Şimdi Ara

Microsoft HoloLens 2 duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un sanal gerçeklik trendi yükselmeye başladığı dönemlerde yeni bir bakış açısı kazandırma amacıyla geliştirdiği HoloLens karma gerçeklik gözlüğü ikinci nesliyle karşımızda. HoloLens 2 daha yoğun ve daha rahat bir tecrübe sunuyor.


     


    HoloLens 2 özellikleri ve fiyatı


     


    Zengin gerçeklik ve sanal gerçeklik kavramlarını harmanlayan karma gerçeklik konsepti ağırlıklı olarak Microsoft tarafından geliştiriliyor. HoloLens gözlükleri de bunun en büyük örneği. Microsoft gözlüğü daha çok kurumsal müşterilere yönelik olarak geliştiriyor.


     


    Ayrıca Bkz.Akıllı telefon sevmeyenlere Nokia 210

    HoloLens 2 ile ilgili teknik detaylar paylaşılmamış. Daha estetik bir görünüme kavuştuğu görülen gözlüğün her göze 2K çözünürlük verdiği ifade ediliyor. Görüş açısı başına 47 piksel sağlayan gözlüğün ilk nesle göre görüş alanını ikiye katladığı belirtiliyor.


     


    HoloLens 2 ayrıca son dönemin popüler 3D ToF sensörüne yer vermiş. Daha gelişmiş derinlik algılayabilen sensör ellerinizi kontrolcü olmadan karma gerçeklik alanına dahil etmenizi sağlıyor. Karbon fiber malzeme sayesinde gözlük daha konforlu hale gelmiş ve daha iyi ısı yönetimine kavuşmuş.


     


    HoloLens 2 modeli kurumsal müşteriler için özelleştirme imkânı sunacak. Satın almadan önce örneğin riskli ortamlar için sertleştirilmiş malzemeden baret tasarımında imal ettirilebiliyor. Üreticiler buna farklı bir isim vererek satışa sunabilecek.


     


    HoloLens 2 için 3500$ fiyat etiketi belirlenmiş. Yıl içerisinde satışlar başlayacak. Teknisyenler için uzaktan problem çözme odaklı Dynamics 365 Remote Assist yazılımına aylık 125$ üye olursanız kask hediye edilecek.


     







  • İyi de neden?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşte gerçek sanal gerçeklik gözlüğü bu diğerleri bildiğin 360 derece TV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 25 Şubat 2019; 1:48:39 >
  • Ürün daha çok değil, tamamen kurumsal firmaları hedef alıyor ve normal müşterilere satılmayacak.

  • gözlük teknolojisi ucuzlaması ve yayılması bir kaç yıla mümkün olur, o zaman güzel olur, klasik websitelerine değil ücboyutlu websitelerine bağlanacagız

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.