Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (4720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: encuni , knslgmr , oguzxz Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir - 13 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
180.744
Cevap
1.518
Favori
9.816.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 47184719472047214722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor

    Death stranding ps5 de 60 fps'mi ?

    patch calışması var dıye okumuştum dualsensi de kullanacaklarmış efsane olur. Daglarda cıkarken taşlı yollarda yururken agırlık taşırken kol destek verse offf

  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam fiyatlar değişir, değişecektir de.Anlatmak istediğimiz o. yarın 3.parti bir oyun Xbox'ta daha ucuz ya da bir başka oyun PS5'te daha ucuz olabilr.Ama oyuncu kesesine bakacak.Bir nesil boyunca yapacağı oyun ve donanım maliyetlerini üst üste koyacak ve ona göre platform seçecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 3 Mart 2021; 14:10:45 >
  • The False Shepherd kullanıcısına yanıt

    Division 1 i PS4 de uzun süre ve çok severek oynamıştım, ama arkadaş ile fazla oynamamıştım. Ama PC de Division 2 sadece tadımlık oynadım, sarmadı gibi ama çok az oynadığım için kesin sevmedim diyemiyorum. Bu yüzden 2. şansı PS5 de bu fiyattan bulmuşken versem mi diye düşünüyorum 4k 60 fps uğruna.

  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    15 lira fark nere 250-300 lira fark nere. :) Mesela AC Valhalla'nın PSN'de indirimli fiyatı bile Epic'deki indirimsiz satış fiyatından 45-50 lira yüksek. Bir başka yeni oyunlardan Hitman 3 Epic'de 260 lira PSN'de 500 lira.


    Burada kimsenin algı oluşturmaya çalıştığını pek zannetmiyorum. Playstation tarafında fiyatlar pahalı işte bunda herkes hemfikirdir zaten bu nedenle olsa gerek birçok kullanıcı oyunları doğrudan satın almak yerine PS kardeşliği gibi oyunlara ucuza erişebildiği alternatif sistemlere yöneliyorlar.


    Ayrıca her oyunda 4 kat fiyat farkı var demek abartı olur elbette ama çoğu oyunda 2-3 katı bulan fiyat farklılıkları var ve azımsanacak farklılıklar da değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 3 Mart 2021; 14:47:49 >
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt

    re 4 remake olarak çıkacak, re village 8 sonrası muhtemelen 2022 Mart-Nisan-Mayıs döneminde çıkar o da.

  • Omer687 kullanıcısına yanıt
    Hocam son paragrafa kadar itirazım yok zaten.İtirazım olan "4 kat pahalı algısı".Bu algıyı buraya yazan yapmıyor zaten.Pompalanıyor bu algılar.Sırf GT7 ertelendi diye"Sony'de neler oluyor, artık Exc yapamayacaklar mı?"başlıklı video gördüm:) Sony platformunun çuvallamasını bekleyen isteyen o kadar çok ki."Oyunu olmayan pahalı balon" demek için sırada bekliyorlar

    Bu inanılmaz kötü niyet.Ben mesela Xbox Series X'in çok başarılı olmasını istiyorum.Rekabet bize yarar çünkü.Örneğin gamepass bu kadar rağbet görmese Sony'den son 3 aydaki Plus oyun kalitesini rüyamızda görürdük:)Epic de bu kıyakları babasının hayrına yapmıyor zaten.Rekabette geride ve gözü dönmüş bir şekilde agresif.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 3 Mart 2021; 14:49:56 >
  • Bu nesilde yeni God of War, Uncharted 5, The Last of Part 3 çıkacak daha en basiti ya, ne Exclusive çıkmayacak algısı, şaka mı bu? :)

  • Şaka gibi değil mi hocam?Utanmıyorlar yazarken:)
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    Vallahi fiyat farklılıklarından ötürü bende kızgınım Sony'e özellikle Sony Türkiye'ye ama Playstation departmanının çuvallamasını da katiyen arzu etmem şahsen. Sektöre yön veren, çıtayı yükselten o kadar kıymetli stüdyoları ellerinde bulunduruyorlar ki çuvallasın batsın gitsin isteyen insanların ne kadarı oyunsever, video oyun kültürüne sahip sorgulamak gerekir doğrusu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 3 Mart 2021; 14:52:41 >
  • Days Gone 2 de çıkar gibi.

    birde ghost of tsushima gibi birden duyurulacak yeni IP kaliteli Türkçe exc.bizleri bekliyor

  • Omer687 kullanıcısına yanıt

    Çuvallasın isteyen tayfa, şunu unutmamalı. En sağlam oyunları yapan kuruluşların çökmesi demek sıranın pc sektörüne de geleceği anlamına gelir ki bu olau kelebek etkisidir, domino taşı etkisidir, bir sektöre sirayet etti mi her yere sıçrar onun etkileri yani, sonuçta olan oyun sektörüne darbe olur ki bu hiçbir oyuncunun da istemediği bir olaydır. yok konsol yok pc tarafı diye olaya bakmamak lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bonobo643

    Şaka gibi değil mi hocam?Utanmıyorlar yazarken:)

    Naughty Dog, Uncharted ve LTOU yapmazık, bıktık! demişler sanıyordum ama..?  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 3 Mart 2021; 15:12:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted 4 bitişine dikkat edin Nathen'ın küçük kızı çok meraklı bir şekilde tekneye gidiyorlardı. Muhtemelen 5 çıkacak ve baş kahraman Nahten'ın kızı olacak. Bir nevi Lara Croft hesabı kadın karakter geliyor bence. TLOU part 3'e gelirsek, klasik 3leme olur onu 3leme yapmadan bitirmezler seriyi. Onun da 3. oyunu gelir. :)

  • yeni Uncharted oyununu San Diego firması yapacak diye bekliyoruz.

    Naughty Dog Last of us 3 ve yeni IP yapacak PS5 için

  • quote:

    Orijinalden alıntı: encuni

    patch calışması var dıye okumuştum dualsensi de kullanacaklarmış efsane olur. Daglarda cıkarken taşlı yollarda yururken agırlık taşırken kol destek verse offf



    Alıntıları Göster
    Agirlik hangi taraftaysa o taraf titreyecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmo

    Agirlik hangi taraftaysa o taraf titreyecek.

    Alıntıları Göster

    titreme degıl ya hani sag sola sendelıyor ya o tarafı tutarken trigger agırlaşacak .d ayagı takıldıgında yada dag taş yururken astrodakı gıbı o cıkıntıları hissetirecek karda yürürken yada ip ile aşagı yukarı tırmanırken uff neler yapılır o oyuna. Bildiğin astronun 8k olan oyunu gibi potansiyeli var

  • Ben ps5 de oynadım çok güzeldi hatta bazı yerlerde atmosfer grafikler vay ne dedirtti bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Divison 2 indirimde, next gen desteği olduğu için tavsiye ederim. Geforce nowda bitirmiştim konsol öncesi.

    Steep de indirime girmiş, merak ettiğim bir oyundu uzun zamandır, 60 fps de var, oynayan var mı tavsiye eder misiniz ?
  • bende yeni aldım aynı şekilde yazılar farklı sanki orijinal değil gibi geldi. Daha öncede ps4 için dualshock almıştım sony eurasia garantili olarak orijinal değil gibi geldiği için aide etmiştim. Sorun yaşadınız mı acaba. PS5'in içinden çıkan dualsence gibi herhangi bir koruyucunun içerisinde de gelmedi.Sanki kullanılmış ürün gibi içime sinmedi.


    Siz iade mi ettiniz ? Kullanıyorsanız bir sorun var mı acaba? kararsız kaldım

  • Hatta tlou part 2'nin bir yerinde durvarda bir dünya hartası gibi bir şey var. orada ilk ve ikinci oyunun geçtiği yerler işaretlenmiş durumda bir de Hollanda ve Belçika civarı işaretlenmiş 3. oyunun da orada geçeceği söyleniyor. Naughty Dog genelde önceki oyunlarda bir sonraki oyunlara tüyo verir. Oyuncular da buradan yola çıkarak böyle bir ön görüde bulunmuşlar. Oyunda Dina, Ellie'ye uzaklarda bir yere yerleşsek ne güzel olur gibi konuşuyordu bir yerde. Ayrıca ikisinin eşcinsel olması da Hollanda gibi bir yerde 3. oyunun geçmesi ihtimalini güçlendiriyor bence.

  • 
Sayfa: önceki 47184719472047214722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.