Şimdi Ara

iPhone fiyatlarında indirim için ilk adım atıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple CEO’su Tim Cook, geçtiğimiz Kasım ayında verdiği röportajda Türkiye’deki iPhone satışlarının düşük olmasından yakınmış Ocak ayında verdiği röportajda ise Türkiye’de iPhone fiyatlarının düşeceğini açıklamıştı. Bu açıklamaların ardından indirim için ilk adım atıldı. Servis fiyatlarında indirime gidildi.

    ‘Diğer Hasar’ olarak adlandırılan onarım fiyatlarında indirime gidildi. Ekran ve pil değişim ücretlerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. En büyük fiyat değişimi iPhone Xs Max’te yaşandı. Servis ücreti 700 TL düştü. iPhone XS Max’in Ardından 500 TL indirim ile iPhone 8 ve iPhone 7 Plus’ın servis ücretlerinde önemli bir düşüş yaşandığını görüyoruz.

    Tim Cook, Ocak ayında indirimin müjdesini vermiş ancak fiyatlarda herhangi bir değişiklik yapılmamıştı. iPhone Xs ve XR ailesinin en büyük rakibi olarak Samsung Galaxy S10 ailesi ülkemizde satışa sunuldu. iPhone XR’ye rakip olan Galaxy S10e modeli 5500 TL’ye, iPhone Xs Max’e rakip olan Galaxy S10+ ise 7500 TL’ye satılıyor.

    Satış fiyatlarında henüz indirime gitmeyen Apple, 2016 yılında piyasaya sürülen iPhone 7 Plus 128 GB’ı 6599 TL’ye yani geçtiğimiz hafta satışa çıkan Galaxy S10 ile aynı fiyata satıyor. Galaxy S10 fiyatları karşında Apple’ın ciddi ölçüde indirime gitmesi gerekecek.









  • İphoneyi şimartan dötünü kaldiran piyasayi haraketlendiren türkiyedeki iphone 6 sirasindaki kuyruk bu hale getirdi ne olduysa ondan sonra fiyatlar ucmaya başladi yalansa yalan diyin..fiyatlara bak nan 3-5 indirim yapmiş ulan 300-500tl ben size verim böyle haberler yapmayin yaptirmayin haber diye yaymayin..!!!
    Bence de aynen daha da artsın. Mesela 15-20.000 TL olsun. Sonrasında da o "elit" kesim bir S10/S10+ kullanıcısı ile karşilaştığında geçecek diyalog: "Benim S10 senin ayfonun yapabildiğinden çok daha fazlasını 3'te 1 fiyatına yapıyor! Üstelik de SAR değeri çok çok daha düşük! :-)" Elitin cevabı: "Yapma ya. Desene şimdi parasıyla kanser olacaz!"
    Altı ustu telefon yapacagı iş belli..
    Neredeyse 5 senedir lg g2 kullanıyorum hala tum ihtiyaclarımı görüyor.
    Bugun ise Orta seviye cihazlarda genel olarak tum ihtiyaclarınızı fazlasıyla görecektir..15 yasındaki cocuguma aldıgım 1500tl lik xiaomi a2 oyun dahil tum işini tamamiyle gördü orneğin..
    Neye nekadar ihtiyacınız varı anlayıp, ihtiyacalarınız doğrultusunda zaten kıt olan kaynagınızı o yonde kullanmak bence en doğrusu.
    gelinen noktada apple yenilikçi yada farklı hiçbirsey vaad etmiyor.stabilite program çeşitliliğ ve belli standartlarda cihaz kalitesini çin malı uygun fiyatlı markalar yakaladı hatta geçtiği cok nokta var...
    Bu saatten sonra bu tur cihazlar yuksek meblalağlar odemek cok da makul gözükmüyor..apple cihaz satışlarıda bu durumun habercisi.

    aşağıdaki mesajı 2012 yılında atmısım hala aynı durum gecerli..https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-5-resmen-tanitildi--65740926-3

  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala uçuk, 1 yıl önceki fiyatlar bile çok geliyordu. Onlar dahi artık hayal oldu.

    Şu kılıfın fiyatını atıyorum, başka diyeceğim bişey yoktur.
    https://www.apple.com/tr/shop/product/MRW62ZM/A/iphone-xr-şeffaf-kılıf

  • %10 indirim yapmışlar, öpmeye devam, bizde meraklısı çok olunca böyle oluyor tabii.

  • Apple cazibesi sihri kalmadı tablet harici rakiplerinden
    farkındalığını ortaya koyacak yenilikçi bir ürün artık
    yok geçmiş olsun ilerki yıllar Apple için daha sıkıntılı
    ve stresli geçecektir.

  • 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S10+ hediyeleri ile birlikte 7500 tl, başka da sözüm yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağam bizimle eğleniy

  • Xr 'ı düşür s10e fiyatına burayı saatler içinde yıkarlar.

  • Oo tam sicak firsatlar uygun haber. Apple'da damping.

  • Olsa ne olucak devlet bir ek vergi daha koyar aptalca bir nedenle yine çeker fiyatı yukarı.

  • Apple Avrupa ve Amerika fiyatlarında satış yapmak yerine bu ülkelerdeki satış fiyatının iki katına yakın fiyattan satmaktan, Türkiye Cumhuriyetinde yaşayanları enayi yerine koymaktan, fırsatçılık yapmaktan vazgeçsin yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borukuzen -- 1 Mart 2019; 11:7:27 >
  • Ayunen arkadaşın dediği gibi, indirim olsa ne olacak ? Telefonlara %50 ötv zamı gelmesi beklenıyor, tum telefonların fıyatı yukselecek. Her yıl fakırlesıyor, o yetmıyor bır de vergıler artıyor.

  • alt tarafı telefon alıyoruz verginin de vergisi otv bokave bilmem ne...yakında farklı türden istekleri bile olur telefon alanlardan
  • apple için sonun başlangıcı. Çinliler çoktan kale kapısını kırıp istila etmeye başladılar piyasayı.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.