Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.553
Cevap
666
Favori
1.146.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muratoto kullanıcısına yanıt

    Tamam.

    Netten form doldurularak geçiliyor. Ya da bayiden. Form dolduracağız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK


    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

    * Yeni Acil GB Paketi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagleoneye

    Turkcell hazır karta geçince hemen akıllı 20gb geçebiliyor mu.

    Yoksa beklemesi gerekiyor mu bir kaç ay

    Sizin gibi kafası karışmış başka arkadaşlar da var. Öncelikle söyleyeyim,forumda başta Akıllı paketlere geçme önerileri ve taktiklerini turkcell sitesindeki yazılanları okuyup buraya yazmaktan daha çok,tecrübeleri bir araya getirip analiz ederek oluşturuyor burada paylaşım yapan arkadaşlar. Zira burada paylaşılan çoğu önerinin kesin bilgisini hiç bir yerde bulamazsınız Turkcell resmi sitesi dahil. Biz forumdaki paylaşımları tecrübeleri toparlayıp analiz ederek çözümler oluşturuyoruz Bu çözümler aylarca işe yarayabilir,bir gün Turkcell bakar ve engellemek ister engeller.

    Mesela Turkcell sitesinde yazan bilgiye göre başka operatörden Turkcell hazır karta yani faturasıza gelen, 30 günü doldurmadan akıllı paketlere geçemez,ama forumdaki paylaşımlardan anlıyoruz ki 30 gün beklemeye gerek kalmadan,hattın taşındığı gün,hattın açıldığı saat içinde bile Turkcell Dijital Operatör Uygulamasından yada müşteri hizmetlerini arayarak akıllı 3,6,10,20 GB paketlerine geçebiliyor. Bu durum bu çözüm bu taktik aylardır böyle devam ediyor. Yarın bir bakarsın Turkcell bunu engeller ve geçiş olamaz. Bu demek değildir ki forumdaki mobil advisor arkadaşlar millete yanlış bilgi veriyor. Şimdiye kadar konudaki önerileri taktikleri uygulayarak hatta gönülden çok çok teşekkür ederek geçen yararlanan çok kişi var. Önceki sayfalarda bu paylaşımlar çok.

    Bu durum bir yana,konuda yada forumda tavsiye,öneri,taktik sunan arkadaşlar tabiki emek vererek zaman harcayarak elinden geleni yapıyor;ama gelişi güzel kısaca cevap vermek yerine biraz daha detay sunarak,kafa karışıklığına fırsat vermeden yazı oluşturulmalı,mümkünse bunu yapabilen arkadaşların cevap yazması beklenmeli. Konuda da forumda da bu detaylı anlaşılır cevapları sunabilen üyeler var. Ben yeri gelmişken tekrar rica ediyorum,paket,taktik,çözüm önerirken gerekliyse,mümkünse operatörün resmi sayfasından ilgili linki ve mümkünse görseli paylaşın. Bunu yaparsanız cevap bekleyenlerin beklentisi daha iyi ve daha çabuk karşılanmış olur. Bizler bu işi önceki yıllarda çok yaptık,bizden önce yapanlar da vardı,sonra onlar paylaşımı azalttı,biz bayrağı devraldık. Yeni arkadaşlarımız araştırıp anlatmaya forumda aktif olmaya başladı,yeterli olduklarını görüp şahsen ben geride duruyorum. Bu arkadaşların eksikliği hissedildiğinde gerektiğinde paylaşım yaparum,yada mutlaka bayrağı devralıp araştırıp anlatan başka arkadaşlar ortaya çıkacaktır. Bunu hissediyorum,öngörüyorum.


    En başta yazmamız gereken cevap yeri geldi sona kaldı.

    Şuan,ister başka operatör kullanıyorken Turkcell faturasıza (ön ödemeli) (hazırkart) taşımış olun,ister Turkcell kullanıyorken taktik olarak git-gel yaparak Turkcell faturasıza gelmiş olunuz; hattınız açıldığı andan,o saatten yada günden itibaren faturalı Akıllı 3 GB, 6GB,10 GB,20 GB paketlerine Turkcell Dijital Operatör uygulamasından yada Müşteri Hizmetlerini arayarak geçebilirsiniz. Burada 15 GB olan seçeneğe geçilemediği anlaşılıyor ama yine de illa 15GB olan olsun diyenler Müşteri Hizmetlerini arayarak sorup,söyleyip geçmeyi denesinler. Çünkü geçenler de var geçemeyen de.

    Bu,buraya kadar böyle iken,Turkcell faturalı kullanırken git-gel taktiğini yapmadan" git gel yapmak istemeyenler,ben faturasıza geçeyim,faturasızdan Akıllı paketlere geçeyim diyebilir. Yalnız faturalı kullanırken operatör değiştirmeden direk operatör içinde faturasıza geçiş yaptığınızda 35 TL karşılığında 1GB 500 dakika faturasız paket yüklenip faturasız oluyorsunuz ve Akıllı paketleri alabilmek için 30 gün doldurma şartı var,tecrübeler ile de doğru bilgidir.

    Git-Gel yapıldığında ise 30 gün şartı olmuyor,ayrıca 35 TL masrafınız da olmuyor. Bu 2 farkı bu 2 durumu karıştırmayın.

    Diğer bir durum Akıllı 15 GB paketini alıp alaMAma durumu.

    Akıllı 15 GB paketi her nedense Dijital Operatörde seçenekler arasında çıkmıyor " AMA " 0532 5320000 Müşteri Hizmetlerini arayarak geçebilenler de var,geçemeyenler de. Forumdaki paylaşımlardan bunu anlıyoruz. Bu yüzden konuda advisor arkadaşlarımız " GEÇMEYİ DENEYİN ÖNCE,BELKİ GEÇERSİNİZ,OLMAZSA ŞUNA GEÇMEYİ DENEYİN " yazıyor. Yanlış bir öneri yok,doğru olanı yazıyorlar sizler en isteğiniz paketi alabilesiniz diye. 15GB olmaz,ya 10 GB ya 20 GB alabilirsiniz yazıp geçebilirlerdi oysa ama daha fazla yardımcı olabilmek için daha fazla zaman ve karakter ayırıp cevap yazıyorlar.

    Bu durum bu çözümler aylardır bu şekilde uygulanıyor,ve işe yarıyor bazı istisnalar hariç.


    Son zamanlarda öğrendik ve anladık ki: Turkcell faturalıda taahhüdü bitenlere yada bitmek üzere olanlara AKILLI 15 GB paketi sunuluyor yada veriliyor. Bu yüzden bu durumda olanların Akıllı 15GB almak için git-gel yapmasına yada ekstra 35 TL masrafa girip faturasıza geçmesine gerek kalmıyor.

    Turkcellde taahhüdü bitmek üzere olanlar yada bitenler öncelikle Dijital Operatör uygulaması üzerinden Akıllı 15GB paketine geçiş yapabiliyorlar mı baksınlar,yada Müşteri Hizmetlerini arayarak geçip geçemeyeceklerini sorsunlar eğer Dijital Operatörde olmuyorsa. Hatta 15 GB Akıllı paketini değil de,20 GB Akıllı,10GB Akıllı paketini isteyenler Müşteri Hizmetlerini arayarak bunu sorsunlar,geçiş yapmayı denesinler. Bizler birçok işe yarayan bilgiye ve çözüme deneyerek,yaşayarak,tecrübe ederek,paylaşarak ulaşıyoruz. Akıllı 15GB paketi veriliyorsa,daha yüksek ücretli olan 20GB Akıllı paketi de verebilir mantığı doğrudur ve 20 GB Akıllı isteyenler arayıp sorarak isteyerek denemelidir.


    Biz burada neden hep Akıllı Paketlerden "Akıllı Paketlere geçmekten" bahsediyoruz? Çünkü şuan en avantajlı en uygun paketler interneti veya dakikası bittiğinde DURAN,harcama yapmayan AKILLI PAKETLER.

    Akıllı Paket yetmeyene de yanına ayda 9TL masraf ile Goller Cepte maçlarından haftada ortalama 2GB,ayda 8 GB kazanabilecekleri Şampiyon Paket yada Bursa Mobile Yeşil Beyaz paket öneriyoruz.


    YAZININ ÖNE ÇIKMASI VE 1.SAYFADA DA YER ALMASI İÇİN BEĞENİ YAPABİLİRSİNİZ. KONUYU DA ÖNE ÇIKARMAYI UNUTMAYIN.

    KOLAY GELSİN..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 21 Ocak 2021; 20:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar uzun zamandır Turkcell faturalı kullanıyorum. Bu ayın 25 inde taahhüt doluyor. Müşteri hizmetleri 90 liraya 8 gb li palet öneriyor. Ne yapmamı önerirsiniz. Faturasıza geçip ordan başka hata geçip tekrar Turkcell e dönmemi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika fırsat
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

    20gb'a 115 TL vereceğim, bir de telefonda kullanmam yasak olacak 119 TL ye 200gb redbox var utan be yuh be.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkem

    Merhabalar uzun zamandır Turkcell faturalı kullanıyorum. Bu ayın 25 inde taahhüt doluyor. Müşteri hizmetleri 90 liraya 8 gb li palet öneriyor. Ne yapmamı önerirsiniz. Faturasıza geçip ordan başka hata geçip tekrar Turkcell e dönmemi mi?
    8gb 90₺ kafayı yemişler

    bimcell faturasıza geç, sonra turkcell akıllı paketlerine gel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt

    Sormayın. Başka paket çıkmıyor size diyor. İşin garibi eşim 18 gb yi 75 tl ödüyor. Bimcell e nasıl geçiliyor. Bim marketlerinden mi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Kazık paket. Bundan önce de 50 gb 99 TL'di.
  • serkem kullanıcısına yanıt
  • Lexco kullanıcısına yanıt

    50/100 yine iyi bunun yanında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratoto kullanıcısına yanıt

    Yok maalesef çıkmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yükle kazandan gelen tl ile goller cepte den paket alabiliyor muyum?
  • goller cepte davet kampanyası yok mu şu an

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Ayın 1'inde Turkcell faturalı olsam fatura kesim tarihini ayın 25'i yapsam fatura konusunda sorun yaşamam değil mi?
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

    hayır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

    hayır

    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK 

  • 2 gün sonra sözleşme doluyor az önce başka bir operatore geçiş talebinde bulundum iki günden erken açılırsa ceza öder miyim hata mı yaptım acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun olmaz. ben de kesim tarihini ayın 25’i yapıp kullandığım kadarını ödemiştim. 5 lira mı ne fatura çıkmıştı

    @serkem
    hocam eşiniz de çok ödüyor. bence bimcelle geçip belli süre sonra tekrar turkcell faturasıza gelerek akıllı fatura tarifesine geçin. en mantıklısı bu gibi. evet bim’e gitmeniz gerekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gnc 6gb 45 tl paketi almak için, hattıma 50 tl yükledim,, çakal türkcell hattında ki bakiyeyi kullanmıyor, ayrıca kart ile ödeme istiyor,,

    turkcell neden böyle bir çakallık peşine düştü,,,, 50 tl ne olacak şimdi,,, zaten hiç kullanma yine bitirir bunu bir iki ay içinde

    bi çözümü varmı bu tl geri iade veya hattımdaki bu bakiye ile paket almanın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S20FE S kullanıcısına yanıt
    2200'a GNCSTAR6 yazın hocam.
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.