Şimdi Ara

Sayaç kapandı ama kombi çalışmaya devam ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, kartlı doğalgaz sayacına sahibim, iki gün önce karttaki gazı yüklemek için sayaca soktum ve sayaç kapandı ama kombi çalışmaya devam ediyor. İki gündür sayaç kapalı ama kombi çalışıyor, bunun nedeni ne olabilir? Fatura gelme ihtinali var mı? Çünkü yatırdığım gazın tükenmiş olması lazımdı çoktan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2 günlük gazmı yüklediniz. sayaç üzerindeki ekran bilgi ekranıdır. gerçek mekanik sayaç içindedir. zaten sayaca bakarsan ekranın sonradan montaj olduğunu anlarsın, yani içerdeki sayaç ilerler ve gerçek bilgiler onun üzerindedir. pili bitme ihtimali yüksek yada ekran arızalı, pili bitmeye az kala sayacın içindeki motor vanayı kapatır ve çok az kalan pil ile de ekranda pil son yazısını gösterir(ekran için fazla pil harcamaz) sayaç vanayı kapatırken pil bitmiş olabilir(kartı sayaca sokunca vızırtı gibi bi ses duymuşmuydunuz) ama pil bitsede içerdeki gerçek sayaç mekaniktir. kartı taktığınızda karttaki bilgilerle sayaç bilgilerini karşılaştırıp ona göre ekrana gerçek bilgiyi verir VEYA ekranı veya pili değiştirmek için gelen ekip düzeltiyor olabilir orasını tam bilemiyorum.
  • Aynen bizi Bi tanıdık da sayacak kapandı diye kullandı da kullandı o ara taslantı Bi arıza nedeni ile binaya dogalgaz ekibi geliyor gelmişken de burun sayanların muayene ediyor ikimilyar faturayı bırakıp gidiyor beleş diye camları acıyorduk faturayı gorunce sok olduk diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.