Şimdi Ara

Seboreik dermatit egzema'yi yenen arkadaslar gelsin konuya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
7
Favori
18.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba ben öncelikle sunu söyleyim lise den sonra boyle bir hastaliga gectim lanet olsun boyle bir pis hastalik yok hayatimda boyle illet bi kepeklenme kendim haric kimsede gormedim. 2011 de liseden beri yasadigim bir soberoik dermatit bir hastaligim var her yerde okudugum gibi klasik bir sey oldu benim icin burnumun yanlarinda kasimin icinde saclarimda en pisi birde bu yeni kesfettim kulagimin icinde bile cikiyor her türlü hastaneye ciktim istanbulda otrudugum icin bakirkoy cildiyesine gittim katorol advanded gibi birde sivi urun verip gonderiyorlardi bende inat etmedim biraktim kaziya kaziya kizarik bir halde gidiyordum bende isyerine artik kafamda takinti yapmistim bunu yas geldi tecili bozup 2018de askere gittim bu seferkinr orayada geldi lanet hastalik askerligimi canakkale geliboluda yapmistim herturlu hastaneye gittim bir ara ordaki doktor kesin gecicek dedi bunlari kullan dozu fazla dedi sonra hastaligim bunlarida ele gecirdi ne kadar kullanirsam onlarida yendi. Resmen kendi anti seyini buluyor ve onuda etkisiz kiliyor cok ilginc bir hastalik resmen beni hem rezil ediyor hemde derimi pul pul doküyor.

    Stress ve takintidan 2 senedir uzagim hatta alakam bile yok diyim lanet sey ustumden gitmiyor. Birde anlamadigim her ilaci kullandim egzema icin verilen seyleri ama nafile sirkeymis katorolmus bilmem ne felan yok gitmiyor gunde 4 defa bilerek duş aldim acaba nolcak die nafile sacima taragi vurdugum gibi yine dokuyor. Taragi vurmadan sacima oksasam yine cikiyor.
    Kuruduktan 2 saat sonra burun cepelerinde ve kasimda cikiyor nasil bir illet cozemedim isin garibi doktorlarda bu hastalikla hic bir sey bilmiyor.

    Yada bilenlere rast gelmedim benim gittiklerim bilmiyor kobay gibi kullaniyor sizden ricam gercekten bana kesin cozumunu verecek arkadas varsa yardimci olabilirmi cok duacisi olurum cok uzun yazdim biliyorum ama bunu sadece bu hastalikla yasayan vede bununla savasmis olan bilir. Hamdolsun yine kanser losemi deiliz ama gercekten bir kiz la yada bir arkadasla konusunca yuzunde boyle seylerin cikmasi hic hos degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLFLyCris12 -- 3 Mart 2019; 23:26:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir tane hoca var onun sohbetlerinden birinde anlatıyordu. Bir esnaf senin rahatsızlığına benzer bir rahatsızlık yaşıyormuş. Bu rahatsızlık ellerindeymiş. Doktor doktor gezip çare bulamamış. Ümmü sübyan hamaili ile izi bile kalmamış. Fazla detaya girmeden ben size hocanın videolarının bulunduğu linki bırakayım buraya. Bu hoca sahtekar hocalardan değildir. Bu hamaili eskiden televizyondayken bir ürünün yanında ücretsiz veriyordu. Şimdi çok küçük bir ücreti olması lazım. Hamail çok çeşitli şeylere iyi geliyor. Linkten isterseniz incelersiniz. Benim bu hocayla hiçbir çıkar ilişkim yok. Sadece yardımcı olmak için yazıyorum.
    https://www.youtube.com/channel/UC_QOePK5S8T6JQkLZ6q4i3Q/videos
  • Head and shoulders Clinical strenght isimli sampuani tavsiye ediyorlar. Kullanan cogu kisi faydasini gormus bende bu ay sonunda alacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağırsak floranı düzenle.Probiyotik beslen.Abur cuburu bırak.
    Bu zor bir süreç.Öyle hemen bugün kestim yarın iyi olayım yok.
    Seneler sürebilir.İnatla azimle devam et.

    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki arkadaşın dediğini yazmaya geliyordum. bunun üzerine sıkı diyet uygulayan insanlar var, ama hiçbir türlü abur cubur, fast food, ekmek ve bir sürü şeyi bırakman gerekecek. Bende yıllardır var, alıştım. Alkol de inanılmaz tetikliyor bende mesela. Şampuan olarak head&shoulders mentollü kullanıyorum kepeği engelliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sleepydragon

    üstteki arkadaşın dediğini yazmaya geliyordum. bunun üzerine sıkı diyet uygulayan insanlar var, ama hiçbir türlü abur cubur, fast food, ekmek ve bir sürü şeyi bırakman gerekecek. Bende yıllardır var, alıştım. Alkol de inanılmaz tetikliyor bende mesela. Şampuan olarak head&shoulders mentollü kullanıyorum kepeği engelliyor.
    Yok abi engellemiyor. Askeriyenin verdigide var kendim ozel almistim 3 tane cok oncede bak 1 tanesini bitirmistim 2 tanesinide saga sola bir yerlere koydum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    Soyle soyleyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    Soyle soyleyeyim ben askerligi trakyada yaptim 1 sene kara kuvveleri inzibat olarak yaptim isin tuhaf tarafi bizim komutanligimizda kantin yoktu carsidan carsiya sadece oda mumkun degildi carsilarimiz hep kitleniyordu sadece tuzsuz yemekler yiyorduk abur cubur bile yemiyordum ama genede cikiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seboreik dermatit egzema'yi yenen arkadaslar gelsin konuya suan kaslarimda boyle saclarimin icide dolu 😐 onceden pul pul oluyordu simdi degismis gunesde yanarizda deri soyulurya oyle cikiyor
    Seboreik dermatit egzema'yi yenen arkadaslar gelsin konuya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T bolgesi ve kulak ici icin once exoderil suruyorsun 5dk sonra advantan suruyosun 3 5 gun rahatlatiyor. Sac icin h&s sampuanlari dene katorali dene. Bende hastalik cok oldugundan egzamayi takmiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bas betnovate saç losyonunu 3 günde bir.

    karaciğer yağlanmasından demişti bir doktor.

    olabildiğince kilo ver.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 5 Mart 2019; 21:12:20 >
  • Hocam bendede yaklasik 8 senedir var.Ketoral krem kullanıyorum.1 hafta 10 gun devam ediyorum. Ara veriyorum komple kayboluya 1 1 bucuk ay sonra tekrar pullanmaya basliyor.Ilacla ancak gecici tedavi.Beslenmeye falan dikkat etmek lazim.Kolestrol vesaire.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enes1516

    Hocam bendede yaklasik 8 senedir var.Ketoral krem kullanıyorum.1 hafta 10 gun devam ediyorum. Ara veriyorum komple kayboluya 1 1 bucuk ay sonra tekrar pullanmaya basliyor.Ilacla ancak gecici tedavi.Beslenmeye falan dikkat etmek lazim.Kolestrol vesaire.
    Hocam seninki iyiymis valla benimkinin toplam gun suresi 3 gün 3 gün sonra tekrar cikiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaplan261

    bas betnovate saç losyonunu 3 günde bir.

    karaciğer yağlanmasından demişti bir doktor.

    olabildiğince kilo ver.
    Aklima gelmedi hocam kilo vermek acaba is gorurmu boyum 1.83 kiloda 86 felan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tazmannia

    T bolgesi ve kulak ici icin once exoderil suruyorsun 5dk sonra advantan suruyosun 3 5 gun rahatlatiyor. Sac icin h&s sampuanlari dene katorali dene. Bende hastalik cok oldugundan egzamayi takmiyorum
    Anladim reis ama ven advantan kullandim galba artik vucut tepki gostermio

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaslarin icin momecon losyon kullandin mi baharatta asiri tetikliyor. Adam gibi bir doktora gidip kombine tedavi denemen lazim. Genel olarak zinco c tablet momecon losyon ve sac icinde ds sampuanlari ise yariyor ama tamamen gecmesini bekleme. Semptomlari azaltirsin sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Head shoulders anti dandruff adlı ürünü kullanıyorum 3-4 aydır. Kullandığım zamanlar geçiyor. Yanına da normal bir head shoulders aldım. 1 ondan 1 ondan devam ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    Momecon kullamadim recete olarak yazdirmam lazim bir hastaneye daha gidip yinede deniyecegim. Ama adam gibi bir doktor yok iste yada ben rastg gelemiyorum daha once canakkalede doktorun birisi hap vermisti o hapda azaltiyordu ne oldugunu bilmiyorum ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkana. F kullanıcısına yanıt
    Kac gunde 1 kullaniyorsunuz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoLFLyCris12 kullanıcısına yanıt
    Haftada ortalama 4-5 kez duş alıyorum. 4 günde 1 gibi falan anti dandruff olanı kullanıyorum. Diğer günler için normal head shoulders kullanıyorum. Şimdilik memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.