Şimdi Ara

Acer A315-41G-R6LE Ekstra Sata Disk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.vatanbilgisayar.com/acer-a315-amd-ryzen-5-2500u-2-0ghz-8gb-256gb-ssd-15-6-2gb-w10-notebook.html

    Linkteki ürünü iş yeri için düşünüyorum fakat 256gb ssd yetmezse diye emin olamıyorum. Vatan'daki arkadaş bilmiyor, müşteri hizmetlerini ara dedi. Seri numarasını alıp aradım ekstra disk takılamaz dedi ama ben ikna olmadım.

    Ürünün altında ram ve disk kapakları mevcut, harddiskli modellerde elbette disk kapağı altında 2.5luk disk var ve anakartta tüm kapağı kaldırdığınızda ulaşabildiğiniz boş bir m2 sata portu mevcut.

    Aklımatakılan acaba bu üründe de ssd m2 portunda takılı da disk kapağı altı boş mu diye düşünüyorum. Vatandaki arkadaşa şunu bi açalım bakalım dedim yok yapamayız dedi.
    Bu modelle ilgili bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.



  • M.2 SSD var bu modelde. SSD takılı HDD olduğu yerde. SSD satıp M.2 takabilirsiniz. Bu modeli almayın ben kasasıyla sorun yaşadım iade ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SunSets

    M.2 SSD var bu modelde. SSD takılı HDD olduğu yerde. SSD satıp M.2 takabilirsiniz. Bu modeli almayın ben kasasıyla sorun yaşadım iade ettim.
    vallahi kendime alacak olsam dediğin gibi ssd satıp m2 alıp değiştiririm de iş yerinde patrona alacağız, bir kere al kurtul olacak ilgilenemem aldıktan sonra.

    bu özelliklerde windowslu önerebileceğin model var mı ? kasası hoşuma gitmişti baktığımda. ha bu arada laptop bir kere kurulacak öyle kalacak 27" monitör ve klavye mouse ayrı kullanıyor, laptop kenarda sadece power butonuna basılarak kullanılıyor kasadan yana çok bir ihtiyaç yok aslında.
  • designr kullanıcısına yanıt
    Önereceğim fazla uçmayacak bilgisayar Lenovo. Fakat hem SSD ve HDD istiyorsa biraz bütçesini arttırması gerekli. Bu dediğim PC galiba M.2 Takılı ve HDD yuvası da var diye biliyorum araştırabilirsiniz.
    https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-330s-15ikb-intel-core-i5-8250u-8gb-256gb-ssd-amd-radeon-535-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81f500qmtx-p-HBV00000ECCHJ?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=EAIaIQobChMI-LnQh7eB4QIVjkPTCh39EQQKEAYYASABEgIkJ_D_BwE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 14 Mart 2019; 13:36:6 >
  • mevcutta hdd olması şart değil, ssd si m2 olsun boşta da bir 2.5 sata port olsun hdd yi ben ayarlarım. fiyatta 4000i çok aşmassa iyi olur. lenovo güzelmiş fakat windows yok, şu alet bir de windowslu olsa tam olurmuş aslında.
  • designr kullanıcısına yanıt
    Windows laptoplar pahalı. Bende Freedos işletim sistemli aldım kendim format attım 20 TL lisans alıp aktifleştirdim.
  • işyeri olunca lisans devreye giriyor. yoksa ben de evde 20liralık lisans kullanıyorum.
  • designr kullanıcısına yanıt
    O zaman biraz kısıp harici ekran kartı olmayan bilgisayar alacaksınız. İş yeri için harici kartı olması lazım çizim işi falan olursa. Aynı bilgisayar Windowslu var fakat fiyatı uçuk.
    https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-330s-core-i5-8250u-1-6ghz-8gb-256gb-ssd-14-radeon-535-2gb-w10.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 14 Mart 2019; 14:14:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SunSets

    M.2 SSD var bu modelde. SSD takılı HDD olduğu yerde. SSD satıp M.2 takabilirsiniz. Bu modeli almayın ben kasasıyla sorun yaşadım iade ettim.
    merhaba bende ofis için alacağım
    kasası ile ilgili ne sorun yaşadınız
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Kasası kırılkan içini yükseltme için açtım hemen kırıldı sonra değişim yaptım kasayı o kasada orijinal gibi tutmadı ve kronik sorunlu cihaz siyah ekran ve yeşil ekran sorunları var. Lenovo olan aynı özellikte bilgisayar var ondan alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 5 Nisan 2019; 16:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.