Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.514
Cevap
327
Favori
1.701.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14791480148114821483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Telefonlara verilen teklif değişiyor hocam. sizin üstüne ödeyeceğiniz fiyat 3000 küsürden aşağı olmayacak şekilde ayarlanmış biraz. s20fe alacaksan 3800 TL gibi bir fiyat öneriyor. s20 için 4070 di sanırım s20+ için 4300 tl.

    S10+ için mesela heveslendim yine 4300 teklif edeler diye. Daha az veriyor 3000 küsür. Her telefona 4300 çekse s10+'a bile yükseltsem yeterdi bana. Kaldı ki s20+ 'a bile ısınmışken. Bu sancılı değişim süreci yüzünden vazgeçtim hiç gerek yok riske girmeye. İstanbulda olaydım belki.

    değişim için samsung shop'dan satın al kısmına gelip her telefon için ayrı ayrı değişim kampanyalarını görebilirsiniz. Fixback ya da buyback var sanırım onlar daha az teklif veriyorç 2000 lerde. Mediamarkt 2800 öneriyor vatan da.




  • lockheedmartin kullanıcısına yanıt
    Hat ne hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam. Uzunca bir araştırmadan sonra elimdeki S9+'nın bataryasını değiştirip kullanmak yerine satıp üzerine ekleme yapıp S10e almayı tercih ettim. İyi mi oldu kötü mü oldu tartışılır ama bu telefona fena kanım kaynadı. Uzun bir zamandır kavisli ekran kullandığımdan olsa gerek düz ekran olması çok hoşuma gitti. Tasarımını çok beğendim. Ayrıca 2 sene daha güncelleme alacak olması ve bixby routines gibi bazı yazılımsal özellikleri de tercih sebebi oldu benim için.
  • Şebeke sorunu ve nem sorunu var diyorlar nedir durum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende bugün sipariş vermeyi düşünüyorum ama bir sorum olacak sizlere Samsung s10 plus mı yoksa Samsung s20 fe mi hangisi daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukkk47 kullanıcısına yanıt
    ben de iki telefonu araştırıp sonra s10plus aldım dün :) aşağı yukarı aynı özellikleri var, aradaki fiyat farkına değmeyecek diye düşündüm ben şahsen. ama güncelleme olarak s10e daha yeni olduğu için 1 sene daha fazla güncelleme alacaktır. onu önemsiyorsan ayrı :)
  • hayırlı olsun güle güle kullanın zaten belli bir süre sonra güncellemeyi de geç veriyor Samsung aslında benim kafama yatan bu telefon malzeme kalitesi ve ekran daha iyi Ram farkıda var benim korktuğum ısınma ve batarya siz nasıl memnunmusnuz gerçekten cihaz çok ısınıyormu ben şu an s8 plus kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese,

    Evet arkadaşlar, son Eylül güncellemesi olan One UI 2.5 güncellemesinde sorun var. Az önce yaptığım aramada 2 kere ses gelmedi karşı taraftan. Benim sesim gidiyormuş. Üçüncü aramada iletişimi sağlayabildik.

    Geçen gün de aynı şey yaşanmıştı 2 gün üst üste bir kaç aramada. Cihazı kapatıp açınca düzeldi. Az önce yine başıma geldi.

    Hat Vodafone, yer İstanbul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Turkcellde böyle bir sorun yaşamadım. Yer Sakarya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe E kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim. Cihaz nedir?

    Bendeki s10+

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Cihaz S10+ hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Telefon S10+, Hat Turkcell, bende Mersin'de aynı sorunları yaşıyorum. hat kesiliyor, karşı tarafa sesim gitmiyor vs.


    Son güncellemeyi yaptım, hatta belki Türkiye romunda sıkıntı vardır gibisinden saçma bir varsayım yapıp Almanya romunu yükledim maalesef aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 29 Eylül 2020; 16:55:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak_1998

    Herkese selam. Uzunca bir araştırmadan sonra elimdeki S9+'nın bataryasını değiştirip kullanmak yerine satıp üzerine ekleme yapıp S10e almayı tercih ettim. İyi mi oldu kötü mü oldu tartışılır ama bu telefona fena kanım kaynadı. Uzun bir zamandır kavisli ekran kullandığımdan olsa gerek düz ekran olması çok hoşuma gitti. Tasarımını çok beğendim. Ayrıca 2 sene daha güncelleme alacak olması ve bixby routines gibi bazı yazılımsal özellikleri de tercih sebebi oldu benim için.
    merhaba s10+ ile s10e arasında bir seçim yapacağım s10e özellikleri bana göre çok uygun ama batarya yönünden çekincelerim var.
    şarjı ne kadar gidiyor tüm günü çıkartabiliyor mu ayrıca ne kadar ekran süresi alabiliyorsunuz bunlarla ilgili kullanıcı deneyimlerini paylaşabilirseniz S10E alma konusunda kararsız kalanlara bir fikir verebilirsiniz.




  • S10e ile s20 note arasında hangisi tercih edilmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukkk47 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İki telefon da exynos işlemci kullanıyor, yani ısınma durumu ikisinde de aynı olacaktır. Ben şahsen ısınma hissetmedim telefonda günlük kullanımda. Oyun oynamıyorum ben, sosyal medya, browser, kamera, banka uygulamaları ve yardımcı bazı uygulamalar var sadece telefonumda. Onları kullanırken ısınma hissetmedim ben. Spigen kılıf ile kullanıyorum, biraz kalın sağlam bir kılıf, o da hissettirmiyor olabilir. Ram kontrol ettiğimde 8gb ın en fazla 4gn ını fln doldurabiliyorum şuan. Uygulamalar arası geçiş ve genel kullanım çok hızlı. Gerçi ben daha telefonu alalı 1 gün oldu, zamanla belki değişiklik olur, android zamanla yavaşlıyor malum. 2 günlük deneyimim çok olumlu benim. Şarjı da baya dayanıyor, sabah 9 da şarjdan aldım şuan saat 17 ve hala %57 şarjım var. Baktığımda şuana kadar 3sa 22dk ekran sürem varmış şimdiye kadar. Telefon sürekli elimde diyebilirim aslında. Uzun kullanımda neler değişir zamanla göreceğim :) Ayrıca yukarıda bahsedilen ses gitmeme sorununu bugün yaptığım 5-6 görüşmede hiç yaşamadım. Hat türkcell cihaz s10+ onu da belirteyim diğer arkadaşlara

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Volteli voltesiz 3g 4.5g denediniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok denemedim. Daha önce hiç yaşamadım bu tip bir sıkıntıyı. Şebeke ayarlarından 2G, 3G, 4G seçim ekranını da kaldırmışlar zaten. 4G açılıyor yada kapanıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için. Turkcell de cihazlar çıktığı zamandan beri sorun yaşayan çok. Hat gidiyor, şebeke yada internet kopuyor gibi düzelmeye bir çile zaten vardı.

    Vodafone ile son güncelleme öncesine kadar ben hiç bir zaman sorun yaşamadım. Ne oldu ise son zamanlarda oluyor. Aramayı bende yapsam, karşıdan da gelse ya benim sesim gitmiyor, yada karşıdakinin sesi gelmiyor. Bugün üst üste aradım 2 tanesinde ses gelmedi, sonuncuda sesi duyabildim.

    Hanımda S10 kullanıyor. Onunda hattı Vodafone. O hala Android 9 güncellemesinde mesela. Onda olmuyor böyle birşey. Son güncelleme öncesinde bende de yoktu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar burda ki şu böyle yok bu su eksik şunu eksik diyenler acaba gerçekten bu telefonu kullanıyolar mı. S10 plusu evkurdan aldım 5800e 7 ay olacak. Dediklerinizi en iyi deneyimleyen benim. Telefonun üstünde tepinirim yani yeri gelince. Zorlarım oyun oynarım videosu instası facesi youtubesi video programları falan. Herşeyi yapıyorum. Batarya benim içinde en önemli unsur lgv20 den samsung s10 plusa geçtim ve geçtiğime gerçekten mutlu oldum. Takılma sorunu kapanıp açılma aşırı ısınma gibi şeyleri görmedim. Verdiğimiz para tabiki de fazla ülke standartlarında. Ama alacak gücü olup alanlara alacaklara burdan şunu demek istiyorum arkadaşım yidiği öldür hakkını ver şuan dünyada ya ıphone ya sa samsumg tercih ediliyor. Iphone de kullandım evet stabilite balımından ios androide göre kat kat üstün. Ama beni hitap eden benim zorlayabildiğim noktada android iso u solluyor. Tabiki bu konu zevk renk işi. Ama bakıyorumda herkes fan boy. Samsung bana para vermiyor. Ben telefondan memnunum. Beni yolda bırakmadı aman şarjım biticek demedim. Tabi ki bu durum 1 sene sonra ne olur bilinmez. Her telefonda bu batarya durumu bi süre sonra sinir bozucu olabiliyor. Ama ben bu telefonun güncellemelerle ve garantisi bitmeden bi batarya değişimiyle beni daha 2 3 sene götürebileceği kanısımdayım. Şimdi gelelim telefonu hemen kötüleyenlere. Arkadaşım exynos tamam belli bi kapasitede snapdragona göre performansta geri kalabiliyor. Ama bu telefonun çöp olduğu kanısına mı vardırıyor sizi. Kamera konusunda herkes demiş ki onca para verdik bu mu. Arkadaşım sen fotoğraf çekmeyi ışığını isounu osunu busunu ayarlayamıyosan git 3310 kullan. Zifiri karanlıkta selfie yapanlar gelmiş diyor ooo çöp bu telefon. Yapmayın arkadaşlar. Şuan ki durumda s10 serisi idealdir. Parası olan alsın kullansın. Bazıları da abartıyor 9 saat ekran süresi aldım fazla kullanmam diyipte. Bu telefon boşta şarj yiyen bi telefon sen kullanmadan o ekran açılmadan nasıl aldın o ekranı. Ben telefonu elimden düşürmem gün iiinde aldığım min değer 6 saat 22 dakika. Bu 7 saate çıkıyor evet ama 9 saat imkansız. Telefonu kullanıp adam akıllı yorum yapıp kimseye yol göstermeyenler grubu olmuş. Saçma saçma konular yok exynosmuş yok kameraymış yok bataryaymış yok klavyeymiş. Gidin 15 bine ıphone alın kafede koyun masaya story atın hadi ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    açıklamanız için teşekkür ederim dayanamadım bende siyah renk sipariş verdim bir de spigen fit kılıf siparişini verdim bakalım artık hayırlısı yarın gelir telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14791480148114821483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.