Şimdi Ara

Redmi Note 7 Pro modeli detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi, uygun fiyatlı Redmi Note 7 modeliyle satış rekorları kırdı. 48 MP Samsung ISOCELL GM1 kamera sensörü, Snapdragon 660 işlemci ve Full HD+ ekran gibi temel özelliklere sahip cihaz 147 dolar gibi oldukça etkileyici bir fiyatla çıkmıştı. Bugün ise bu modelin daha gelişmiş özelliklere sahip Redmi Note 7 Pro versiyonuna ait TENAA bilgileri ve bazı basın görselleri ortaya çıktı.

    Tasarımda değişim yok


    Redmi Note 7 Pro modeli tasarım ve boyutları noktasında Redmi Note 7 ile birebir aynı özelliklere sahip. Hatta donanımın da oldukça benzer olduğunu söyleyebiliriz. İki cihaz arasındaki en büyük fark Redmi Note 7’de 48 MP Samsung ISOCELL GM1 kamera sensörü kullanılırken Redmi Note 7 Pro’da Sony IMX586 kamera sensörü kullanılması. Sony üretimi bu sensör çok daha kaliteli fotoğraf çekimlerine imkan tanıyacak.


    Ayrıca Bkz.Selfie odaklı ZTE Blade V10 resmen tanıtıldı

    Cihaza ait bazı basın görselleri de sızdırıldı. Kırmızı, mavi ve siyah renk seçenekleriyle gelen Redmi Note 7 Pro modelleri görünmüş oldu. Son olarak Redmi Note 7 Pro’nun Qualcomm’un orta sınıfta güncel yonga setlerinden Snapdragon 675 ile gelmesi bekleniyor.



    Redmi Note 7 Pro’nun bu hafta tanıtılacağı resmi olarak açıklandı. Ancak kesin bir gün verilmiyor. Daha öncesinde Redmi CEO’sunun paylaştığı gönderilerden anladığımız kadarıyla 4 GB RAM ve 64 GB depolamalı versiyon başlangıç modeli olacak. İsteğinize göre en üst konfigürasyon olan 6 GB RAM ve 128 GB depolamalı modeli tercih edebileceksiniz.








  • ekrandan parmak izi okuyucusu olaydı iyidi

  • NFC olsun yeter bana.

  • ya yeter artık baydı bu tasarım her telefon aynı

  • 147 dolar = 2000 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4500 mah, sony 586 sensörü, önde de iyi bir kamera, Snapdragon 675 ve 4/64 modeli 175 dolarla gelse tamamdır. Ekrandan parmak izi olsa iyi ama şimdilik orta sınıf için biraz erken ya da daha pahalı olur. Tabi bizim gibi 3. Dünya ülkelerinde 175=2000 tl Yapar ama imkanı olanlar yurt dışından da alabilirler...

  • Bu fiyata efsane kamera sensoru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes şu olsaydı iyiydi bu olsaydı iyiydi yazıyor. Arkadaşlar farkında değilsiniz sanırım bu telefonun f/p oranının. Ülkemizdeki fiyata göre düşünürseniz ekstra özellik istemekte haklısınız ama dünya geneline göre düşünmelisiniz.

    Meizu note 9 daha bir heyecanlandırıyor beni.

  • 5000mah pil olursa harika olur
  • Telefon güzelde tr ye xiaomi türkiye nin getirmesi yazı bulur. O kadar geç gelip üstüne 2500 lira fiyat çekebilir evofone. Samsung 200 euroluk m20 yi 250 liralık hediye çeki falan derken 1800 liraya satıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.