 ihtimal vardır, ya düşmanının çıkarları doğrultusunda savaşmayı planlıyorsundur yada harbiden kerizsindir. yanılmıyorsam ucakların tanesi 80 milyon dolardı, az para degil bunu milletin sorgulaması lazım.
    Japonya da keriz o zaman kardeşim 150 adet F-35 almayı planlıyor. Bir kısmının siparişi verildi.

    Japonya bile kendi savaş uçağını yapmayı beceremedi (Mitsubishi X-2).
    Bu işler o kadar kolay değil. Kimse başka ülkenin eline bakmak istemez.
  • bence her türlü koşulda s400 ve türevleri alınmalı.o kadar sözleşme ve üretim ortaklığından sonra f35 vermezlerse karşı yaptırım olarak incirlik üssü dahil bütün amerika üsleri kapatılmalıdır.bunu kıbrıs harekatı zamanında yapmıştık diye anımsıyorum.acil ihtiyacımız olan uçakları ruslardan ya da çinlilerden temin edebiliriz diye düşünüyorum.elbette bu geçiş süreçleri zor olacaktır ancak bunu batılıların kendisi böyle olmasını istiyorlar.biz her türlü koşulda öncelikle kendimizi düşünmeli,kendi çıkarlarımız doğrultusunda hareket etmeliyiz.

  • Aklıma geçen sene sözde F35 teslim törenini izleyip "hani teslim edilmeyecek diyenler nerede?" diye buraya mesaj atan saftirikler geldi. Hiç alamayacağımız F35ler için peşinen milyarlar ödememiz de yanlıştı. Zaten her uçuşu uydudan ABD'nin takip ve iznine sahip bu uçakları yarın conilerin canını sıkacak işler yaptığınızda adam istediğinde uçan tabuta çevirebilir.

  • intel işlemci arka kapı açığı gibi
    bu sistemde de, mutlaka bir arka kapı koymuşlardır !

  • Maaşını devlete bağışlayarak başlayabilirsin.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.