Şimdi Ara

Motorola Razr orta seviye donanım barındıracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Motorola’nın Razr markasını katlanabilir akıllı telefon serisine dönüştüreceği artık kesin gibi. Firma paylaşımları, patentler ve logo hareketlilikleri bunun ipuçlarını veriyor. Bununla birlikte Motorola Razr orta seviye bir donanım sahip.


     


    Motorola Razr özellikleri ve fiyatı


     


    Bugüne kadar tanıtılan katlanabilir akıllı telefon modellerinde daha çok amiral gemisi bir donanım karşımıza çıkmıştı. Motorola Razr ise en azından donanım tarafında tasarruf ederek fiyatları aşağı çekmeyi planlıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Yeni Fortnite güncellemesi ile çapraz platform mücadelesi sertleşiyor

    Gelen bilgilere göre Motorola Razr modelinin katlanabilir iç OLED ekranı 6.2 inç boyutunda ve 2142 x 876 piksel çözünürlük sunuyor. Oldukça uzun olduğu için görüntü oranı 22:9 olarak gerçekleşiyor. Dış LCD ekran ise 800x600 piksel çözünürlük sunuyor. Bu ekranda bazı uygulamalara erişmek ve ana ekranda fare imleci olarak kullanmak mümkün olacak.


     


    Akıllı telefona Snapdragon 710 yonga seti güç veriyor. 4GB RAM yanında 64GB veya 128GB depolama seçenekleri olacak. Her iki ekrana da 2730mAh kapasiteli bir batarya enerji sağlıyor. Batarya 27W hızlı şarj ile destekleniyor.


     


    Donanım tarafı yine de tatmin edici sayılsa da batarya tarafı biraz sıkıntı olabilir. Uzun kullanımlarda batarya muhtemelen yetersiz kalacaktır. Bu nedenle harici bir şarj istasyonu şart olacak gibi.


     


    Motorola Razr modeli için 1500$ civarı bir fiyat etiketi konuşuluyor. Rakiplerden 500$ civarındaki bir fark ise donanım ve batarya tarafından kesilmiş gibi. Verizon operatörüne özel piyasaya çıkacak Motorola Razr bu bakımdan kısıtlı bir kitleye hitap edecek.

     







  • Zaten 1500 dolar, neyin donanımını kısıyorlar. O kadar para veren kısık donanım almak istemez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat ve donanım için bir yorumda bulunmak istemiyorum ama piyasada küçük ama akıllı elle tutulabilir bir telefon arayışı mevcut bu boyutla bunu karşılar ama insanlar bu fiyatlara alır mı o iş zor derim
  • 1500'e kac kişi alır bilemem, hele hele 2730mAh gibi saçma bir bataryayla gelirse. Ulen günü çıkarmaktan bahsederken öğleden sonra şarja taktırır bu batarya. Bir de hızlı şarj koymuşlar şaka gibi. Tamam anladık maliyeti aşağı çekmeye çalışıyorsun ama bunu başka yerden yapmaya çalış. Bu seviye normal telefonlarda bile kalmadı artık. Iphone BİLE 3000'i zorluyor :)

  • Motorola Razr orta seviye donanım barındıracak

    Adamlar hayalimdeki katlanabilir ekranı yapmışlar. Çarşaf gibi değil en azından...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.