Şimdi Ara

Xiaomi, katlanabilir akıllı telefon planını beklemeye aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2019) önce Samsung, sonra Huawei olmak üzere iki dev şirket katlanabilir akıllı telefon modellerini görücüye çıkarmıştı. Bu iki şirketin ardından gözlerin çevrildiği Xiaomi ise suskunluğunu koruyor ve gelen haberlere göre şirket katlanabilir akıllı telefon projesini beklemeye aldı.

     


    Farklı katlanabilir konseptler deniyoruz


    Xiaomi'nin yakın bir tarihte katlanabilir akıllı telefonunu tanıtacağını bekliyorsanız size kötü bir haberimiz var. VentureBeat ile yaptığı bir röportajda konuşan Xiaomi küresel sözcüsü ve ürün yönetimi direktörü Donovan Sung'a göre şirket katlanabilir akıllı telefon teknolojisinin olgunlaşmasını bekleyecek.


    Sung konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: "Xiaomi olarak katlanabilir akıllı telefonumuzu piyasaya sürmeden önce, bu teknolojinin olgunlaşmasını beklemek istediğimizi düşünüyorum. Ancak emin olabilirsiniz ki çeşitli ve farklı katlanabilir konseptler deniyoruz." ifadelerini kullandı. Bu durum sizi şaşırtmış olabilir, zira Xiaomi'nin başkanı bir süre önce katlanabilir bir akıllı telefonu gösteren video paylaşmıştı. Ancak görünen o ki somut bir hal alması biraz zaman alacak.

      







  • Bence olgunlaşmasından kastı o değil. Google'in işletim sistemini hangi çeşit katlanabilir telefonlara göre geliştirmesi. Google in tam anlamıyla yazılımı otutturmasi. Katlanabilir ekran teknolojisinin daha efektif kılınması. Katlanabilir ekranlarin maliyetleri. Gibi konular olabilir

    Ayrıca büyük ihtimalle fiyatlara bakılırsa bu gidişle sadece xiaomi katlanabilir cihazı alabileceğiz. Buyuzden bence bırakalım rahat rahat çalışsınlar testlerini yapsınlar.maaliyrtlerini Kıssınlar.
  • Teknolojinin olgunlaşmasını tüketici bekler sayın Xioami küresel sözcüsü, üreticiler ise teknolojiyi olgunlaştırır. Başka firmaların olgunlastırmasını beklemez. Samsung ve Huawei'ye risk alıp bu alana öncülük ettikleri için daha bir saygı duydum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belli ki Xiaomi Apple'ı bekleyecek.O ne çıkarırsa benzerini üretir artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaz1903

    Teknolojinin olgunlaşmasını tüketici bekler sayın Xioami küresel sözcüsü, üreticiler ise teknolojiyi olgunlaştırır. Başka firmaların olgunlastırmasını beklemez. Samsung ve Huawei'ye risk alıp bu alana öncülük ettikleri için daha bir saygı duydum.

    Bence olgunlaşmasından kastı o değil. Google'in işletim sistemini hangi çeşit katlanabilir telefonlara göre geliştirmesi. Google in tam anlamıyla yazılımı otutturmasi. Katlanabilir ekran teknolojisinin daha efektif kılınması. Katlanabilir ekranlarin maliyetleri. Gibi konular olabilir

    Ayrıca büyük ihtimalle fiyatlara bakılırsa bu gidişle sadece xiaomi katlanabilir cihazı alabileceğiz. Buyuzden bence bırakalım rahat rahat çalışsınlar testlerini yapsınlar.maaliyrtlerini Kıssınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "Huawei küresel sözcüsü ve ürün yönetimi direktörü Donovan Sung" neden Xiaomi hakkında konuşuyor. :D

  • Xiaomi nin katlanan cihaz cikarmamasinin sebebi bu teknolojinin suan cok pahali olmasidir. Adamlar zamanin videoda gosterdikleri cift taraftan katlanan cihazi cikarsa en az 1200 $ olur. Sonra durdur durdurrabilirsen eleştirileri.

  • Xiaomi çalışır haldeyken gördüğümüz telefonunu satışa uygun bulmasa da prototip olarak üretip fuarlarda şovunu yapmalıydı. Zaten videoda birazcık gösterdin.

  • Motorolanın konsepti dışında iş yapacak yok bence....oda piyasaya sürülürse tabi.
  • Bence en iyi ve kullanışlı olan İntel'in konsepti

  • Megavolt kullanıcısına yanıt
    Ehehehe...Komikmiş.Apple yakın zamanda ne çıkarmış da benzerini üretecekmiş.Bir de 400-500 dolarlara amiral gemisi telefonlarını tanıtan markaların bu açıdan değerlendirilmesi hatta ne tatmini yaşamak içindir bilinmez, dalga falan geçmek ilginç bir kafa yapısı gerçekten.

  • ayynen öyle :) burda xiaomi apple ı bekliyor taklit edecek yazanlar yarın xiaomi 1500 dolara çıkarsa katlanabilir telefonu bu sefer de '' ne oldu xiaomi kardeş hani 700 dolardan fazla telefona verilmezdi? hani yüzde 5 ten fazla kar etmeyecektiniz? aypondan şaşmayacan aga ben asgari ücret maaşımdan biriktirip 5000 dolarlık apple katlanabilir telefonunu alacam'' diye diye kafa ütülerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 1 Mart 2019; 17:27:46 >
  • Daha piyasada sadece iki ürün, çeşit biraz artsınki ondan bundan çalıntı ile ortaya bir model çıkarabilsinler

  • Bu sektör çok yeni. Apple bile bekliyor, Xiaomi bekler tabi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Megavolt kullanıcısına yanıt
    mi mix ve s8 çıktıktan sonra x'in çıkması manidar.
  • bence yaptılar da dibi tuttu, beceremeyince bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.