Şimdi Ara

32-37 bin tl arası araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 32-37 bin tl arası araç bakıyorum. Kilometresi 150 bin geçmemiş 2007 model üstü. bu aralıkta önerebileceğiniz araçlar nelerdir? puntolar fiestalar 40 a dayanmış çok garip bir piyasa var şaştım kaldım.



  • piyasa ölmüş, 10 bin etmeyecek arabalar 30-40 bine gidiyor, 1 aydır araba bakıyorum hepsinin ırzına geçmişler, ne yapacağım bilmiyorum.
  • serseri006 kullanıcısına yanıt
    valla bende aynı durumdayım. Geçen hafta 36'ya ilanda olan aracı -ki 36 bile fazlaydı- birisi almış dün 40'a koymuş hemen ilana. Plaka falan herşey aynı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le0

    valla bende aynı durumdayım. Geçen hafta 36'ya ilanda olan aracı -ki 36 bile fazlaydı- birisi almış dün 40'a koymuş hemen ilana. Plaka falan herşey aynı.
    alsatçılar bitirdi piyasayı zaten, ufak tefek boya düzeltmeleri bide cila atıyorlar insanların gözünü boyuyorlar, ne olacak halimiz bakalım.
  • Yaklaşık 4 aydır araba arıyorum. 2018 Kasımında arabayı satar satmaz yeni araba bakmaya başladım. Tercihim megane 1 veya megane 2 idi. Megane 1'ler 25-27 bandında iken megane 2'ler dinamik paket 32-34 arasındaydı. Fakat bugün megane 1'ler 32 bin megane 2'ler 37-40 arası gider oldu. Tutup da 2001 model arabaya 32 bin vermek bana mantıklı gelmiyor. Biraz daha birikim yapıp megane 2 alayım diyorum piyasa yerinde durmuyor devamlı fiyat artıyor.
  • bulut1990 kullanıcısına yanıt
    valla hocam sonunda dün gittim 2010 linea aldım 150binde 34500'e aldım. Bursadan bakıyordum ama bursa piyasası da yüksekti. Balıkesirden bir ilan denk geldi güzel bir pazarlıkla bu fiyata indi arkadaş. Tek parça kapı boyalı. Meganelar güzel ama linea da tavsiye ederim 1.3 multijet üzmez heralde.
  • Le0 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın. Piyasa tüm yurtta yüksek maalesef. Linea'yı bende düşündüm. Bir müddet kullanma imkanım olmuştu ama sürüşü bana pek keyif vermedi. Malzeme kalitesi olarak da tatmin etmedi beni.
  • bulut1990 kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam, bu fiyatlara alacağım arabalar çok eski model olacaktı. en azından modeli yeni ve ekonomik bir araç olarak düşünüp aldım. elden çıkarmasıda pek zor değil.
  • Le0 kullanıcısına yanıt
    Hocam dizel mi aldınız yoksa benzin lpg mi ? 1.3 Multijet hangi paketi ? Bende sizin fiyat aralığınizda araç bakıyorum. Sürekli şehir içi kullanacağım için yakıt tüketimi düşük bir araba arıyorum. Linea için yakıt tüketimi konusunda arastirmaniz oldu mu özellikle şehir içi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.3 Multijet active plus 2010 model. 1.3 motor zaten ekonomi motoru çok performans beklememek lazım. Yakıt tüketimi şehir icinde şu mazot fiyatıyla belki biraz yukarıda olabilir, LPG daha ideal olabilir ama kafama göre lpgli bulamadım. O yüzden dizel ekonomik bir bunu tercih ettim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Le0 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Bende sahibinden.com da baktım da 25 den başlamış 35000 e kadar 2010 2011 modellerde var baya ilan. 1.3 actuve plus olan bir ilanda dolu paket DYNAMIC PLUS yazılmış bunlarda kendi içinde paket olarak ayrılıyor mu ? Sahibinden deki kategoride böyle bir seçenek göremedim de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Valla hocam onlar ayrı paketler diye biliyorum. Ama şöyle bir durum var mesela benim araçta, 2010 da paket değişikliği olmuş benim araç active olarak geçiyor ama 2011 active pluslarin bütün özellikleri var. Ruhsatta active geçiyor sarece

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.