Şimdi Ara

YDT Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Tekrardan bir bölüm okumak için sınava gireceğim ve dil bölümünde okumak istiyorum. İngilizce'den gireceğim sınava, dile yatkın oılduğumu düşünüyorum, 5 aylık bir Erasmus deneyimim oldu tamamen İngilizce iletişim kurdum o deönem o yüzden İngilizce'nin temelini vesaire iyi bildiğimi düşünüyorum. Sınava çalışmak için YDS&YÖKDİL Advanced 40 Test ve English Grammar Inside and Out var şu an elimde ancak sınava çalışma ve düzen konusunda yardım istiyorum daha çok. En son 2014 yılında YGS-LYS ye girdim sözelden ve pek çalışma temposu da tutturmamıştım ama şimdi gerçekten çalışmaya çalışıyorum ancak dediğim gibi düzen yok. Bunun yanında kaynak öneriniz varsa da duymak isterim özellikle kelime bilgisinde eksik olduğumu düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.



  • English through reading muhteşem bir kitap
  • Reading yapıp parçadaki kelimeleri öğrenerek ve günlük deneme çözerek ilerlemeni tavsiye ederim
  • Hocam hemen hemen aynı durumdayız. Ben de EA'cıydım 2015'te, bu sene İÜ Rus Dili Edebiyatı için dilden sınava giriyorum. YDT'den değil de TYT'ten iyi bir şeyler yapmak dilcileri öne geçirecektir diye düşünüyorum. Bu yüzden Türkçe-Mat ve Sosyal ağırlıklı çalışmanızı, dili 1 ay kala halledeceğinizi düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Danny Greene

    Hocam hemen hemen aynı durumdayız. Ben de EA'cıydım 2015'te, bu sene İÜ Rus Dili Edebiyatı için dilden sınava giriyorum. YDT'den değil de TYT'ten iyi bir şeyler yapmak dilcileri öne geçirecektir diye düşünüyorum. Bu yüzden Türkçe-Mat ve Sosyal ağırlıklı çalışmanızı, dili 1 ay kala halledeceğinizi düşünüyorum.
    Biraz vakit geçirince forumda ben de bunun farkına vardım. Maalesef matematik biraz sıkıntı Türkçe ve Sosyal yine iyi olduğum taraflar. Teşekkürler, bol şans.

    Diğer yorum atan arkadaşlara da çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.