Şimdi Ara

Superonline benden izinsiz devir başlatmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konuyu açmamın nedeni eğer bu sorunu yaşayan olursa googleda arattığında en azından bilgi sahibi olabilsin.

    23 Şubatta 05337308315 numaralı telefondan arandım. Türkcell superonlinedan aradıklarını müsteri numaramın değiştiğini söylediler neden dedim güncelleme dediler. Sonra işkillendim müşteri hizmetlerini aradım ve 2 tane hizmetimin olduğunu öğrendim. Adıma benden habersiz kurumsal bir müsterilik daha başlatmışlar hemde şahıs şirketi şeklinde. Şikayetlerimi ettim. Müşteri temsilcisiyle konuştuğumda 29 lira bir devir ücreti var ya bunun için yaptılar yada başka birşey için. Bakalım nasıl sonuçlanıcak. İstanbul - Beylikdüzü superonline çalışanlarından biri yapmış olabilir herhalde. Yukarıda verdiğim numarayı aradım açmadılar bende mesaj attım. Gelişme oldukça güncellerim burayı.

    Güncelleme: Değişen bir şey olmadı. Şikayet kaydı hala açık. Müşteri hizmetlerinden beni arayan ve işlemi yapan kişinin adının Esma olduğunu öğrendim. Faturam geldi bile işlemden dolayı. Beklemedeyim hala.

    Güncelleme: İşlemi yapan kişinin adının Esma Şenel olduğunu öğrendim. Kurumsal aboneliği başlatan yer ise pirim gıda adına bir turkcell superonline bayisiymiş. Bakalım neler çıkacak daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neboland -- 2 Mart 2019; 12:53:50 >







  • edevlet üzerinden aboneliklerinizi kontrol edin bakalım ne çıkacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.