Şimdi Ara

Mansur Yavaş Hakkındaki İddialara Cevap Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
6.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Meczubun teki çıkıp Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'a iftiralar attığında dört koldan törenlerle patır patır yayınlayan kanallar bugün Mansur Yavaş çıkınca sessizliğe büründü nedense.

    Son dakika… Mansur Yavaş iddialara cevap veriyor

    Hakkındaki iddialara uzun uzun yanıt veren Mansur Yavaş "Asıl mağdur benim. Yargıtay'ın hakkımda onayladığı herhangi bir ceza davası, ceza kararı yoktur." dedi. Yavaş söz konusu iddiaları ortaya atan şahsın; "Yüzde 80 şizofren raporu bulunduğunu, belgede sahtecilikten hapis cezasına çarptırıldığını, çocuk istismarından da halen yargılandığını" söyledi.

    Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ‘sahte senetle’ ilgili hazırlanan iddianameye ilişkin konuşuyor. Yavaş’a İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ve CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç da eşlik ediyor.

    “ASIL MAĞDUR BENİM”

    Söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanlayan ve “Cumhuriyet tarihinin en çirkin kumpası” diyen Yavaş, Türkiye’de şeffaflık ilkesi gereği mal varlığını açıklayan ilk belediye başkan adayı olduğunu, rakibi Özhaseki’ye de “Mal beyanında bulun” çağrısında bulunduğunu hatırlatarak “Bundan sonra hangi kumpaslara başvuracakları malumdur. Asıl mağdur benim. Yargıtay’ın hakkımda onayladığı herhangi bir ceza davası, ceza kararı yoktur.” dedi.

    İDDİALARI ORTAYA ATAN ŞAHSIN SABIKASI KABARIK ÇIKTI!

    Yavaş söz konusu iddiaları ortaya atan şahsın; “Yüzde 80 şizofren raporu bulunduğunu, belgede sahtecilikten hapis cezasına çarptırıldığını, çocuk istismarından da halen yargılandığını” söyledi.

    Mansur Yavaş’ın konuşmasından satır başları:

    Alnımız ak yürüyoruz. Ankara halkının iradesi arkamızda oldukça hiçbir komplo bizi yolumuzdan alamayacaktır. Gerek haberi yapan gazete, haberlere dayanarak adil yargılamayı etkilemek isteyen Mehmet Özhaseki ve Ömer Çelik hakkında suç duyurusunda bulunacağız.

    Türkiye’de şeffaflık ilkesi gereği şeffaflık beyannamesini ilk imzalayan belediye başkanı benim. Bunun arkasında mal beyanında bulunmam ayrıca 1994’ten beri kamu görevi yapan rakibimin de mal beyanında bulunmasını istemem şu anda içinde bulunduğumuz iftira kampanyasına sebep olmuştur. Mal beyanından kaçmak için sığınılan bu yöntem asla bu talebimizden geri adım attırmayacaktır.

    Anketlere yansıyan fark, rakibimiz tarafından olgunlukla karşılanmamıştır. Aday olmamla birlikte asılsız iddialarla seçmen karşısında itibarım zedelenmeye çalışılmıştır. Sanki suçmuş gibi Makedon olduğum söylenerek itibarım azaltılmaya çalışılmıştır. Ardından ‘Taksicileri Kızılay’a sokmayacak’ denildi. Demokratik ve hilesiz bir yarışta sandıktan çıkamayacağını anlayanlar, duvarlara ‘Yavaş Yavaş devrim’ sloganları yazdırdılar. Şikayetçi olduk. Bizim PKK ile ittifak yaptığımız yönünde iftira atmaya çalıştılar. Bunlar çare olmayınca, belediye çalışanlarının işten çıkarılacağı yerine 20 bin PKK’lının işe alınacağı duyuruldu.

    Siyasi tarihimizin en ahlaksızca yürütülen kampanyanın özeti şudur: Bu şahıs resmi evrakta sahtecilik, şantajdan hapis cezası almış bir kişidir. Avukatlığını yaptığım şirketin ödemesini alıp kaçmış, şahsıma bıraktığı seneti icraya verdiğimde, senetteki imzanın sahte olduğu ortaya çıkmıştır. Bir suçun mağdurunun suçlu ilan etmek çirkef iddiadır. Rakibim bu şahsı bana karşı maşa yapmaktadır. Yargıtay’ın onayladığı herhangi bir ceza kararı bulunmamaktadır. Şahsın bana verdiği sahte senetle ilgili bir icra inkar kararı vardır.

    NE OLMUŞTU?

    İktidara yakın bir gazete CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı için “Sahte senetten tazminat cezası aldı” iddiasının yer aldığı bir habere yer vermiş, bu haberle ilgili konuşan AKP Sözcüsü Ömer Çelik ise “Açıklama bekledik gelmedi. Ne Mansur Yavaş ne CHP iddialara yanıt verdi. Biz inceledik ve vardığımız sonuçlar bu şekilde vahim bir tabloyu ortaya koyuyor. CHP’nin ve Mansur Yavaş’ın suskunluğunu da vatandaşımızın takdirine arz ediyoruz.” demişti.

    https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/mansur-yavas-iddialara-cevap-veriyor-3878608/


    Açıklamayı izlemek için:https://www.pscp.tv/w/1rmxPQgEVayKN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 12 Mart 2019; 11:44:31 >







  • Bu seçimde Ankara'nın düştüğü anketlerde açıkça ortada olduğu için bel altı oynuyorlar...
  • İftira adan adamın şizofren raporu varmış ve çocuk istismarından yargılanıyormuş...

    Akape nin düştüğü hale bakın....yazık..
  • Şunu da ekleyelim.

    Mansur Yavaş Hakkındaki İddialara Cevap Veriyor


    Geçen günlerde de duvarlara her biji Mansur türevi kürtçe yazılar yazıp duran provokatörlerin belediye çalışanı olduğu ortaya çıkmıştı.
  • Bu nedir ya Ak troller Ak parti bu şerefsiz dolandırıcının açıklamalarından medet umdu birde.

    Bu kadar mı düştünüz be bu kadar mı?

    Yargıtay kararını da okudu adam hakkında hiçbir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'yı kazandık. Darısı İstanbul'a.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    Bu nedir ya Ak troller Ak parti bu şerefsiz dolandırıcının açıklamalarından medet umdu birde.

    Bu kadar mı düştünüz be bu kadar mı?

    Yargıtay kararını da okudu adam hakkında hiçbir şey yok.
    kendileri kullandı. akp demek kirli siyaset lağım ağızı demek ne bekliyorsun. ülke de siyaseti kahvehane üslubuna çevirdiler. gerçi seçmenine göre davranıyor işte ondan böyle.
  • Bu kadarına da pes vallahi. Ankara'yı kaybediyorlar diye kendilerini düşürdükleri durumlara bak. Çocuk istismarı suçundan yargılanan, şizofren olduğu ortaya çıkan bir adamın iddiaları ile iftira atıyorlar.

    Mehmet Özhaseki ve Ömer Çelik hakkında da suç duyurusunda bulunulmuş.
  • Attıkları çamur kendi yüzlerine bulaştı...
  • Ak troller korkun. Mansur, Yavaş geliyor
  • İftirayi atan kanallar cevabı yayınladı mı? Merak ediyorum.

    Yoksa gerçeklerden korktular mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    İftirayi atan kanallar cevabı yayınladı mı? Merak ediyorum.

    Yoksa gerçeklerden korktular mı?
    Ntv ve cnn'de gösterdiler ama a haber filan beklemeyin
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    HaberTürk bir başladı sonrası tıss. Diğerleri onu bile yapamadı.

    Korkak herifler, sonra neden kimse bizi okumuyor neden kimse izlemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İftiralar hakkında konu üstüne konu açan aktroller nerde? Hala yalancı iftiracıları mı savunacaklar merak ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanık Necmettin Kesgin’in bir süre birlikte yaşadığı ve tanık olarak dinlenen Seda Ağaç’ın sanık Necmettin’in kullandığı bilgisayarda davaya katılan MAnsur Yavaş’a ait görüntü ve ses kayıtlarının bulunduğunu tanık olarak dinlenen Haluk Bayram’a bildirdiği, tanık Haluk Bayram’ın durumu katılan Mansur Yavaş’a iletmesi üzerine bilgisayarın katılan Mansur Yavaş’a ulaştırıldığı, katılanın (Yavaş) şikayet üzerine bilgisayarda katılana ait kaydedilmiş görüntü ve ses kayıtlarının bulunduğu, katılanın sanık aleyhine icra takibi yapması üzerine sanığın katılana ait bu görüntü ve ses kayıtlarını kullanarak şantajda bulunduğu, posta kutusuna mektuplarla flash disk bıraktığı, bu mektup ve flash diskte elinde gizli görüntüleri olduğu, eğer şikayetçi olursa alacağı ve ilgili hukuki yollara başvurursa bunları kamuoyu ile paylaşacağına dair ifadelerin yer aldığı, mahkememizce tanık olarak dinlenen Elif İğdir ifadesinden de anlaşılacağı üzere katılanın bürosunu telefon ile arayarak katılanın icra takibini geri çekmesi, ayağını denk almasını, aklını başına almasını, yoksa siyasi hayatının biteceği yönünde tehditlerde bulunduğu açıktır.”

    “Sanık Necmettin Kesgin’in katılan Mansur Yavaş’a kendisinin imzalamadığı ikinci senedi vermek suretiyle hakkında daha sonra yapılacak icra takiplerini engellemeye çalıştığı, bu kapsamda katılan ile yaptığı görüşmeleri ve katılanın görüntülerini hukuka aykırı şekilde kaydettiği, özel hayatın gizliliğini ihlal ve şantaj suçlarını zincirlemeli olarak işlediği inancına varılmış, böylece sanığın kendisi tarafından keşide edilmemekle birlikte kendisine ait olmayan, önceden hazırlanmış senedi katılana vermek suretiyle resmi belgede sahtecilik, katılana şantajda bulunmak, katılanın özel hayatının gizliliğinini ihlal suçlarından cezalandırılması yoluna gidilmiş, sanık hakkında resmi belgede sahtecilik suçundan ceza verilirken, suçun işleniş biçimi, kastın yoğunluğu, tehlikenin ağırlığı, mydana gelen zarar nazara alınarak tatbiki öngörülen yasa maddesindeki cezanın alt sınırından uzaklaşılarak teşdit uygulanmak suretiyle buna göre hüküm kurulması hususunda kurulumuzda tam bir inanç hasıl olmuştur.

    Mahkeme kararı buda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Televizyonlar ve internet haber siteleri sessizlik içerisinde. Ne oldu, iftiralara saatlerce yer veriyordunuz? Gerçekler ortaya çıkınca görmedik, duymadık, bilmiyoruz. Mansur Yavaş mı, o da kim ki?

    Bunlar hakkında da suç duyurusunda bulunulması gerekli.
  • Paralı asker hocam onlar. Her şeyi savunurlar ceplerine 3 kuruş koy yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeye bak tüm medya kanalları adama iftira atarken haberleri manşetten veriyor.

    Adam hakkındaki iddaalara cevap verip çürütürken derin bir sessizlik

    Ne kadar adil bir seçim dönemi
  • Attıkları pislik kendilerine yapıştı Şu rezalet bile Ankara'da AKP cenahının nasıl tutuştuğunu çok güzel gözler önüne serdi.
  • çocuk istirmarcısı akepe için saygın oluyormuş Bunların saygınlıgı bu kadar demek ki feto ve pkk ile iş tutanların saygınlıgı bu kadar olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.