Şimdi Ara

Ali Koç’ un bugün yaptığı açıklama !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nihat özdemiri birilerinin tehdit ettiğini o konuşmayı yapması konusunda mecbur bırakıldığını söyledi.

    Federasyonda neler oluyor çözmek güç.

    Şimdi önemli olan kimin tehdit ettiği hâlâ kimin Fenerbahçe üzerinden plan yaptığı.

    İktidar bu işin içinde değildir çünkü seçim zamanı kimse 25 Milyon Fenerbahçeliyi karşısına almaz alırsa bu durum yararına olmaz zararına olur.

    Benim anladığım FETÖ hâlâ futbolun içinde ve ülkeyi karıştırmak için milyonluk caimaları ayaklandırmak istiyorlar.

    Son seçilen MHK dan da belli oluyor ne olduğu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Futbolda fetoyu bitirecek tek adam Aziz Yıldırım'dır.Aziz Yıldırım'ın federasyon başkanı olması için istek ve baskı yapılmalı
  • tehdit kelimesini kullanmak başka bir şey. sen koç' un beyanatını tekrar bir izle istersen. alenen tehdit kelimesi kullanılırsa kıyamet kopar. mhk, tff, pfdk, maç gözlemcileri, kulüpler birliği, kulüpler.. mhk özerk ise tff' ye niye yüklenirsin. çünkü mhk -' nın verdiğine tff başkanı imza atar. gözlemci kafasına göre rapor verirse efendim şöyle.. tff listeye imzaya atmazsa veya hakemler ile ilgili bazı kararlar alırsa kulüpler birliği böyle.. yani mhk başkanı istifa etti herşey yoluna mı girdi. hepsi aynı hamurun içinde harmanlanıyorlar. kulüpler de dahil. tff tarafsız olması gerekiyor, nihat özdemir de bunu ifade ediyor. sen de onun tehdit edilerek böyle bir açıklama yaptığını söylüyorsun. buna kargalar bile güler. nitekim youtube' de var gülen karga videosu, bikdiğin gülüyor. ali koç hedef saptırıyor. sorun nihat özdemir' de ve tff' de değil bence de. sorun hakemlerin yanlı tutumu, eşit olmayan muameleleri, görmezden gelmeleri adaletin tecelli etmesine mani olmaları. alenen var sistemini çöp sistem haline getirmeye çalışırken farkında olmadan kendilerinin ne olduklarını göstermeleridir. buna tff ne yapsın? ali koç üzerindeki baskıyı böyle atmaya çalışıyor ne yapsın. ee bir aziz yıldırtım değil tabi, normal.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.