Şimdi Ara

Eski Pc'yi Hayata Döndürme Önerileri .)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Eskiden oyun oynadığım zamanlarda aşağıda özelliklerini yazdığım pc'yi toplamıştım. Daha sonra iş hayatı vs olduğundan pc yi bir kenara kaldırdım.
    Apex çıkınca tekrardan eski arkadaşlarla toplandık akşamları birkaç saat oynuyoruz, ancak pc çok tatmin edici bir performans sergilemedi Düşüncem uygun fiyata güncel bir ekran kartı alıp, ram'i en azından 16 yapıp, birde soğutucu alıp o.c. yaparsam 2-3 yıl daha rahatlıkta idare edeceğini düşünüyorum. Bu konu hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var.

    Anakart : MSI Z77A-GD65
    İşlemci : i5 - 3570K
    Ram : 8GB 2x4 Corsair Vengeance LowProfile DDR3 1600MHZ
    Ekran Kartı : Powercolor PCS+ HD7850
    Harddisk : 500GB WD Caviar Blue 7200Rpm
    SSD : 128GB Corsair Force GS Serisi 560Mb Okuma/535Mb Yazma
    Kasa : Corsair Carbide 400R 750w 80Plus
    Soğutma : Xigmatek Balder







  • Gider hocam kötü sistem değil,
    Millet lga775 sistemi hayata döndürüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gayet gideri var hocam sistemin.

    Ilk olarak islemciye guzel bir overclock yapin. Zaten PC son demlerinde, dayayin voltaji.

    Ikinci olarak Ramleri 16ya cikartin. Elimde sanirim sizinkiler ile ayni ramlerden var. Bugun yeni sistemim geldiginde bosa cikacak. Anlasirsak uygun fiyata birakabilirim size, dilerseniz PM'den konusuruz.

    Ucuncu olarak ekran kartinizi yenileyin. En onemli parca burasi. Imzamdaki sistemde darbogaz olmasini beklerdim ama APEX ciddi derecede ekran karti yoran bir oyun. Butceniz nedir bilmiyorum ama ikinci el olarak 1100 lira civarina GTX 1060 6gb veya daha da uyguna RX580 bulabilirsiniz. Emin olmamakla birlikte 2. el Rx590lar bile dusmus olabilir piyasaya. Guzel bir alternatif olur. Sifir alacaksaniz, TR piyasasina yavas yavas giren GTX 1660Ti'lari bekleyin derim. 2.000 lira altina bulunursa gercekten guzel performansi var.

    Dusunceleriniz gayet yerinde ozetle. Uygulamaya gecirin, pisman olmazsiniz.
  • konu ile ilgisiz olacak özür dilerim ama birşey sormak istiyorum apex oynarken hiç oyunun kilitlenip 0x887a0006 dxgi_error_device_hung diye bir hata verdiği oldumu ? bende 7850 asus kullanıyorum oyunu rahat oynatıyor aslında ama durduk yere böyle bir hata verip kapanıyor bende oyunu askıya aldım bir süre. battlefield 5 bitirdim high medium ayarlarda 60 fps nin altına bile düşmüyordu ancak şu çöp grafikli oyun canımı sıktı :D umarım pubg kadar uzun sürmez optimizasyon getirilmesi.
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    2. el hiç düşünmemiştim, gayet mantıklı görünüyor. GTX 1660 yeni geleceği için fiyatı tahminimce fazla olacaktır. Dediğiniz gibi işlemcinin destekleyebileceği kadar bir kart almayı düşünüyorum. İkinci el piyasasını bir araştırayım, gtx1060,gtx1070,rx570 vs.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Boş slot sayısına bakayım sanırım 4slotluktu kartım. Elinizdeki boşa çıkınca bana bir mesaj atarsınız. O zamanki duruma göre görüşebiliriz. İkinci el aklıma hiç gelmemişti ama sizler yazınca çok mantıklı geldi. Araştırmasını yapacağım, yüksek ihtimalle 2. el bir kart alırım.

    O.C. içinse çok bi deneyimim yok, pc ilk topladığım zamanlar çok araştırmıştım ama hiç deneme fırsatım olmadı. Birde o zamanlar sistem ideal geliyordu, ihtiyaç olmayınca yüklenmek istemedim. Tekrar araştırmalarını yapıp çok yüklenmeden biraz hız artırması yapıcam. Öncelikle soğutucu alıp,termal macunu yenilemem lazım, 5 yıldır herhangi bir işlem görmedi
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    APex'in kendinde bir sıkıntı var muhtemelen. Oyun anında çok fazla crash ile karşılaşıyorum bende. Birlikte oynadığım arkadaşlarımda da sıklıkla meydana geliyor.

    Ek olarak sisteminiz dikkatimi çekti. Neredeyse aynı sisteme sahibiz ama bende o kadar rahat oynatmıyor. Ayrıca şu anki pubg optimizasyon gelmiş hali ise, benim pc de titremelerden oynayamadım, direk sildim oyunu Apex pıbg yanında 2 kat daha performanslı şu anda. Acaba yanlış birşey mi yapıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yqtcn

    APex'in kendinde bir sıkıntı var muhtemelen. Oyun anında çok fazla crash ile karşılaşıyorum bende. Birlikte oynadığım arkadaşlarımda da sıklıkla meydana geliyor.

    Ek olarak sisteminiz dikkatimi çekti. Neredeyse aynı sisteme sahibiz ama bende o kadar rahat oynatmıyor. Ayrıca şu anki pubg optimizasyon gelmiş hali ise, benim pc de titremelerden oynayamadım, direk sildim oyunu Apex pıbg yanında 2 kat daha performanslı şu anda. Acaba yanlış birşey mi yapıyorum.
    valla pubg yi very low sadece doku yüksek ve ya orta ayarda 60 fps de oynuyorum oyunun %99 luk kısmında. apex de very low ayarda 50 55 arası yakın mesafeye bakıyorken 60 a çıkıyor. bende anlamadım bu farkı yaratanın ne olduğunu




  • İ7 3770k + oc
    2x4gb ram daha
    Rx 570-580

    Epey giderli sistem olur ama butce nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem hiç kötü değil. Rami 16ya çıkarıp ekran kartınızı satın. Rx570 alın. Babalar gibi oynatır istediğiniz oyunu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende eski arkadaş tayfam ile PubG sardık diye eski sistemimi dirilmek amaçlı ele alıp,
    Gtx1080 ve 2k Gsync 144hz monitör ile online oyunlara tekrar geri dönüş yaptım.

    Bu arada oyunda ses almak müthiş bir şeymiş yahu, mutlaka sağlam kulaklık ve mümkün ise ses kartınada yatırım yapın.
    Rekabetçi battle royal oyunlarda hakikaten seri katil yaptırıyor iyi bir kulaklık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.