Şimdi Ara

Samsung’un 2019 yılı 8K TV fiyatları: Tepe model fiyatıyla etkiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Güney Koreli teknoloji devi Samsung ürettiği panelleriyle bir çoğumuzun tercih listesinde her zaman için en başta olmasa da çoğu durumda listenin başlarında yer alıyor. Firmanın 2019 yılı 8K TV’leri ise sızdırılan bilgiye göre listede başı fiyatlarıyla çekecek.

    Sunduğu geniş açı, renk zenginliği ve yüksek kontrast değerliyle izleme deneyimini geliştiren modeller ayrıca kalbindeki yonga sayesinde yapay zeka ile düşük kalitedeki içerikleri hem daha yüksek görsel kalite hem de ses kalitesi için ölçekleyebiliyor.

    Bixby ve Apple AirPlay 2 destekliyor 

     
    Ayrıca Bixby desteği de sunan yeni TV’leri böylelikle sesle kontrol edebiliyorsunuz. Ek olarak Apple AirPlay 2 destekli İPhone veya İPad’inizdeki görüntüyü ailenizle paylaşabiliyorsunuz.
     
     
     
    Diğer taraftan Ambient Mode'a alındığında hava durumu, saat ve haberleri öğrenebileceğiniz TV bu esnada sahip olduğu geniş tema seçenekleriyle de arkasındaki duvarla ya da odanın genel renk tonuyla da uyumlu bir görünüme sahip olabiliyor.
     
    Fiyatlara gelirsek,Q60R içerisinde konumlandırılan 43’’ büyüklüğünde 4K QLED panele sahip model 999 Euro’dan satışa sunulacak. Tabi QLED panele sahip olmayan 4K TV'lerde fiyat 549 Euro'ya kadar iniyor.
     
     
     
    Listedeki en yüksek fiyatlı seçenek ise 8K çözünürlüklü 98’’ büyüklüğündeki TV olarak görünüyor, çözüm 59 999 Euro’luk fiyatıyla görsel kalitesinden önce fiyatıyla bizleri etkilemeyi başarıyor.
     

     
     
    Söz konusu fiyatlar Hollanda için geçerli ancak yine de diğer bölgeler için de fiyatlandırma açısından bir fikir verecektir. TV modellerine ek olarak Harman & Kardon imzasını taşıyan soundbar da sunacak olan Samsung’un her iki ürün ailesi de Mart ayı sonundan itibaren raflardaki yerini alacak.
     



  • Samsung ülkemizde satılan Q9FN serisi eder fiyatının
    çok üstünde bir fiyatlandırma ile satılıyor performans
    ve fiyat noktasında bir türlü örtüşmüyor

  • Son Kullanıcı için aşırı pahalı ve gereksiz. 4K içerik daha yeni yeni bulunabilir iken gereksiz.



    Zamanında 2500 Euro olan 4K yi şimdi 65 İnç olanı 700 Euro ya aldım. Normal kullanıcı böyle ürünleri 4-5 yıl sonra için planlamali

  • Eğer öyle planlanır ise sen 65 inçi 700 EURO'ya alamazdın. Yenilikler ne kadar çabuk çıkarsa, bize de alt seviye indirim o kadar yansır.

  • İlk tv ler kesin bir iki özelliği eksik olur..mesela ilk 4k ama 60hz değildi..bir de ilk fiyatlar zaten malum..

  • 8k vardı da biz mi kullanmadık
  • drserk kullanıcısına yanıt
    Input lag vs, dahili uydu alıcının 8k yayınları almaması, 8k video oynatacak işlemcisi olmaması gibi sorunlar da olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 3 Mart 2019; 21:5:26 >
  • Artık 50 inç kadar olan televizyonlar için çözünürlük yarışı bitmeli, çıksın 8k yaygınlaşsın artık görsel deneyimi farklı şekilde zenginleştirmeyi denesinler: renk doğruluğu, ışık hdr olayları, siyah-beyaz temiz veren paneller, 3d pikseller ile görüntüye derinlik kazandırma gibi vs, ama biliyoruz ki yenilik diye 16, 32 diye götürürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 3 Mart 2019; 21:25:21 >
  • Bu ürünlerle ülkemizin en büyük eksiği giderilmiş oldu

    Ne de olsa muasır medeniyetler seviyesindeyiz.

  • gözler olmuş 720p ne yapayım 8k'yı

  • şu saatten sonra freesync desteği olmayan ve display portu olmayan tv ler çöptür.

  • Türkiye fiyatlarından haber ver.. Devlet ne kadar söğüşleyecek bizi onu söyle..

  • Airplay 2 1080p olarak yansıtıyor diye biliyorum eee 8k tvin var ne işe yarar ki o zaman Airplay?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazık halimize 65 inç bir tv bile alamıyoruz. Avurupa/Amerikada ki adam 1600€'ya 65 inç tv alıyor bizde rakamı söylemek bile istemiyorum.

  • Önden alanlar AR-GE bedelini de öderler...

  • tostumm kullanıcısına yanıt
    Aynen size katılıyorum Micro ledlerin frame lerin ahtta 16K ların ( gelistirici forumalrında) konusuldugu bir donemde bırakın 8k yı 4k için bile yeterli paralı /bedava icerik bulunamaması durumunu göz onune alırsak 8k gıbı urunlerı profesyonel amaclı kullanıp oradan elde edecekleri gelirle 4k yı gelıstırmekte kullanmalılar bence mesela suanda en cok satılan modeller 55 ınch 4klar 65 desenız fıyat 2 katına cıkıyor oncelıkle bu sorun cozulmelı 55 ınch 4k yı 55 ınch 8 ıle degıstıren kıs bır fark gormez odedıgı paar dısında ama 55 ınch 4k dan 75 ınc 4 kaya gecen ınsanın dunyası degısır. bence artık buyuk modeller ucuz fıyata gelmelı ve mutlaka tvlerde ambiligt gıbı degısık teknolojılere yer verilmeli kaldıkı benım fıkrıme gore buyuk parlak ekranda yuksek yenılemem hızlerı ve cosunurlukle bırlıkte 3d cok keyıflı olacaktır oyuzden daha hafıf gozluk tasarımlarıyla 3d bır kezdaha denenırse uygun fıyatta oldumu TVler yok satar. bugun 55 ınc 2d 4tv aldıgınız fıyata 75 ınch 4k 3d tv alabılecek olsanız emın olun kımse 8k aramaz. Belkı 10 sene sonra aynı seylerı 8K ıcınde derız ama bugunun kosullarına gore fıkırlerım bu.
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Ya şöyle yorumlar görünce de gulesim geliyor ama be kardeşim. Bizim millet kadar da halinden bir haber başka millet yok herhalde. Alım gücün kadar alacaksın güzel kardeşim. Gücün yetmiyorsa 65" değil 40" alacaksın. Ekonomik güç açısından tabi ki Avrupalı insanlar senden daha iyi durumda olacak. E eğer onlar gibi yaşamak istiyorsanda benim gibi gitme planlarına başla derim. Bu ülke başına kim gelirse gelsin bir yüzyıl daha Avrupa min refah seviyesine ulaşamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K keyfini tadamadan 8'ledi adamlar. Her televizyonum Samsung oldu. Ucuzlasın keyifleniriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • susesa S kullanıcısına yanıt
    arkadan gelenler de yeniliğe hiç yetişemiyorlar
  • ülkede doğru dürüst 4k yayın yapan kanal yokken adamlar 8k ya geçti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.