Şimdi Ara

Mordhau [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
8
Favori
6.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mordhau [ANA KONU]


    Çıkış tarihi: 29 Nisan Platform: PC

    FPS ve TPS bakış açılarına sahip 64 kişiye kadar destekli savaş ortamı sunan online tabanlı kılıç kalkanlı bir yakın dövüş oyunu. Bir kaç yıl önce kickstarter kampanyası olarak başlatıldı ve ilgi gördü. Sadece bağış yapanlara key verildi. O zamandan beri oynayanlar var ve oyun henüz alpha aşamasının sonlarında. Muadili olan oyun Chivalry Medival Warfare. Birçok yönden zayıf hatalı ve terk edilmiş bir oyun. Yapımcı daha sonra Overwatch, Battleborn, Lawbreakers gibi oyunların ayyuka çıkmasından sonra Mirage: Arcane Warfare adlı gene kötü bir girişimden sonra bir süre bedava yaptılar.


    Steam Sayfası
    https://store.steampowered.com/app/629760/MORDHAU/


    Güncelleme: Oyun İlk haftasında 500 bin adet satmayı başarmış.

    Görseller

    Mordhau [ANA KONU]

    Mordhau [ANA KONU]

    Mordhau [ANA KONU]

    Mordhau [ANA KONU]

    Mordhau [ANA KONU]

    Mordhau [ANA KONU]

    Mordhau [ANA KONU]

    Videolar







    Oyunun özellikleri:

    Oyunda battle royale modu bulunuyor.

    Kooperatif ve çevrimdışı oyun: Kooperatif Horde modunda arkadaşlarınızla birlikte düşman dalgalarıyla savaşın ya da AI'ya karşı çevrimdışı becerilerinizi uygulayın.

    Serbest biçimli yakın dövüş ve menzilli dövüş: Karakterin ve saldırıların üzerinde tam kontrol sahibi ol ve eşsiz tarzını geliştir.

    Derinlemesine karakter özelleştirmesi: Yüzünüzü şekillendirin, parçalardan silahınızı yaratın ve mükemmel bir savaşçı oluşturmak için ayrı ayrı zırh parçaları seçin.

    Geniş silah ve cephane çeşitliliği: Düşmanları kılıç ile alaşağı edin, Oklar yağdırın, ya da arkada kalıp tahkimat inşa edin.

    Her yerde savaşın: Süvari birliğini deneyin, merdivenlerde savaşın ve mancınık ve balista gibi kuşatma araçlarını çalıştırın.

    Parçalı ve kanlı dövüş: Her darbenin etkisini hissedin ve düşmanlarınızın kopan uzuvlarına tekme atarak fırlatın. (Kan ve vahşet isteğe bağlıdır)

    İnanılmaz dövüşler: Dövüşlerin gerçekçi göründüğü bir oyun olan MORDHAU, oyun ile gerçekçilik arasında bir denge kuruyor.


    Sistem Gereksinimleri

    MİNİMUM:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 10 64 Bit
    İşlemci: Intel Core i5 - 4670 or AMD equivalent
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 680 or AMD equivalent
    DirectX: Sürüm 11
    Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

    ÖNERİLEN:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 10 64 Bit
    İşlemci: Intel Core i5 - 6600k or AMD equivalent
    Bellek: 16 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 or AMD equivalent
    DirectX: Sürüm 11
    Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    Depolama: 20 GB kullanılabilir alan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 7 Mayıs 2019; 9:27:12 >







  • Zamanında Chivalry vardı aynı böyle. Gerçi hala var 900 kişi falan oynuyor da bu oyunun fizik olayları gerçekten güzel görünüyor. Umarım çeşitliliği diri tutarlar.
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Chivalry 2 olmuş bu.
  • Ben mi paranoya yapıyorum yoksa bu şirket TRY olarak satışı yanlış mı hesaplıyor? Oyun çoğu yerde 26$, 22GBP, 30CAD olarak satılıyor aşağı yukarı aynı fiyat fakat Türkiye'de 45 TL yani 7.5$ :)

    Ben aldım ayda 1 saat bile oynasınız değer bu paraya. Bence Mordhau ayıkmadan alın oyunu :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 30 Nisan 2019; 20:45:19 >
  • savaş mekaniklerine alışmaya başlayınca oyunun keyfini almaya ve bu oyuna 2000-2500 saatini ayıranları daha iyi anlamaya başlıyorsunuz
  • Gameplay videolarını izledim. Oyun trailerlarda gösterildiği gibi değil ve yıllar önceki Chivalryden zerre bir farklılık sunmuyor. Neyi için alalım ki bu oyunu? Dövüş sistemi aynı. Bir ragdoll fiziği azıcık iyi onun dışında karakterlerin animasyonları, vuruş şekilleri hatta savaşta atılan naralar bile Chivalry'nin aynısı lan. Torn Banner dava açsın bunlara oyunumuzu çaldınız diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MANGUTAY

    Gameplay videolarını izledim. Oyun trailerlarda gösterildiği gibi değil ve yıllar önceki Chivalryden zerre bir farklılık sunmuyor. Neyi için alalım ki bu oyunu? Dövüş sistemi aynı. Bir ragdoll fiziği azıcık iyi onun dışında karakterlerin animasyonları, vuruş şekilleri hatta savaşta atılan naralar bile Chivalry'nin aynısı lan. Torn Banner dava açsın bunlara oyunumuzu çaldınız diye.
    Ya cidden birebir aynı neredeyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Harita tasarımları bile aynı. Aynı tip haritalar var. İnsan bari farklı ırkların savaşçılarının kapıştığı bir oyun yapar. For Honor gibi mesela. Chivalry oynamak istesem yükler oynarım az biraz grafiği iyi diye buna neden para vereyim? Bu oyun max bir yıl diri kalır bence. Gerçi Chivalry oynamayan adama taze gelir oyunun dinamikleri. Steam yorumlarında gördüm bu oyunun alternatifinin olmadığını sananlar var. Chivalryden haberleri yok gariplerin yeni bir şey sanıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 2 Mayıs 2019; 2:6:28 >
  • Oyunu oynamadan etmeden yersiz yere çamur atmışsın sırf. Chiv gibi bugdan başka bir şeyi olmayan bozuk mekanikli oyun ile şunu bir tutup birde hepsi aynı demişsin. Zerre alakası yok aynı falan değil gayette videodakiler gibi. Bu oyuna düşmanlığın nedir bu kadar paranı mi yediler nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yanda 2000 saat chiv kasmış adamlar ve memnuniyeti diğer tarafta bizim forumun videolara bakarak yorum yazan zekileri.
    Bu arada oyuncuların çok büyük çoğunluğu chiv'den gelenler. Mekanik, oynanış falan tabi ne bilecek 2000 küsür saat chiv oynayan adam. Bizim forum ahalisi daha iyi bilir.

    Oyun net tutar. Alan pişman olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 2 Mayıs 2019; 14:54:27 >
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Oyunun hedefi zaten Chivalry community. O yüzden oyun dinamiği temel olarak aynı ama farklılıklar da var. Bir yarım saat durmadan oynayınca bunu daha çok hissediyorsunuz.

    Senin mantığınla haraket etsek bile en kötü:

    1. Daha fazla savaşçı ve oyun türü var.
    2. Oyununda at sürebiliyorsunuz ve gerçkten bir atlının avantajını hissettiriyor size filmlerdeki gibi.
    3. Grafikler çok daha iyi.
    4. Savaş makineleri daha dinamik.

    Sonuç En kötü olarak bu oyun Chivalry upgrade edilerek daha zevkli hale getirilmişi diyebiliriz.

    Oyun 400 TL değil 250TL değil 100TL bile değil. O yüzden bu ağır yorumlanızı hiç hakketmiyor.

    Oyun sadece 45 TL. Sinemada IMAX 3D bir film 42TL :)

    Chivalary onyayanların 95%'i bu oyunu aldı zaten :)
  • Sarohan kullanıcısına yanıt
    Konuna bakmasam bana mesaj attığını görmeyeceğim neden alıntılamadan yazıyorsun?

    Bak bakalım konunun ilk mesajında ne söylemişim? Firmaya, yaptığı ürüne ne garezim olabilir?

    Şunu anlamıyorum. Çamur atmışsın, paranı mı yediler, oyuna düşmansın vb. ifadeler kullanıyorsun da sen oyunun yapımcısı mısın? Firmadan para mı aldın? Reklamını yapmak için anlaşma mı yaptın? Neden bir anda tilt oldun bu kadar? Ne ara Fanı oldun arkadaş? Sizin gibi tiplere hastayım ya para verip aldığı ürünü ölümüne savunacak illa hareketlere bak Oyun iyidir kötüdür diye bir şey söyledim mi? Chivalry'nin aynısıdır ben onu oynamak istesem yükler oynarım neden bunu alayım dedim. Zamanında Chivalry oynamamış adam gitsin alsın oynasın bana ne. Çeşitlilik yok şu anda oyunda. Chivalry'nin sıkıntısı buydu. 9-10 ay sonra 300 kişinin oynadığı bir oyuna dönüşme riski yüksek. Scum diye bir oyunun konusu vardı buralarda o oyun da ilk çıktığında çok orjinal dinamiklere sahipti falan filan ben patlayacak dediğimde konu sahibi ve yancısı bir kaç fan boy çemkirmişti. Ne oldu oyun 9 ay geçmeden yüzde doksan oyuncu kaybı yaşadı. Holdfast vardı yine çok değişik konseptte, bir hypela çıktı ancak esasen M&B Napolyon Savaşlarından daha ilerisini sunamadığı için şu an bir serverını anca doldurabiliyor. Bunlar her ne kadar farklı konseptlerde oyunlar olsa da çıkış motivasyonları ve hypelar benzer oyunlardı.

    Ayrıca Chivalrynin bugdan başka bir şeyi yok diyorsan sen o oyunu ya hiç oynamamışsın ya da üç beş saat oynayıp bıramışsın demektir. Döneminde gayet düzgün bir oyundu. Zamanında saatlerimi gömdüğüm için baydı benim açımdan. Şu oyunun Chivalry ile zerre alakası yok diyorsan da zaten aradaki benzerliği kasıtlı olarak görmezden gelip para verdiğin şeyi savunmaya çalışıyorsundur. Göz var nizam var. Bu oyunun gameplayine baktım farklı kanallardan bir farklılık olmadığını gördüm ki farkı falan da yok. Chivalry'nin laciverti bu. Azıcık cilalamışlar oyunu. Youtube orada almayı düşünenler girsin baksın. Sanki herifler 3A hikayeli, über fizikli, grafikli oyun yapmış da oyunu oynamadan yorum yapıyormuşuz. Oyunun vadettiği şeyler ortada yorumlamak için illa oynamak gerekmiyor. Alt tarafı multiplayer ortaçağ fps si. Ben A diyorum, sen hayır o A değil B diyorsun. Konusunu açtıysan bir oyunun satın aldıktan sonra oynayıp tek tek yazacaksın nesinin farklı olduğunu. Battle royal var, at var, tamburla adam dövüyoz he bir de half sword tekniği eklemiş adamlar deme de




  • madonos kullanıcısına yanıt
    Heh işte beklediğim mesaj bu. Adam gibi çamur atmışsın vs demeden şurası şu şekilde yazın ki alacaklara rehber olsun. Ben kendi görüşümü söylüyorum. Bir 9-10 ay sonra haklı mıyım haksız mıyım görürüz zaten dert değil. Fiyatının kaç para olduğu da önemli değil. İsterse 15 lira olsun eksik gördüğüm yönünü söylerim. Ancak 45 lira verdiğin oyun bir kaç ay sonra masaüstünde öyle durunca insan şuna verdiğim paranın üzerine bir o kadar daha koyup şu oyunu alabilirmişim diyebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 2 Mayıs 2019; 15:47:25 >
  • bu tarz " kılıç kalkanlı " oyunlara ilgim pek yok. for honor'u büyük bir hevesle almıştım kursağımda kaldı bağlantı problemlerinden dolayı. yanlış anlamayın bu oyunu for honor ile kıyaslamıyorum.

    şu sıralar oyun yokluğunda alıp denemek istedim. açıkçası eğitim kısmını tamamladıktan sonra bir an önce diğer oyunculara karşı oynamak istedim. beni eğitim kısmıyla mekanikleri sayesinde tatmin etmişti. ama maalesef diğer oyuncularla oynamaya başladığımda ani ping yükselmeleri yine hevesimi kaçırdı. savunma alma mekaniği zaten saniyelik. tamam çok iyi bir oyuncu olmaya bilirim fakat bariz bir şekilde bağlantıdan kaynaklı problemler olduğu belli. hah düzelmeyecek şey değil belki bu kadar ilgiyi beklemiyorlardı bilemem.

    bu tarz oyunu sevenler beğenecektir. şimdilik bağlantı problemlerini göz ardı etmesi gerek. fiyatına göre gayet iyi. karakter kişiselleştirme olayı hoş bir ayrıntı olmuş.




  • Biraz daha ağır mekanikler gerekiyor,ozellikle online da her şey çok hızlı gelişiyor daha ağır daha oturakli olmasi lazim aksi halde oynanabilirlik oldukça düşüyor her şey aşırı hızlı gerçekleşiyor.Honordan daha iyi animasyonlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok güzel de server problemleri çok yoruyor insanı. Oyuna girebilmek işkence. Matchmaking oyun bulmaz, server browserda hiç bişi listelenmez. Kısa sürede düzelir umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MANGUTAY

    Konuna bakmasam bana mesaj attığını görmeyeceğim neden alıntılamadan yazıyorsun?

    Bak bakalım konunun ilk mesajında ne söylemişim? Firmaya, yaptığı ürüne ne garezim olabilir?

    Şunu anlamıyorum. Çamur atmışsın, paranı mı yediler, oyuna düşmansın vb. ifadeler kullanıyorsun da sen oyunun yapımcısı mısın? Firmadan para mı aldın? Reklamını yapmak için anlaşma mı yaptın? Neden bir anda tilt oldun bu kadar? Ne ara Fanı oldun arkadaş? Sizin gibi tiplere hastayım ya para verip aldığı ürünü ölümüne savunacak illa hareketlere bak Oyun iyidir kötüdür diye bir şey söyledim mi? Chivalry'nin aynısıdır ben onu oynamak istesem yükler oynarım neden bunu alayım dedim. Zamanında Chivalry oynamamış adam gitsin alsın oynasın bana ne. Çeşitlilik yok şu anda oyunda. Chivalry'nin sıkıntısı buydu. 9-10 ay sonra 300 kişinin oynadığı bir oyuna dönüşme riski yüksek. Scum diye bir oyunun konusu vardı buralarda o oyun da ilk çıktığında çok orjinal dinamiklere sahipti falan filan ben patlayacak dediğimde konu sahibi ve yancısı bir kaç fan boy çemkirmişti. Ne oldu oyun 9 ay geçmeden yüzde doksan oyuncu kaybı yaşadı. Holdfast vardı yine çok değişik konseptte, bir hypela çıktı ancak esasen M&B Napolyon Savaşlarından daha ilerisini sunamadığı için şu an bir serverını anca doldurabiliyor. Bunlar her ne kadar farklı konseptlerde oyunlar olsa da çıkış motivasyonları ve hypelar benzer oyunlardı.

    Ayrıca Chivalrynin bugdan başka bir şeyi yok diyorsan sen o oyunu ya hiç oynamamışsın ya da üç beş saat oynayıp bıramışsın demektir. Döneminde gayet düzgün bir oyundu. Zamanında saatlerimi gömdüğüm için baydı benim açımdan. Şu oyunun Chivalry ile zerre alakası yok diyorsan da zaten aradaki benzerliği kasıtlı olarak görmezden gelip para verdiğin şeyi savunmaya çalışıyorsundur. Göz var nizam var. Bu oyunun gameplayine baktım farklı kanallardan bir farklılık olmadığını gördüm ki farkı falan da yok. Chivalry'nin laciverti bu. Azıcık cilalamışlar oyunu. Youtube orada almayı düşünenler girsin baksın. Sanki herifler 3A hikayeli, über fizikli, grafikli oyun yapmış da oyunu oynamadan yorum yapıyormuşuz. Oyunun vadettiği şeyler ortada yorumlamak için illa oynamak gerekmiyor. Alt tarafı multiplayer ortaçağ fps si. Ben A diyorum, sen hayır o A değil B diyorsun. Konusunu açtıysan bir oyunun satın aldıktan sonra oynayıp tek tek yazacaksın nesinin farklı olduğunu. Battle royal var, at var, tamburla adam dövüyoz he bir de half sword tekniği eklemiş adamlar deme de
    Chivalry deki 360 dönmeli vurmalı fizikleri kaldırdılarsa bu bile almak için yeterli bence.




  • oyun çok güzel bence prolardan build takip edip doğru kombinasyonları yaparsanız daha da zevkli oluyor biraz lag ve server bulma sıkıntısı var çünkü bence onlar da bu kadar ilgi beklemiyordu oyuna biraz beklemekte sıkıntı yok çünkü bi kere oyuna girdiğinizde bi daha çıkıp aramanıza gerek kalmıyor en azından o mapten o mape devam ediyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.