Şimdi Ara

SATILIK Elder Scrolls Online ( ESO )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 2 Seneye yakın süredir zevkle oynamış olduğum ve baya uğraş vakit ayırdığım hesabımı satıyorum. Hesap ile ilgili olarak genel bilgileri vermek gerekir ise, 3 adet 50 level karakter mevcut. Morrowind ve summerset paketleri mevcut hesapta. Ayrıca 3 adet dlcsi bulunuyor satın alınmış olarak. Yanlış hatırlamıyorsam toplamda 8 ay plus olarak oynandı hesap. Grand Psicij Villası mevcut ( piyasadaki en büyük ev ). Bir çok binek ve noncombat peti mevcut. Bir çok store itemi mevcut. Kendi kendine rahat yeten bir hesap. Bütün craftları mevcut neredeyse. Champion Point olarak ise 600 küsur. Yeni oynayacak olanlar için kısa bir açıklama; Champion Point ( CP ) en son seviye 50 ye ulaştıktan sonra gelen level diyebiliriz. Karakterlerin gelişmesi için gerekli olan statlar özellikler gibi bir çok kısmı olan yetenek ağacı diyebiliriz. Yeni bir karakter kasmak isterseniz bunların tamamını vererek çok ama çok rahat karakter kasabilirsiniz. Oyun genel olarak Pvp ve pve üzerine çok büyük bir oyun. Çeşitli battlegroundları büyün 3 farklı tarafın tek bir haritada savaşabileceği savaş alanı ve rütbe alıp ortalığın tozunu attırabileceğiniz bir yapıya sahip. Pve olarak ise dungeonları trialleri ( raid, büyük zindan ) olan bir oyundur. Karakterler genel olarak kaba taslak aşağıda verilmiştir. Ayrıca bankada her karakteri kastıktan sonra yada hali hazırda olan karakterleri değiştirmek isterseniz full setleri mevcuttur.

    50 Level stam dualwield nightblade. Seti full sadece bir kaç parça sarı legendarysi eksik üzerinde. Build olarak iyi durumdadır. Meslek olarak ise sadece provision ve jewelcraft hariç diğerlerinin tamamı full. Haritası full açık. Ayrıca diğer silahlarında skilleri kasılmış durumdadır genel olarak.

    50 Level magicka destruction sorcer. Full set ve trial stafı mevcuttur. Meslekleri kasılmış durumdadır. Haritanın yarısı kadarı duruyor. CP kasmak isteyen bu karakter ile görevleri yaparak hızlı bir şekilde cp de kasabilir.


    50 Level Empire health templar. Full seti mevcut. Veteran dungeonlarda gayet rahat tanklayabilen ve sadece 50 yapılıp seti üzerine çekilen bir karakter. İstenildiği zaman görevler ile hızlı bir şekilde istenilen yapılabilir.

    Genel olarak craftig baginde binlerce material mevcut. Daha önce de dediğim gibi kendi kendine yetebilen ve ihtiyaçlarını karşılayabilen bir hesap. 4 tane sanırım yanlış hatırlamıyorsam dlc satın alınmış durumda ve empire ırkı satın alınıp açılmış durumda.

    Fiyat olarak ise 300 TL düşünmekteyim. Komple gerekli bütün bilgiler ile verilecektir.

    Edit: Fiyat.
    Edit2: Arkadaşlar gw2 hesabı ile takasda olabilir hot ve pof ek paketleri olan ve boş bir hesap olmaması tercihimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlords -- 14 Mart 2019; 8:12:17 >







  • Günceldir.
  • Günceldir. Farklı oyunlar ile takas olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.