Şimdi Ara

Mehmet Özhaseki'nin FETÖ'ye Verdiği Araziler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gürsel Tekin, Özhaseki'nin FETÖ'ye Verdiği Arazileri Açıkladı. FETÖ'ye 1 metrekare arsa vermedim' diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Mehmet Özhaseki, binlerce metrekarelik arazileri unuttu.

    Seçim çalışmalarına destek vermek için bugün Kadıköy pazarlarını dolaşan Gürsel Tekin pazarcı esnasıyla yaptığı konuşmada 'FETÖ'ye 1 metrekare arsa vermedim' diyen Özhaseki'nin FETÖ'ye verdiğini söylediği 48 kurum ve kuruluşun listesini açıkladı.

    Tekin'in açıkladığı liste şöyle:

    Mehmet Özhaseki'nin FETÖ'ye Verdiği Araziler


    Mehmet Özhaseki'nin FETÖ'ye Verdiği Araziler


    https://www.gercekgundem.com/siyaset/77513/gursel-tekin-ozhasekinin-fetoye-verdigi-arazileri-acikladi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 14 Mart 2019; 11:11:35 >



  • Adam zaten 1 metrekare vermedim dedi milyon metrekare verdiğini ima etti oda çıktı ortaya fetonun Ankara büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Özhaseki pardon akepenin adayı olucakti gerçi farketmiyor ikisi aynı
  • Gerçek fetö yerinde oturuyor. Hayat onlara güzel.
  • Her zaman söylüyorum aga 3. Dünya savaşı çıkmaz ise bu düzen böyle sürecek çünkü bu düzenin temelinde bütün dünya genelinde seni beni sürükleyen düşüncesiz ve her ne koşulda uyarıda bulunsan haklı uyarını ispat etsen dahi fikri değişmeyen bir topluluk var bu laftan sözden anlamayan topluluk var bu düşüncesiz, çıkarı uğruna her şeyi dejenere eden ve çıkarlarına uygun kullanan kesim yeryüzünden silinmedikçe bu düzen devam eder İslam peygamberi Muhammed a.s. ın hadislerinde geçen Mehdi denilen Muhammed a.s. ın soyundan gelecek olan ve bu düzenin kurucularını Allah c.c. ün yardımı ile yerle yeksan edecek haklıya hakkını zalimin dişinin kovuğundan söküp teslim edecek şahıs gelmedikçe imkanı yok düzelmez

    ne kadar savaş çıkarsa çıksın savaşın sonunda herkes bu adamların kendi menfaatleri uğruna yazdığı çizdiği kanun ve dünya görüşüne mahkum edilecektir düzen kaldığı yerden devam edecektir işte bu yüzden beşerin kanunu güçlüyü, mülk, makam sahibini koruyor koruyacaktır bu yüzden İlahi adalet daha adildir Mülkün sahibi olan ama o mülke ihtiyacı olmayanın adaleti düzeltecek benim düşünceme göre bu dünyayı İsrailin ya da Amerikanın destekleyerek kurduğu yaptıklarını İslama maâl ederek insanları İslamdan soğutan, nefret ettiren İŞİD ya da türevlerinin adaleti değil bahsettiğim İnşallah tez vakitte temizlenir bu dünya ne diyeyim Amin.



    Not: Tabi bu benim görüşüm çözüm olarak kimseyi bağlamaz herkesin çözüm önerisine fikrine saygı gösteririm saygı duymasam bile!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 12 Mart 2019; 17:19:13 >
  • CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin “FETÖ’ye bir karış yer vermedim” sözlerini, ''Bir karış değil, 48 parsel verdin'' diyerek yanıtladı. Tekin SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada “Özhaseki, geçmişte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptı. ‘Sadece Kayseri’de bizim resmi olarak tespit ettiğimiz 48 büyük parsel bulunuyor’’ dedi ve şunları söyledi:

    İMAR DEĞİŞİKLİKLERİ

    Buralar imar değişikliği ile FETÖ'cü okullara, yurtlara, hastanelere verilmiş. Bunların bir kısmı 17-25 Aralık'tan sonra belediye başkanlığı döneminde yapılan plan tadilleri… FETÖ'nün okullarına yapılmış. Kayseri'de son 15 yılda FETÖ için yapılan imar tadili sayısı ise 52 adet. Özhaseki bakanlık yaptığı dönemde, FETÖ'ye destek verenlerin mallarına el konulurken ‘Bin 142 parsel kurtardık. Bir arsanın bedeli 200 milyon dolar' açıklaması yapmıştı. Bu bir itiraf. Yüzlerce Milli Emlak'a ait arazi işadamlarına kiraya verildi, üzerine gökdelenler yapıldı. İmar işleri için ilgili bakanlıklardan ve belediyelerden izin gerekiyor. Suç ortağı kamu görevlileri için işlem yapılacak mı?”

    Kaynak:
    https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/chpli-tekinden-ozhasekiye-yonelik-sok-suclama-3890256/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 13 Mart 2019; 14:19:4 >
  • Fetonun siyasi ayağı yok, troller de ortada yok...
  • Ne istediniz de vermedik!
  • Güncel.
  • kayseri = fetö zaten...bunu camdan atlayan akpli bile bilir...
    mehmet özhaseki çok yanlış bir seçim inş kaybederler yoksa adam olcakları yok..
    bu seçim en çok kaybetmesini oylarının azalmasını istediğim partiler chp ve akp...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Mart 2019; 11:18:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    kayseri = fetö zaten...bunu camdan atlayan akpli bile bilir...
    mehmet özhaseki çok yanlış bir seçim inş kaybederler yoksa adam olcakları yok..
    bu seçim en çok kaybetmesini oylarının azalmasını istediğim partiler chp ve akp...
    Valla kerim kardeşim, sarayın kritik ismi Şükrü Karatepe Özhaseki'nin Kayseri'deki icraatlarını eleştirmiş ve bununla ilgili kitap bile yazmış:

    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/sarayin-kritik-ismi-ozhasekiyi-boyle-hedef-aldi-226464h.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 14 Mart 2019; 11:20:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.